Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 26

Добави коментар

Кришна се съгласява да помогне на Рагав да открие виновника. Вижте какво ще се случи в епизод 26 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Шарда казва, че нямат пари и се оплаква, че ако Палави беше там нямаше да са в такова положение. Виджай ѝ казва, че са се справяли и преди Палави. Милинд е превел пари на брат си. Шарда му благодари. Милинд казва, че те са негово семейство . Виджай му връща парите и казва, че Сулочана е права, че те трябва да допринасят по равно. Шарда казва, че щастието в къщата си е тръгнало с Палави. Нихил се прибира с храна и дава пари на Шарда. Казва, че е бил магазина. Шарда моли Нихил да плаща наема както преди. Виджай идва и пита Нихил защо е бил в магазина, след като върнал ключовете на Рагав. Нихил пита Виджай какъв му е проблемът, те ще плащат наем. Виджай се опитва да изхвърли храната. Шарда му казва да си отвори очите и да види какво става. Виджай казва, че Шарда е тази, която е попаднала в капана на Палави и излиза от стаята. Сулочана вижда всичко.

Рагав иска едно от снимките на Кеерти. Рагав седи в стаята си с човек, който проверява от чий мобилен телефон е направена снимката на Кеерти. Там идва Фархад и пита Рагав кой е този човек. Рагав казва, че е тук, за да открие истинския виновник. Фархад казва, че това означава, че дори той е съгласен, че Палави не е тази, която стои зад всичко това. Рагав казва, че хората не са нито добри, нито лоши, а ситуацията ги прави добри или лоши. Човекът казва, че ще разбере чий е мобилния телефон. Рагав поглежда лаптопа и казва, че този, който има този мобилен телефон, е истинският виновник.

Милинд се опитва да смени батерията на телефона. Сулочана му се подиграва. Сулочана казва на Милинд, че дъщерите му не правят нищо. Милинд казва, че никога не му е позволявала да се държи като баща на дъщерите им, така че това е нейна отговорност и си тръгва. Сулочана казва, че иска да унищожи Палави.

Кришна идва да се срещне с Фархад и Рагав и ги пита защо са я повикали. Рагав казва на Кришна да открие чий е този мобилен телефон. Кришна казва, че той не може да ѝ заповядва и тя не е негова секретарка. Фархад казва на Кришна, че това ще ѝ помогне да докаже, че Палави е невинна, и ѝ обяснява всичко. Кришна казва, че има нужда от помощта на Нихил. Кришна казва на Фархад, че им помага само защото иска да докаже невинността на Палави. Кришна се обажда на Нихил.

Шарда казва на Милинд, че Виджай не е ял от вечерта, като ѝ казва, че това са парите на Палави. Милинд казва на Шарда, че ще говори с Виджай. Милинд пита Виджай къде отива. Виджай се смее на Шарда и казва, че ще продава сарита. Рагав вижда Виджай на пътя и отива да говори с него.

Рагав казва, че той и Палави са твърде упорити и го моли да пие вода, иначе в края на вечерта ще бъде в гроба. Виджай казва, че по-скоро ще отиде в гроба, отколкото да пие вода от ръката му. Рагав го игнорира. Той го моли да яде и му казва, че прави всичко това само защото Виджай е излязъл от болницата наскоро, и му казва да не бъде толкова егоистичен и си тръгва.

Нихил проверява телефона на Сулочана и открива, че номерът на модела е различен. След това Нихил вижда Амрута и се скрива зад вратата. Амрута казва на Сулочана, че новият капак на мобилния ѝ телефон е тук и че е прехвърлила всички документи и снимки на новия. Нихил излиза от стаята набързо, проверява кофата за боклук и намира стария телефон.

Рагав си спомня всичко, което е казал, за да очерни Палави и получава пристъп на безпокойство. Палави идва и се опитва да му помогне. Тя вика Кеерти и Джая и го успокоява. Рагав ѝ благодари. Палави пита Рагав дали е добре и какво му се е случило. Рагав става. Палави казва, че ще му донесе вода. Рагав казва, че няма нужда, и казва на Палави, че това се случва понякога. Палави пита Рагав дали има астма. Рагав казва, че има клаустрофобия, а не астма.

Палави иска да говори с Шарда защото тя знае всичко за болестите. Рагав ѝ дава мобилния си телефон. Палави се обажда на Шарда и я пита за решение. Шарда казва на Палави, че тя може сама да се грижи за съпруга си, тъй като сега принадлежи към богато семейство, и я моли да заведе Рагав в болницата. Палави се просълзява. Поглежда Рагав, и се преструва, че има проблем с мрежата. Палави пита Шарда дали чува гласа ѝ. Шарда казва, че чува. Палави мълчи, после казва: Добре, мамо, права си, когато се срещнем, ще ми дадеш решение за пристъпа на тревожност на Рагав. След това Палави казва, че вече е напълно наред. Палави избърсва сълзите си и казва на Рагав, че Шарда е заета в момента и когато се освободи ще говори с нея. Тя го моли да се срещне с лекаря и му връща телефона. Рагав ѝ казва, че е ужасна лъжкиня. Рагав благодари на Палави и ѝ казва, че знае, че Шарда не иска да говори с нея. Той се чуди защо след като той е направил всичко, за да съсипе живота ѝ, тя пак му е помогнала. Палави се изправя пред Рагав и го пита какво очаква да каже. Тя казва, че проявява човечност, дори към враговете си. Тя го обвинява, че мисли само за себе си и я е принудил да се омъжи за него защото е искал Джая и Кеерти да живеят при него. Палави казва на Рагав, че трябва да осъзнае, че светът е пълен и с други хора. Рагав казва, че този път е направил грешка и е трябвало да се вслуша в думите на Фархад. Той е решен да оправи нещата. Рагав решава да се срещне със семейство Дешмухо и да им каже истината.

Идва полицай и пита Виджай има ли лицензи. Виджай казва, че не притеснява никого, а просто си върши работата. Полицаят казва, че той няма лиценз и освен това спори с него. Виджай казва, че не спори, и казва, че преди тридесет години също е продавал саритата. Полиция казва, че това, че някой му е позволил да продава преди 30 години, не означава, че сега ще му позволи, хвърля саритата и го моли да си тръгне

Сулочана и Амрута планират да направят нещо, преди Рагав и Палави да разкрият истината на семейството им. Сулочана моли Амрута да ѝ удари шамар. Амрута го прави. Шарда казва на Виджай, че знае за полицията, и казва, че това е причината да го помоли да изчака, докато Милинд се върне от града, но Виджай не я слуша. Сулочана идва напълно пребита.

Джая пита Палави защо е долу и я моли да си почине. Палави казва, че лекарят е казал, че вече е добре, и пита защо Рагав има проблеми с дишането. Джая казва, че всичко се дължи на неговите постъпки. Шарда пита Сулочана какъв е новият ѝ план. Сулочана казва на Амрута, че вече е казала, че това семейство няма да ѝ повярва. Сулочана казва, че е отишла в дома на Рагав, само защото той я е повикал, но са я пребили и казва на всички, че ще разберат, когато Палави измъчи и тях. Амрута казва, че Палави ги е заплашила.

Рагав идва в къщата. Виджай се подиграва на Рагав, наричайки го зет, и казва, че той е собственик на града, а всички са негови слуги. Той пита Рагав защо е там и го моли да напусне къщата. Рагав казва, че ще си тръгне, щом каже истината, и казва, че онази вечер е унижил Палави само защото имало недоразумение, а недоразумението е създадено от Сулочана. Рагав казва, че Палави е добра жена. Рагав се опитва да покаже видеозапис с признанията на Сулочана. Виджай му казва да си тръгне. Рагав го моли да се обади на Палави и да ѝ се извини. Виджай казва, че Палави е потвърдила всичките му обвинения, когато се е омъжила за него. Той не вярва на Палави. След това Виджай казва, че дори Сулочана лъже тя е съпруга на брат му.

Виджай обвинява Рагав, че е пребил Сулочана, и го пита дали Сулочана е луда, че тя или Амрута ще се пребият сами. Рагав казва, че не може да повярва, когато е използвал лоши думи срещу Палави онази вечер, всички сте повярвали, а сега, когато се опитва да ги накара да разберете истината, не искат да я чуят. След това Рагав ги нарича луди идиоти и не може да повярва, че Палави ги нарича семейство. Рагав казва, че е дошъл, за да каже истината, но от тях зависи дали ще ѝ повярват, или не, и си тръгва. Сулочана и Амрута се усмихват една на друга.

По пътя към дома си Рагав мисли за думите на Виджай и се замисля за думите на Палави. Рагав казва как смее Виджай да го нарича лъжец. Рагав вижда друг Рагав на предната седалка. Рагав казва, че Палави е негова съпруга и той е длъжен да я защитава. Той е направил всичко заради Джая и Кеерти. Другият Рагав го пита как ще накара Палави да разбере. Рагав казва, че ще и каже истината. Другият Рагав го моли да поговори с Палави от сърце. Рагав се съгласява.

Рагав отива да говори с Палави. Той ѝ казва, че е отишъл в дома на семейство Дешмух, за да им каже, че всичко което е казал за нея в онази нощ е лъжа. Палави казва, че той не само е излъгва, а я обидил и унизил пред всички. Тя добавя, че направил всичко това само защото е искал да ѝ отмъстиш, мислейки, че тя е отговорна за проблемите на Джая и Кеерти. Рагав я пита откъде знае всичко това. Палави казва, че Джая ѝ е казала всичко. Рагав казва, че се е опитал да накара Виджай да разбере, но той не го е слушал, и казва, че Виджай му е казал, че вярва повече на Сулочана, отколкото на Палави.

Рагав казва, че той му е повярвал и я изгонил. Палави казва, че се чувства зле повече заради това, че Рагав мисли само за себе си, отколкото заради думите, които е използвал срещу нея онази нощ. Палави казва, че той не се интересува от емоциите на другите и казва, че първо е съсипал живота ѝ, а сега смята, че лесно може да оправи всичко. Палави му казва, че той не си е играл със скъпоценностите от бижутерския си магазин, а с човек, който има емоции и чувства. Тя казва, че е била толкова щастлива и горда, а Рагав ѝ е отнел всичко. Рагав хваща ръката ѝ и казва, че знае, че е сгрешил, но я моли да не забравя, че и те са сгрешили. Рагав казва, че онази нощ са повярвали на думите на непознат човек и са я изхвърлили, и казва, че дори не са смятали Палави за свое семейство. Палави удря Рагав и го пита как смее да говори такива неща. Тя казва, че само заради нея Рагав сега е със семейството си. Тя казва, че тя е имала само брат си преси да се омъжила за Мандар. След като той внезапно почива неговото семейство се е грижило за нея и я е обичало. Сега Рагав е откраднал това от нея и е по-добре да убие, защото тя не може да живее без семейството си. Тя го моли га я убие. Рагав моли Палави да спре да се държи като луда.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 35

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 34

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 33

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 32

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 31