Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 63

Добави коментар

Радхика изнудва Канак. Вижте какво ще се случи в епизод 63 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

След като придружават Радхика да напусне къщата, Парфул, Панкай и Джамуна се извиняват на Анант, че не са му имали доверие. Панкай изразява възхищението си от постоянните усилия на Анант да прави най-доброто за семейството. Анант се извинява, че не е разбрал по-рано за истинската същност на Радхика. Гена добавя, че е било необходимо да разкрият истинската същност на Радхика, тъй като не са могли да продължат да я спасяват отново и отново. Канак се притеснява и предлага на Анант да си почине. Джамуна казва на Гена да отведе Анант в стаята му. Насаме Канак се оплаква на Хема, че планът им е бил осуетен от Гена. Хема напомня на Канак, че ако ги бяха хванали, те също щяха да бъдат изхвърлени като Радхика.

На следващата сутрин Анант се извинява на Гена за причинените й болки. Той настоява тя да го нарича с първото му име вместо с официалното обръщение. Срамежливо Гена се съгласява. Междувременно Радхика се обажда на Канак и си иска парите обратно. Канак твърди, че тя е изпълнила своята част от уговорката и ако планът се е провалил, това не е по нейна вина. Радхика контрира, че Канак не си е свършила добре работата и сега съпругът ѝ Винит иска развод. Радхика също така разкрива, че е записала видеозапис, на който се вижда как Канак взема парите и се съгласява да изпълни плана. Тя заплашва, че ще покаже видеото на семейството ѝ, ако не получи парите си обратно.

Канак моли Хема да вземе парите обратно от баща си. Хема ѝ казва, че баща ѝ е изгубил парите след като ги е инвестирал. Канак се тревожи, но Хема я уверява, че загубите са обичайно явление в бизнеса. Канак обяснява ситуацията с Радхика, като подчертава, че ако не ѝ върнат парите, тя ще разкрие действията им пред цялото семейство. Хема предлага да поискат парите от Джамуна. Канак се съмнява, че Джамуна ще им даде такава голяма сума.

Текст от potv.bg

Докато Гена масажира главата на Джамуна, Канак и Хема се присъединяват, като масажират краката на Джамуна. Джамуна пита какво искат. Хема отговаря, че те търсят само благословия и любов. Канак предлага на Гена да вземе маслото за масаж и дискретно дава знак на Хема да открадне ключа от гардероба. След това Канак предлага на Джамуна всички заедно да играят карти като семейство. Джамуна се съгласява. Семейството сяда да играе карти заедно. Анант учи Гена как да играе. Парфул предлага да заложат нещо, което им е скъпо. Канак шеговито пита Гена дали ще заложи на Анант, тъй като той е най-важен за нея.

Гена отговаря, че семейството е най-важно за нея, а това включва и Канак, така че тя ще заложи на нея. Анант се намесва, като шеговито предполага, че Гена би заложила на пани пури. Хема получава добри карти, но решава да се откаже от играта, заявявайки, че ще отиде да закуси. Вместо това тя отива в стаята на Джамуна, за да открадне бижута. Гена също губи играта. Джамуна започва да се чувства неспокойна и Парфул я пита дали си е взела лекарствата. Джамуна моли Гена да ѝ донесе лекарството, но Канак се намесва, настоявайки, че вместо това тя ще го донесе.

Текст от potv.bg

Хема краде бижута от гардероба на Джамуна, когато чува, че някой идва. Канак влиза и ѝ казва, че Гена е на път към стаята. Те бързо вземат бижутата и си тръгват. Гена забелязва картите на Хема и осъзнава, че тя има три аса, а според това, което Анант я е научил, Хема е щяла да спечели. Тя обсъжда това с Анант и започва да подозира, че нещо не е наред.

На следващата сутрин Канак и Хема бързат да продадат бижутата, но на излизане от къщата се сблъскват с Гена. Тя ги пита къде отиват, а Канак отговаря уклончиво, преди да си тръгне. Канак и Хема се срещат с продавача на бижута и искат да продадат бижутата за 25 лакх. Продавачът отваря чантата с бижутата и открива, че в нея има само камъни, и им я връща. Хема е шокирана да види камъните и се чуди как са попаднали там.

Гена се намесва и обяснява, че е подменила чантата с камъните, когато са се сблъскали по-рано. Тя подчертава, че кражбата е престъпление и че те са извършили грях. Канак защитава действията си, като твърди, че е откраднала само заради Гена и нейните действия, заради които е загубила титлата си г-жа Сурат и уважението на семейството си. Тя също така признава, че е помогнала на Радхика да я раздели с Анант и че е искала парите, за да помогне на Панкай. Гена контрира, че те винаги са се отнасяли с неуважение към нея, но тя няма да мълчи, когато се опитват да разрушат брака ѝ. Тя заявява намерението си да разкрие какво са направили пред семейството.След закуска Гена обмисля да разкаже на семейството за действията на Канак и Хема. Хема се приближава до нея и я моли да не го прави, но Гена настоява, че ако не го направи, те ще продължат да правят същите грешки. Канак предлага да изпълни всичките ѝ желания, ако Гена се съгласи да не казва на семейството.

По-късно Четан и Панкай съобщават на семейството, че Хема и Канак са напуснали къщата, оставяйки бележка, в която казват, че съжаляват и се извиняват. Джамуна им напомня, че никоя грешка не е по-голяма от семейството. Анант и Пареш тръгват да ги търсят и се връщат с Канак и Хема. Джамуна разпитва за бягството им и те признават грешката си, че са подкрепили Радхика. Когато Канак е на път да признае, че е откраднал бижутата на Джамуна, Гена се намесва и ѝ напомня, че конфликтите и недоразуменията са нормална част от семейния живот, и я насърчава да ги остави в миналото. След малко Гена изразява загрижеността си за емоционалното състояние на Панкай и Четан след внезапното изчезване на Канак и Хема.

Текст от potv.bg

След закуска Гена обмисля да разкаже на семейството за действията на Канак и Хема. Хема се приближава до нея и я моли да не го прави, но Гена настоява, че ако не го направи, те ще продължат да правят същите грешки. Канак предлага да изпълни всичките ѝ желания, ако Гена се съгласи да не казва на семейството.

По-късно Четан и Панкай съобщават на семейството, че Хема и Канак са напуснали къщата, оставяйки бележка, в която казват, че съжаляват и се извиняват. Джамуна им напомня, че никоя грешка не е по-голяма от семейството. Анант и Пареш тръгват да ги търсят и се връщат с Канак и Хема. Джамуна разпитва за бягството им и те признават грешката си, че са подкрепили Радхика. Когато Канак е на път да признае, че е откраднал бижутата на Джамуна, Гена се намесва и ѝ напомня, че конфликтите и недоразуменията са нормална част от семейния живот, и я насърчава да ги остави в миналото. След малко Гена изразява загрижеността си за емоционалното състояние на Панкай и Четан след внезапното изчезване на Канак и Хема.

Текст от potv.bg

Канак обяснява на Гена, че се е страхувала, че истината ще излезе наяве и че това би означавало да изгуби Панкай завинаги. Хема със сълзи на очи изразява страха си да не бъде разделена от децата си. Гена ги успокоява, че няма да загубят семейството си, тъй като няма намерение да разкрива истината на никого. Тя подчертава любовта и лоялността, които семейството им изпитва към тях, и ги моли да обещаят, че няма да повтарят грешките си. Канак и Хема дават своята дума. Канак размишлява върху действията на Гена и осъзнава, че именно нейната добра и прощаваща природа ѝ е спечелила любовта и уважението на всички в семейството. Хема се извинява на Гена. Гена научава за шантажа на Радхика и решава да помогне на Канак и Хема.

Пристига Анант и подигравателно хвали Канак за действията ѝ. Той предупреждава Гена, че Канак и Хема няма да променят поведението си и ѝ казва, че трябва да намерят начин да намерят пари, за да върнат парите на Радхика, тъй като той няма да им помогне, нито ще позволи на Гена да им помогне. Той си тръгва с Гена.

Хема изразява пред Канак, че планът им е бил успешен. Канак се съгласява и казва, че трябва да намерят начин да съберат парите, защото ако не го направят, може да се окажат в затвора. Анант строго предупреждава Гена да не помага по никакъв начин на Канак и Хема, въпреки опитите на Гена да го убеди в обратното.

Текст от potv.bg

Анант съобщава на Канак и Хема, че Гена е спорил с него заради тях. Канак и Хема обсъждат възможностите си да се сдобият с останалите пари. Гена им предлага чек за 5 лакхи, но Хема отказва да го приеме, позовавайки се на неодобрението на Анант. Гена я уверява, че ще говори с Анант, и я убеждава да приеме чека. Канак пита как ще намерят останалата част от парите.

На следващия ден Канак е притеснен, тъй като остават само два часа, за да събере парите. Радхика се обажда на Канак и Хема предлага да кажат истината на Джамуна, за да избегнат по-нататъшни усложнения. Гена обаче измисля план, за да им помогне, и информира Канак и Хема. Анант предупреждава Гена да не се излага на никакви опасности, докато се опитва да помогне на Канак и Хема.

Канак и Хема се срещат с Радхика и я информират, че Гена работи по осигуряването на парите. Гена посещава една агенция, за да работи като модел, и моли плащането да бъде извършено предварително. Представителят на агенцията ѝ казал, че не може да ѝ даде 25 лакх в аванс, тъй като това е против правилата на тяхната агенция. Радхика заплашва Канак и Хема, оставяйки Гена да се чуди какво да направи по-нататък.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен: Завинаги , Остани с мен

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 69

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 68

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 67

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 66

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 65