Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 34

Добави коментар

Съни се съгласява да остави Кеерти за пари. Вижте какво ще се случи в епизод 34 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Рагав започва да говори за Кришна Рао и трепери. Палави се опитва да го успокои. Тя го прегръща. Междувременно Кеерти заявява на Съни да ѝ каже дали може да се ожени за нея или не, тъй като вече две години се срещат, и си тръгва. Рагав разпитва Палави за първия ѝ съпруг. Палави твърди, че той е бил добър човек и много мил, но тя не е имала време да се влюби в него. Рагав иска да разбере повече. Палави казва, че е време за неговата история.

Рагав разкрива, че Кришна Рао го е използвал. Той разказва, че по онова време Кришна е знаел, че той е бил беден и е познавал всички в селото, затова го е помолил да вземе пари от тях, а той щял да ги удвои. Рагав му повярвал и взел парите на селяните. Кришна обаче избягал, а разярените хора, които загубили парите си, убили дядо му и малкия му брат. От очите на Рагав започват да се стичат сълзи. Той ѝ разказва, че е загубил Джая и Кеерти в деня, в който са умрели Арджун и дядо му. Той си мисли, че Палави също ще го намрази. Палави излиза от стаята и се разчувства.

Съни се обажда на Кеерти и ѝ казва, че идва там, за да я вземе. Казва ѝ, че ще избягат, и заявява, че ще се самоубие, ако тя не дойде. Дава ѝ 20 минути и я моли да се приготви. Кеерти изглежда притеснена. Тя се кани да излезе от къщата, но Палави я вижда. Кеерти е шокирана. Кеерти казва на Палави, че Съни не може да се ожени за нея, затова иска да избяга и да живее заедно с него. Палави казва, че тя трябва да поговори с Рагав. Кеерти отговаря, че майка ѝ и Рагав никога няма да се съгласят тя да се омъжи за Съни.

Текст от potv.bg

Рагав се изправя срещу Съни и му казва, че знае, че той планира да избяга с Кеерти. Той разкрива, че e подслушвал телефона му и благодарение на това е разбрал всичко. Той предлага на Съни каквато и да е сума, за да напусне живота на Кеерти. Съни иска много пари. Рагав казва, че ще получи сумата до един час и след това трябва да изчезне от Хайдерабад и от живота на Кеерти.

Съни не отговаря на обажданията на Кеерти. Палави се опитва да я спре да се обади. Те спорят, когато там идва Джая. Кеерти казва на Джая, че отива да живее с мъжа, когото обича. Джая ѝ удря шамар и моли Палави да се обади на Рагав. Палави се опитва да успокои и Джая, и Кеерти. Рагав се прибира у дома. Джая му разказва за плана на Кеерти, а той казва, че знае всичко. Казва на Кеерти, че Съни я е изоставил. Кеерти си мисли, че Палави е разказала всичко на Рагав и казва, че Палави вече не е нейна приятелка. Тя казва, че отива при Съни, но Рагав я спира.

Рагав е вбесен, че Палави е знаела за връзката на Кеерти и не му е казала. Палави казва, че не е искала да предаде приятелството си със сестра му. Рагав казва, че тя е по-добра приятелка отколкото съпруга.

Текст от potv.bg

Манси научава, че Рахул е сгоден за друга, и обвинява Палави за това.

Джая се опитва да успокои дъщеря си, но Кеерти казва, че иска да избяга. Тя подозира, че Рагав може да е убил Съни. Обвинява Палави, че е злоупотребила с доверието ѝ. Джая и Палави я спират да излезе от стаята. Кеерти проклина Рагав да не намери любов в живота си. Кеерти припада.

Палави вижда, че Рагав отново пие, и се притеснява. Той моли слугата си да пие с него, но той отказва, защото иска да се прибере при жена си. Рагав му дава пари, а Палави идва при него и му пречи да пие. Рагав започва да ѝ крещи. Рагав я пита защо го спира, след като за нея приятелството е по-важно от отношенията им като съпруг и съпруга. Той казва, че ѝ е разказал цялата си житейска история, а тя нищо не е споделила с него. Всички в семейството му се сещат за него само когато трябва да упрекнат някого. И двамата са тъжни след това.

Текст от potv.bg

На следващата сутрин Палави се чуди защо Кеерти не отговаря на обаждането ѝ и се обажда на Фархад. Джая обвинява Рагав за всичко, а Палави отбелязва, че това ѝ е станало навик. Палави разкрива, че знае за станалото в миналото, и казва, че според нея той просто е защитавал семейството си като нея. Тя казва, че Джая е била перфектната съпруга и майка на Кеерти, но никога не би могла да бъде добра майка на Рагав.

Сулочана търси добър жених за Манси. Тя казва, че ще намери някой по-богат от Рагав и годеницата на Рахул. Милинд ѝ казва, че трябва да се опита да намери някой, който ще я обича безусловно, както Рагав обича Палави.

Междувременно Кеерти чука отчаяно на вратата на Съни, а Фархад идва и ѝ съобщава, че той е заминал снощи.

Виджай моли Милинд да го придружи до полицейския участък, за да подаде жалба срещу Рагав. Милинд го спира. Рагав пристига в къщата на семейство Дешмух. Когато Виджай обвинява Рагав, че го е пратил в затвора, той казва, че не е направил това, а го е освободил. Виджай казва, че не иска да има нищо общо с Рагав и Палави. Рагав казва на Виджай, че няма да напусне къщата, докато Виджай не прости на Палави. Рагав казва, че е готов да направи всичко, което те искат, за да приемат Палави обратно в семейството си. Виджай носи кана с вода.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 70

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 69

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 68

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 67

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 66