Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 32

1 коментар

Палави застава на страната на Рагав. Вижте какво ще се случи в епизод 32 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Манси се опитва да убеди Виджай, че е влязъл в затвора заради Рагав. Тя му дава едно писмо. Виджай взема това писмо и излиза от къщата. Шарда го следва. Манси казва, че Палави е развалила брака ѝ, затова няма да позволи на Палави да бъде щастлива.

Рагав се извинява на Палави. Той иска тя отново да му направи торта, ако смята, че я заслужава. Палави го гледа учудено.

Тогава идва Виджай. Той проклина Рагав. Рагав се ядосва. Той му крещи. Виджай хвърля писмото по Рагав и му казва, че то е доказателство, че той го е изпратил в затвора. Палави го взема и прочита писмото. Рагав и Виджай се карат. Джая казва на сина си да млъкне. Тя застава на страната на Виджай, дори след като Рагав казва, че е невинен.

Виджай казва, че иска да прибере Палави със себе си и я повлича към вратата, но тя го спира. Тя казва, че подкрепя съпруга си, тъй като знае, че Рагав не крие престъпленията си и че това не е негово дело. Виджай казва, че сега Палави мисли само за съпруга си, и си тръгва с думите, че ще прати Рагав в затвора.

Текст от potv.bg

Рагав пита Палави защо не е тръгнала с Виджай, а вместо това го е подкрепила. Тя му казва, че е на негова страна, защото знае, че той е невинен. Рагав споделя с Фархад, че е тъжен, че Джая не го е подкрепила, и щастлив, че Палави е застанала на негова страна. Той се чуди защо Палави му вярва, след като ѝ е направил толкова много лоши неща, и защо майка му, за която той прави само добри неща, не му вярва.

Манси е шокирана, когато научава, че Палави е подкрепила Рагав. Тя проклина Палави, а Шарда ѝ казва да млъкне. Виджай се кара на Шарда. Тя казва, че той е неин съпруг, така че ако му се случи нещо лошо, тогава и тя ще се чувства зле. Той вярва, че тя се интересува само от Палави.

Палави се чуди защо се е доверила на Рагав, а Кришна ѝ казва, че това е така, защото тя действа според сърцето си, а не според главата си. Палави си тръгва, като казва, че трябва да говори с Джая. Тя вижда, че свекърва ѝ си събира багажа. Тя я пита защо не вярва на Рагав. Джая разказва на Палави за Рагав и баща му, но се спира и ѝ казва, че трябва да се върне в дома си. Палави отказва да тръгне.

Текст от potv.bg

Междувременно Кеерти се опитва да се свърже със Съни. Приятелят му Рохит отговаря на обаждането и ѝ казва, че той е намерен в безсъзнание.

Рагав иска да затвори шоурума, в който е извършена кражбата. Палави го моли да не го прави, защото това ще навреди на персонала и на Рагав, но той отказва да я послуша. Палави научава още, че някой се опитва да хване Рагав в капан. Тя и Фархад планират да открият виновника.

Кеерти отива в дома на Съни и се разстройва, когато го вижда в безсъзнание. Тя се опитва да го събуди и казва на Роки да извика линейка. Роки не прави нищо. Кеерти иска да знае защо стои и защо не се обажда на линейката. Тогава Съни отваря очи. Кеерти вижда, че Съни се преструва, и му се скара. Той я прегръща и обещава, че никога повече няма да постъпи така. Кеерти се прибира вкъщи. Палави я пита защо Джая не се доверява на Рагав. Кеерти е ядосана на брат си, затова и тя говори лоши неща за Рагав.

Съни се обажда на Кеерти. Тъй като Кеерти е с Палави, тя не отговаря на телефона. Съни се разстройва. Палави поглежда часовника и пожелава на снаха си щастлив рожден ден. Тя вижда, че някой ѝ се обажда, и излиза от стаята. Кеерти вдига. Съни ѝ пожелава честит рожден ден и иска да я посети. Но Кеерти моли да се срещнат на сутринта.

Текст от potv.bg

Рагав показва на Палави колието, което е приготвил за Кеерти. Казва ѝ да го даде на Кеерти. Палави хвали подаръка, но иска Рагав сам да го подари на сестра си. Той отказва, защото знае, че Кеерти му е ядосана. Палави му обещава, че ще го даде на Кеерти. На сутринта Рагав решава, че няма да затвори шоурума. Защото не може да съсипе живота на другите заради гнева си. Палави е доволна от решението му. Членовете на персонала също са щастливи, тъй като работните им места вече не са в опасност.

Съни вижда момичето, което онзи ден е дало огърлицата на Роки. Той я разпитва, но момичето изпада в паника и си тръгва. Съни тайно подарява огърлица на Кеерти. Палави вижда, че Съни разпитва момичето и го пита защо. Той ѝ казва каквото знае. Тя иска да се срещне с Роки и Съни се съгласява.

Палави дава подаръка на Кеерти по време на закуската. Кеерти е щастлива. Палави наранява пръста си, за да може Рагав да сложи огърлицата на врата на Кеерти.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 70

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 69

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 68

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 67

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 66