Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 70

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 70 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Хема пита къде са Тиа и Гена. Тиа влиза в стаята, облечена в разкошно червено сари, и оставя Кришна без думи от красотата си. Сагар прави комплимент на Тиа, като ѝ казва, че изглежда красива. Кришна също прави комплимент на Тиа, казвайки, че изглежда прекрасно. Джамуна коментира колко много е пораснала Тиа. Кришна казва на Анант, че Гена ще носи роклята, която ѝ е подарил, на което Анант отговаря, че Гена ще избере една от хилядите рокли, които ѝ е подарил. Хема тайно се надява, че Анант ще се разсърди, след като види, че Гена е избрала роклята на Кришна.

Когато Гена влиза, облечена в красиво черно сари, Хема си мисли, че сега Анант със сигурност ще се ядоса и ще избухне. Но за нейна изненада Анант остава поразен от красотата на Гена и я обсипва с комплименти и благодарности за това, че е облякла роклята, която той ѝ е подарил. Хема е разочарована, че планът ѝ се е провалил. Панкай и Канак разрязват тортата, докато семейството им пее "Честита годишнина". Всички започват да танцуват. По-късно Кришна предлага да направят няколко семейни снимки. Всички се събират за снимката, а Хема стои отстрани, надявайки се някой да я повика. Гена я забелязва и любезно я моли да се присъедини. Хема не може да се сдържи да не се почувства обидена, че именно Гена, а не някой друг, я е повикал. Тогава Четан моли Кришна също да участва в снимката и предлага Хема да ги снима. Хема е изпълнена с гняв.

Текст от potv.bg

Гена прави комплимент на Тиа, като маже ухото ѝ с каял, за да отблъсне злите очи. Кришна се приближава до тях и закачливо се кара на Гена, че не носи роклята му. Всички сядат на масата и Хема поднася торта на Гена и Кришна. Хема не може да се сдържи да не се усмихне, когато си спомня, че тайно е дрогирала тортата, мислейки си, че щом я изядат, ще може да осъществи плана си. Гена отхапва от тортата и изведнъж се чувства сънлива.

Когато семейството се събира около масата, Джамуна пита за къде са Гена, Анант и Кришна. Хема случайно споменава, че е видяла Гена да отива в стаята си, а Кришна да я следва. Хирал шеговито предполага, че може би са заедно, за което Джамуна ѝ се кара. Семейството решава да отиде да ги провери и Хема не може да не изпита разочарование, тъй като планът ѝ изглежда се проваля.

Когато стигат до стаята на Гена, те намират Анант и Гена силно опиянени и си играят с глобус. Кришна обяснява, че е отишъл на терасата, за да говори по телефона. Хема е разочарована да разбере, че Анант е изял тортата вместо Кришна и планът ѝ отново се е провалил.

Текст от potv.bg

Анант и Гена се държат глупаво, тъй като са силно опиянени. В пияното си състояние Анант си представя, че Гена е Кришна, и му се кара, че се меси в отношенията им. Той закачливо дърпа Гена за носа, мислейки, че това е Кришна. Гехна му крещи и обяснява, че не е Кришна. Тя започва да вижда няколко версии на Анант и започва да ги брои. Изведнъж Гена пада и си наранява лакътя. Анант бързо взема превръзка и започва да я слага върху отражението на Гена в огледалото, като я пита дали е добре и духа на нараняването ѝ. Объркана, Гена го пита с кого говори в огледалото. След това Анант се приближава до Гена и ѝ прави комплимент, като казва, че тя изглежда красива като принцеса и летяща птица. Гена, трогната от думите му, го пита защо не я обича.

Джамуна се кара на Хема, че мисли лошо за Гена, и я пита как изобщо може да си помисли, че Гена и Кришна ще бъдат заедно в една стая. Хема осъзнава, че планът ѝ отново се е провалил и вместо Гена, тя е тази, на която се карат. Хирал предлага да разберат кой е дрогирал храната на Гена и Анант. Хема се притеснява, че ако я хванат, Четан ще я изгони от къщата. Канак проверява тортата и открива миризма на хипнотично вещество. Тиа подозира, че Сагар е виновникът. Тогава Хема изважда чантата на Кришна и го обвинява, че в нея има хипнотичен прах. Тогава Кришна разбира, че Хема стои зад целия план.

Текст от potv.bg

Кришна обяснява, че прахът в чантата му всъщност е лекарство за артрит, което той дава на един от актьорите в пиесата си. Той пита Хема как се е натъкнала на праха в чантата му. Всички насочват вниманието си към Хема. Хема заеква и заявява, че е видяла Кришна да държи закуски в чантата си и докато крадяла една закуска, видяла праха. Джамуна ѝ се кара, че е ровила в нещата на госта им, и ѝ казва да се извини. Хема се извинява на Кришна, който вече е разбрал, че Хема е заговорничела срещу Гена.

Гена, все още замаяна от предишната нощ, пита Анант защо не я обича. Анант, объркан, казва, че не разбира за какво говори тя. Гена му напомня за нещата, които ѝ е казал предишната вечер, но Анант се отдръпва и казва, че сигурно е говорил за бънджи скокове. Той ѝ казва да дойде с него на терасата, като заявява, че иска да я възприеме по различен начин.

Хема, която подслушва разговора им, крои нов план, за да навреди на Гена. Анант отвежда Гена на терасата и я кара да застане на една маса близо до ръба. Насърчава я да изживее живота свободно, но докато Гена стои на масата, Хема се промъква зад нея и дърпа въжето, вързано за крака на масата, което се къса. Гена пада.

Текст от potv.bg

Канак, която е наблизо, бързо се втурва да я спаси, преди тя да падне от терасата. Семейството чува писъците на Анант и се събира, за да види какво се е случило. Анант, който се чувства виновен, се опитва да поеме вината за инцидента, но Гена го успокоява, че вината не е негова. Тя се опитва да се изправи, но изпитва болка, тъй като е наранила глезена си. Анант внимателно я вдига и я отнася в стаята.

Джамуна и Панкай хвалят Канак за бързата ѝ мисъл и за това, че е спасила живота на Гена. Гена изразява благодарността си към Канак за действията ѝ. Анант, който преди е изпитвал неприязън към Канак, сега изразява учудването си от нейните действия и се извинява, че е мислил лошо за нея. Канак, смирена в отговора си, казва, че като е спасила Гена, Бог може да ѝ прости за миналите ѝ грешки. Тя тръгва, за да приготви обяд за семейството.

Хема, все още кипяща от гняв, се приближава до Канак и я пита защо е провалила плана ѝ. Канак, със стоманена решителност в очите, предупреждава Хема, че ако нещо се случи с Гена, тя няма да се поколебае да я унищожи. Хема избухва, оставяйки Канак да се обади на майка си, злорадствайки, че планът ѝ върви по-добре от очакваното и че сега ще се съсредоточи върху цялото семейство Десаи, за да си отмъсти.

Текст от potv.bg

Анант нежно нанася мехлем върху ранения крак на Гена, докато тя плаче от болка. Той се чувства виновен и се извинява, че ѝ е причинил болка. Гена го успокоява, като казва, че ѝ харесва, когато той се грижи за нея, и се надява, че един ден ще я обикне. Кришна влиза в стаята и показва, че е загрижен за състоянието на Гена. Той обяснява, че само мехлемът няма да премахне болката. Той намества крака ѝ докато я разсейва. Гена извиква от болка, но след миг забелязва, че болката е намаляла значително. Анант и Гена благодарят на Кришна за помощта му.

Джамуна съобщава на Канак, че иска всичките ѝ снахи да изпълнят пуджата на Ват Пурнима, а Канак уверено я уверява, че лично ще се погрижи за всички приготовления. Джигна влиза в стаята и казва, че щом дъщеря ѝ поема такава голяма отговорност, тя трябва да е там, за да помогне. Джамуна посреща Джигна с отворени обятия. По-късно Джигна пита Канак за приготовленията, а Канак хитро отговаря, че този път Гена ще има големи неприятности. Гена учи с Анант, когато влиза Кришна и пита дали може да поговори с нея за няколко минути.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 107

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 106

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 105

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 104

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 103