Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 62

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 62 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Парфул споделя с Джамуна разочарованието си от действията на Анант. Влиза Гена и им напомня, че винаги е била тяхна дъщеря, а по стечение на обстоятелствата е станала снаха и съпруга на Анант. Тя вярва, че ако връзката им е истинска, тя няма да се разпадне. Радхика се подиграва на Гена, сравнявайки я с неграмотна селянка, но Анант се застъпва за Гена и казва, че няма сравнение между тях двете, тъй като Гена е много по-добра и притежава високи морални ценности.

Гена изпълнява аарти и семейството се присъединява към нея, Анант казва на Радхика, че се радва, че тя се е върнала в живота му, сега осъзнава истинското ѝ лице и се радва, че не се е оженил за нея. Казва ѝ да си събере багажа и да си тръгне, преди да каже истината на семейството си и те да я изгонят от къщата. Анант се връща в стаята си, Радхика го държи за краката и го моли за прошка. Тя признава, че го е излъгала, защото го е обичала и не може да живее без него, моли за още един шанс, но Анант отказва, казва ѝ, че няма да ѝ даде още един шанс да го предаде отново. Той проклина деня, в който се е влюбил в нея. Анант се чуди как е могъл да се довери на Радхика толкова сляпо. Гена се моли Бог да насочи Анант да избере правилния път.

Текст от potv.bg

Радхика се връща в стаята си и от гняв чупи чаша. Влиза Хирал и я пита какво се е случило. Радхика я отпраща и казва, че иска да остане сама. Тя си мисли за Анант и за това как той вярва, че може да я победи, но планира да го накара да си плати. Тя се обажда по телефона и казва на човека от другата страна да донесе изброените от нея предмети след 15 минути. Гена усеща, че Анант е в опасност. Пареш я уверява, че докато тя е с Анант, нищо няма да му се случи. Гена изразява съмнението си в способностите си да защити Анант, но Пареш ѝ напомня, че тя е другата половина на Анант и винаги го защитава. Гена се надява, че вярата на Пареш в нея ще се оправдае. Радхика, която сега е обзета от омраза, замисля да унищожи Гена и Анант.

Хема е развълнувана, че Радхика им е дала пари. Тя пита Канак какво ще правят с толкова много пари. Радхика влиза и хвърля още пари по тях. Тя им казва, че трябва да отведат семейството някъде без Анант. Тя разкрива, че Анант е знаел за истинската ѝ същност от самото начало. Канак и Хема се съгласяват да ѝ помогнат в нейния план.

Джамуна моли Гена да занесе храна на Анант, тъй като той има склонността да получава главоболие, когато е гладен. Изведнъж пристига Канак и съобщава на семейството, че кръвното налягане на майка ѝ се е повишило и тя иска да види всички. Джамуна се обажда на майката на Канак, за да се поинтересува от състоянието ѝ, а тя разкрива, че не е искала да тревожи дъщеря си, но сега желае да види нея и семейството им за последен път. Джамуна я уверява, че те ще дойдат скоро. Гена предлага да се обади на Анант, но Канак споменава, че напоследък той се държи странно. Всички се готвят да си тръгнат. Хема прави комплимент на Канак и майка ѝ за техните актьорски умения.

Текст от potv.bg

Анант съжалява, че е наранил Гена, като е поискал развод, и се страхува, че Радхика ще потърси отмъщение. Радхика влиза в стаята му с чантите си и се извинява, като пита дали могат да бъдат поне приятели. Анант твърдо заявява, че не иска да има нищо общо с нея, и изхвърля чантите ѝ от къщата, избутва я и затваря вратата след себе си. Анант осъзнава, че къщата е празна. Радхика, която се чувства отмъстителна, влиза през кухнята, поставя чили на печката и дрогира водата на Анант. Гена усеща, че нещо не е наред.

Анант забелязва дим, започва да кашля и отваря прозореца на кухнята. Несъзнателно изпива водата и се чувства сънлив. Гена се моли за здравето на Анант. Радхика се появява и го кара да седне на дивана, разкривайки плана си да заснеме интимно видео с тях и да го публикува в социалните мрежи, принуждавайки Анант да се ожени за нея. Тя започва да го съблазнява, но Гена се намесва и зашлевява Радхика. Тя помага на Анант и се изправя срещу Радхика, като ѝ разкрива, че е знаела за плана ѝ.

Текст от potv.bg

Радхика заплашва, че е направила запис на Анант, на който изглежда, че той я тормози, и ще го използва, за да го принуди да се ожени за нея. Гена разкрива, че има изненада за нея, и светлините се включват, показвайки цялото семейство Десаи, което стои там. Гена съобщава на Радхика, че също така е записала признанието ѝ и че истината ще бъде разкрита.

Лицето на Канак се изкривява от раздразнение, докато си мисли за това как Гена се е обадила на баща ѝ и той е казал, че съпругата му е добре, в резултат на което цялото семейство се е върнало у дома. Джамуна се изправя срещу Радхика, обвинявайки я, че се е опитала да навреди на Анант, въпреки че са ѝ разрешили да остане в къщата им. Гена се намесва, заявявайки, че сега цялото семейство знае истината за Радхика. Радхика реагира безгрижно, заявявайки, че не ѝ пука и че е записала видеозапис с доказателства за това как Анант я тормози, който заплашва да публикува в социалните мрежи.

Текст от potv.bg

Гена отвръща на удара, като разкрива, че е записала и аудиозапис на Радхика, която признава за действията си. Тя изтъква, че Радхика дори е предала Винит, който я е обичал. Гена пита защо Радхика изобщо се е омъжила за Винит, на което Радхика хладнокръвно отговаря, че всичко е било трик, за да накара Анант да ревнува, и че тя само се е преструвала, че обича Винит, докато наистина е обичала Анант. Винит, добавя тя, я обича сляпо и няма представа за истинските ѝ чувства.

Винит влезе в стаята и плясна подигравателно. Обвинява Радхика, че го е направила на глупак, въпреки че е знаела, че той я обича. Радхика настоява, че Анант я е насилвал и че не бива да вярват на останалите. Винит изразява срама си, че е неин съпруг, и обявява, че адвокатът му ще се свърже с нея за уведомлението за развод. Радхика се опитва да го спре. В гнева си тя се опитва да удари Гена с ваза, но Анант се намсва и ѝ нарежда да си тръгне. Радхика отново признава любовта си към Анант, но Гена отвръща, че истинската любов означава жертва и не се опитва да обвинява другите за собствените си грешки.

Текст от potv.bg

Джамуна казва на Радхика да се махне от къщата ѝ. Тя казва, че семейството ия стои обединено, за да се бори с нея. Радхика се усмихва и казва, че никога не би могла да изпълни плана си сама. Хема се притеснява, че Радхика ще ги разобличи, и казва, че не бива да обвинява другите за грешката си. Радхика казва, че някой от семейството ѝ е помогнал. Тя казва, че ще разкрие кой е виновникът, който ѝ е помогнал, и посочва Канак.

Канак изразява своята тревога, заявявайки, че се чувства несправедливо обвинена за неща, които не е направила. Панкай се изказва в нейна защита, като заявява, че вярва в нейната невинност. Джамуна се намесва, като посочва, че не бива да се доверяват на външни хора, и нарежда на Гена да изведе Радхика от къщата. Гена се подчинява и докато извежда Радхика от къщата, я предупреждава да не се връща. Анант успокоява Гена, хващайки я за ръка, и обещава да предпази семейството им от всичко лошо.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 69

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 68

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 67

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 66

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 65