Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 33

Добави коментар

Сулочана стои зад ареста на Виджай. Рагав споделя миналото си с Палави. Вижте какво ще се случи в епизод 33 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Палави пита Кеерти дали е харесала колието. Кеерти благодари за подаръка. Палави ѝ казва, че то е направено от брат ѝ за нея. Кеерти му благодари. Палави казва на Рагав, че не иска да си приписва заслуги за чужд подарък. Рагав вижда раната на Палави. Той намазва раната ѝ с мехлем и ѝ се подиграва. Тя получава съобщение от Съни, в което пише, че може да се срещне с Роки тази вечер.

Палави заедно с Фархад се среща с Роки. Фархад пита Роки дали е откраднал огърлицата. Роки разказва, че е бил накаран да направи всичко това от един брадат мъж. Той е накарал Роки да постави огърлицата в стаята на Виджай. След това отиват да видят записите от камерите за видеонаблюдение, но и те липсват. Палави научава, че Рагав е взел записите от камерите за видеонаблюдение, тъй като той също разследва случая.

Палави и Рагав гледат заедно записите от камерите. Не откриват нищо за извършителя. Кеерти научава, че Съни помага на Палави. Тя го моли да спре, защото смята, че брат ѝ е отговорен за всичко. Съни казва, че не смята така. След това казва, че според него Палави е разбрала за тях. Кеерти е шокирана.

Текст от potv.bg

Палави открива, че нещо не е наред, когато намира документи за имот в чантата си. Тя отива при Виджай и му казва, че Сулочана е съставила фалшиви документи за собственост. Тя добавя, че документите, които Рагав е скъсал в деня, в който са се скарали, са били документи за собственост, а не за заем. Всички са шокирани. Палави казва на Рагав, че не е нужно да живее там и че не иска да се събере със семейството си, като убие самоуважението му. Тя заявява на Виджай, че заради гнева си не е в състояние да види кои са добри за него.

След това Палави се среща с Абдул, който ѝ съобщава, че Сулочана е купила от магазина му маскировка за партито в дома им. Рагав чува всичко. Двамата с Палави смятат, че Сулочана го е набедила за всичко. Когато се прибират у дома, Рагав казва, че не могат да се изправят срещу Сулочана, тъй като нямат доказателства, а на Палви ѝ хрумва идея.

Съни и Кеерти са на среща. Тогава там пристигат Палави и Рагав. Съни е шокиран да ги види. Кеерти се скрива зад вратата. Съни пита Палави защо е дошла. Тя му казва, че знае кой се е срещал с приятеля му Роки. Тя му дава снимката на Сулочана и казва, че тя е нейна леля и тя я подозира. Тя го моли да нарисува брада на снимката. Той го прави и заявява, че ще покаже снимката на Роки.

Текст от potv.bg

По-късно Съни съобщава на Палави, че Роки е потвърдил, че Сулочана е човекът, с когото се е срещнал. Бесен Рагав решава, че ще се погрижи тя да изгние в затвора. Палави го моли да не го прави, тъй като тя е част от нейното семейство. Рагав си тръгва разгневен. По-късно двамата обмислят казаното и смятат, че другият човек е прав.

Палави се подиграва на Рагав. Точно тогава тя го вижда, смущава се и побягва оттам. Рагав се смее, като я вижда. Джая му казва, че иска да му се извини, тъй като го е разбрала погрешно. Рагав настоява майка му да му прости за грешката, която е допуснал преди десет години. Джая не иска да си спомня за този ден, тъй като е бил много тъжен. Той разказва за миналото си и казва, че трябва да поговорят за това, докато тя си спомня как хора са нахлули в къщата ѝ и са убили съпруга и сина ѝ. Джая извърта лицето си и казва, че не може да му прости. В очите на Рагав се появяват сълзи и той си тръгва.

Текст от potv.bg

Сулочана се прибира вкъщи и Милинд ѝ се подиграва, че се е опитала да получи подписите на Виджай върху фалшиви документи за собственост. Тя го моли да запази спокойствие. Сулочана си мисли, че той знае за огърлицата, но научава, че става въпрос за документите за собственост. Тя му казва да я остави на мира.

Палави и Рагав играят игра, за да видят кой има по-добри качества. Тя печели играта. Рагав ѝ казва, че е изгубил всичко пред нея. Палави се изчервява. Тя пита Рагав какво се е случило между него и майка му. Рагав смята, че Палави не би могла да го разбере. Тя го уверява, че няма да го съди. Той ѝ разказва своята история. Разкрива, че е имал по-малък брат на име Арджун. По това време Рагав е бил в университет, а Арджун и Кеерти - в училище. Били са много бедни. Децата са му се подигравали, а той не е могъл да изтърпи всичко това и е започнал да се гневи. По същото време здравето на дядо му се влошило и се наложило да го приемат в болница. Но той не разполагал с пари и тогава в живота му се появил Кришна Рао.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 70

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 69

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 68

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 67

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 66