Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 97

1 коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 97 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Анант казва на полицията, че трябва да изтръгне истината от Кришна, който твърди, че е невинен. Разгневен, Анант изисква да бъдат твърди с него. Той обявява пред семейството си, че Кришна е отговорен за всичко. Разкритието шокира всички и Тия избухва в сълзи. Гена пристига и научава, че Прафул е бил отвлечен. Анант обвинява Кришна, че е организирал отвличането, и предупреждава Гена, че няма да я пощади, ако нещо се случи с него. Професорът застава на страната на Гена. Анант избухва и си тръгва.

Радхика радостно споделя с Канак, че отдавна е желала това, а Канак е също толкова възторжен. Радхика изразява невярване, че Кришна може да стои зад отвличането. Хема ги прекъсва.

Гена се изправя срещу Кришна и го ругае, питайки го как е могъл да направи това. Кришна настоява, че е невинен, и моли Гена да му повярва. Той разкрива, че Анант няма да се вслуша в разума, защото го е хванал на неподходящото място в неподходящото време.

Текст от potv.bg

Всички се събират в хола и полицията представя вещите на Кришна, което шокира всички. Професорът обяснява, че Кришна е колекционер, и Анант започва да свързва точките.

Кришна обяснява невинността си на Гена, която го пита защо е попаднал в тази трудна ситуация. Кришна заявява, че някой го е натопил, и твърди, че се опитва да спаси Анант. Той не вярва, че Гена си мисли, че той би отвлякъл Парфул.

Анант ядосано заявява, че няма да пощади Кришна и ще го държи под око. Гена се приближава до полицията и иска телефона на Кришна, като твърди, че трябва да провери нещо. Те ѝ предоставят телефона и Гена се преструва, че вярва, че Кришна е извършил престъплението, след като проверява съобщенията.

Гена се моли на Бог, а Пареш я мотивира, като я насърчава да се бори. Той изповядва вярата си в нея и я уверява, че тя ще спаси всички. Междувременно Сагар празнува. Хема му се обажда и го пита за Прафул. Хема идва да се срещне със Сагар. Той казва, че ще предаде всекиго заради мисията и изгонва сестра си. Хема, Радхика, Канак и Гена влизат в къщата.

Текст от potv.bg

Гена моли Сагар да каже истината. Тя казва, че той е попаднал в капан и няма да може да се справи с тях. Сагар се опитва да избяга, но другите му пречат да го направи. Гена настоява да ги заведе при Прафул. Сагар ги отвежда на мястото, където Прафул е държан в плен. Той нарежда на своя човек да провери файла, донесен от Хема. Гена пристига, за да спаси Прафул, и между нейните съюзници и групата на Сагар избухва схватка. Анант научава за местонахождението на Прафул и се втурва натам.

Анант пристига и влиза в схватка със Сагар, за да спаси Прафул. Прафул е щастлив да види Анант и му благодари, че го е спасил. Гена пита Сагар дали Кришна е четвъртият член в плана му. Тя му крещи, искайки да знае самоличността на четвъртия му съучастник, но Сагар отказва да отговори. Сагар вижда съучастника си и избягва.

Прафул се завръща благополучно у дома и всички се радват да го видят. Анант изразява недоумение защо Гена застава на страната на Кришна. Професорът пристига и Гена открива, че той е четвъртият член на групата. Тя е шокирана.

Текст от potv.bg

Сагар се обажда на Канак и я моли да изведе всички от къщата на Десаи, за да може Гена да остане сама вкъщи. Канак казва, че ще го направи. Гена влиза в стаята на професора, където намира телефон. Тя се опитва да се обади на Анант, но той я игнорира. Анант отива да види Джамуна.

Светлината изведнъж угасва. Гена крещи за помощ. Професорът подозира, че Гена знае всичко. Той решава да предприеме действия, за да осигури нейното мълчание. Анант забелязва Канак и Радхика. те отричат да са извършили каквото и да било престъпление спрямо Джамуна. По-късно Джамуна идва в съзнание и казва на Анант, че професорът я е бутнал по стълбите, а не Кришна. Анант е шокиран. Той получава съобщение, в което пише, че Гена е в опасност.

Професорът иска да упои Гена с чаша кафе. Тя успява да размени чашите и да накара професора да изпадне в безсъзнание. Тя се опитва да се обади на Анант. Професорът обаче се събужда и се опитва да нарани Гена. Тя се скрива от него. Професорът я заплашва, че ще я убие, твърдейки, че тя знае твърде много и ще провали плановете му. Анант пристига точно навреме, за да спаси Гена.

Текст от potv.bg

Анант се изправя срещу професора и пита къде е Гена. Професорът лъже, заявявайки, че Гена се е опитала да избяга, но я е хванал и в крайна сметка я е убил. Анант е бесен. Професорът му се подиграва и твърди, че Гена вече не е жива. Анант отказва да му сътрудничи и разкрива, че Професорът планира да използва бомба. Професорът изпада в ярост, когато разбира, че Гена е разкрила плана му.

Анант предава Професора на полицията и си спомня, че е избрал нацията пред Гена. Той е с разбито сърце. Пристига обезвреждащият бомбата и полицията го моли да деактивира бомбата. Той успява и дава висока оценка на смелостта на Анант. Анант настоява, че Гена заслужава похвала за разкриването на плана на професора, и полицията хвали и двамата.

Текст от potv.bg

Семейството се събира. Тия става емоционална, а останалите обсъждат измамата на професора въпреки невинното му поведение. Радхика се чувства виновна, че е помогнала на терорист. Пареш я пита какво й е на ума и тя мълчи. Гена моли Сапан да провери как е Анант. Панкай ѝ казва, че той не е вкъщи, което я кара да се притесни.

Джамуна се опитва да успокои Гена. Анант седи навън и плаче. Пареш се приближава до него и го пита защо плаче. Анант признава любовта си към Гена и как смята, че тя е била ощетена. Пареш окуражава Анант да приеме чувствата си. Четан го уверява, че всичко ще бъде наред. Прафул се приближава до Анант и признава, че го е принудил да се ожени за Гена, но въпреки това се гордее с нея. Анант обявява, че ще организират нова сватбена церемония за двойката, с което Джамуна и Прафул се съгласяват. Анант е развълнуван от тази новина.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 109

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 108

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 107

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 106

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 105