Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 72

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 72 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Анант припада, след като е ухапан от змия. Гена се втурва да го прегледа и вижда змията до него, като се притеснява. Тя бързо завързва кърпа около ухапването, за да предотврати разпространението на отровата, и изсмуква отровата от раната. Канак съобщава на останалите членове на семейството и всички се втурват към тях. Гена обяснява, че Анант е бил ухапан от змия. Джигна казва, че това е лошо знамение. Сапан проверява Анант и го завежда вътре, за да му постави инжекция с противоотрова. Хема обвинява Гена, като казва, че това се е случило, защото е поставила развалени цветя в храма. Джигна се съгласява с нея. Сапан им казва да спрат, тъй като Анант ще се оправи благодарение на бързата мисъл на Гена. Той обаче се притеснява за здравето на Гена, тъй като отровата може да се е разпространила по тялото ѝ. Гена припада.

Канак се обръща към Сагар и го пита дали той е отговорен за това, на което той признава, че да. Тя му се скара, че е действал без нейно разрешение, и му казва да се съсредоточи върху плана им. По-късно Гена и Анант се събуждат, викайки си имената си. Осъзнават, че Джамуна също е в стаята. Тя казва на Гена, че всички казват, че Анант е ухапана от змия, защото е поставила развалени цветя в храма. Джамуна благодари на Гена за това, че е спасила живота на сина ѝ, и ѝ казва да хапне малко.

Текст от potv.bg

Гена казва на Джамуна, че иска да пости, но тя настоява, че не трябва да пости в сегашното си състояние. Анант се съгласява с майка си и настоява Гена да я послуша. Гена настоява, така че Джамуна в крайна сметка ѝ разрешава. Кришна влиза и казва на Гена, че някой заговорничи срещу нея. Гена сменя темата и го пита какво е искал да ѝ каже преди това. Кришна разкрива, че е влюбен в Тиа. Гена казва, че това е само привличане, но Кришна настоява, че е влюбен в нея. Анант подслушва разговора им и нарича Кришна безхарактерен и безсрамен, питайки го защо би харесал сестра му.

Анант продължава да спори с Кришна, но накрая разбира, че той е влюбен в Тиа. Гена влиза и защитава Кришна, като казва, че той е хубаво момче. Анант казва, че ще поговори с Тиа след церемонията. Сагар чува разговора им и казва на Канак, която казва, че това не може да се случи. Тя вижда синдура и измисля зъл план. По-късно Джамуна извършва пуджата заедно с останалите членове на семейството. Сагар моли Тиа да сложи синдур на челото си като останалите дами, но Тиа казва, че не може. Пандитът казва на всички да затворят очи и да се молят. Тиа затваря очи, а Сагар взема синдур и го нанася на челото на Тиа. Тиа изкрещява от шок.

Текст от potv.bg

Сагар обяснява, че всички жени имат синдур на челото си и че той го е нанесъл и на Тиа. Гена уточнява, че само съпругът може да нанася синдур на жена. Сагар пита дали сега е съпруг на Тиа. Хема обвинява Гена, че е научила Сагар на тези обичаи. Канак ѝ казва да спре да обвинява Гена, тъй като действията на Сагар са били непреднамерени. Хема се опитва да изтрие синдура, но Гена обяснява, че трябва да намерят решение със спокоен ум и моли пандита за напътствие. Той казва, че това е синдур на Деви маа.

В къщата Кришна напомня на Анант за обещанието му да поговори с Тиа. Анант казва, че трябва да разбере мнението на Тиа по въпроса. Джигна и другите жени влизат в къщата. Джигна се опитва да им обясни ситуацията, но те не могат да разберат. Анант пита защо Тиа има синдур на челото. Гена обяснява, че Сагар го е нанесъл неволно. Анант удря Сагар. Четан също започва да го удря. Хема се опитва да защити Сагар, като казва, че някой трябва да го е провокирал да го направи. Хирал обвинява Гена, че е довела Сагар у дома и е съсипала живота на Тиа. Анант твърди, че Гена не може да контролира Сагар.

Текст от potv.bg

Гена се намесва и прекратява спора, като казва, че всички обвиняват нея и един друг, но никой не мисли за Тиа. Тиа се разплаква и побягва към стаята си, а Гена я последва. Тиа казва на Гена, че не вярва в приказки, но не заслужава това, което се е случило днес. Гена обяснява, че бракът не се сключва само с нанасяне на синдур, двама души трябва да го приемат, а Сагар не знае какво е направил. Тя казва на Тиа, че ще подкрепи решението ѝ. Анант казва, че Сагар не може да остане в къщата им. Панкай и Четан предлагат да го изпратят в болница. Анант се опитва да се обади в болницата, но Гена го спира и казва, че трябва да мислят със спокоен ум. Анант настоява, че няма за какво да мисли.

По време на вечеря Хема казва, че Сагар се е затворил и не иска да яде без Тиа. Тиа казва, че ще му занесе храна, но Анант я спира, притеснен за здравето ѝ. Гена казва, че ще придружи Тиа, и Парфул се съгласява. Той казва на Анант, че това е деликатна тема и трябва да помогнат на Тиа. Анант се съгласява да се грижи за Тиа и им казва да контролират Сагар. Канак казва на Джамуна да яде, но Джамуна напуска масата заедно с останалите. Джигна се подиграва, че ако това се беше случило с дъщеря ѝ, тя нямаше да докосне храна. Канак се усмихва на майка си.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 107

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 106

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 105

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 104

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 103