Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 61

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 61 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Анант съобщава на семейството, че възнамерява да се разведе с Гена и да прекара живота си с Радхика. Парфул се притеснява как ще се почувства Гена, но Анант настоява, че е бил принуден да се ожени за нея и сега иска да бъде с някого, когото наистина обича. Той твърди, че Гена е способна да се грижи сама за себе си.

Анант заявява, че не може повече да продължава с този брак. Джамуна го удря и му казва да спре да говори, но Анант твърди, че никой не може да промени решението му. Радхика се намесва, като казва, че не бива да наказват Анант за това, че е избрал да бъде щастлив. Тя им напомня, че Анант винаги им се е подчинявал, но сега трябва да го оставят да живее живота си. Гена предупреждава Радхика да не говори безочливо пред семейството, а Радхика отбелязва, че разводът на Анант ще сложи край и на нейните връзки със семейството. Гена настоява, че те винаги ще бъдат нейното семейство. Тиа пита как Анант може да се ожени за Радхика, след като тя вече е омъжена. Анант заявява любовта си към нея и предупреждава Гена, че трябва да е готова да подпише документите за развод.

Текст от potv.bg

Радхика седи в стаята си, доволна от себе си, когато Гена влиза и започва да опакова дрехите ѝ, което я кара да се ядоса. Гена заплашва да прати Радхика в затвора за това, че е попречила на брака ѝ. Анант влиза и казва, че той също трябва да бъде изпратен в затвора. Гена напуска стаята. Анант казва на Радхика да се обади на Винит и да подаде молба за развод въз основа на физическо насилие, но Радхика му предлага първо да се опита да уговори семейството му.

Канак изразява подозренията си пред Хема, че Анант може би се преструва и решава да го изпита. Тя казва на Хема да извика Гена, Радхика и Анант в градината. Канак хвърля саксия и наблюдава кого Анант ще спаси пръв, вярвайки, че това ще разкрие истинските му чувства. Анант спасява Радхика и отблъсква Гена, което кара Канак да заключи, че Анант наистина обича Радхика.

Анант обаче е наясно, че Канак е устроила теста и е спасил Радхика умишлено. Канак отива при Гена и ѝ обяснява, че докато Гена се е заблуждавала, Радхика успешно е спечелила сърцето на Анант. Анант събира семейството и връчва на Гена документите за развод, като я моли да ги подпише.

Текст от potv.bg

Анант представя документите за развод на Гена и я призовава да ги подпише. Парфул изразява разочарованието и срама си от действията на Анант. Анант заявява, че това е неговият живот и той може да прави каквото си иска. Панкай го предупреждава да уважава Джамуна и Парфул. Четан подканя Радхика да напусне къщата, тъй като тя е единствената отговорна, а Гена винаги ще се смята за част от семейството. Анант оценява лоялността на братята си, но настоява те да не се намесват. Джамуна настоява Гена да не подписва документите. Радхика уверява Анант, че дори семейството му да го е отхвърлило, тя няма да го изостави. Анант заявява, че ще отнесе въпроса в съда, и казва на Гена, която се стреми да стане адвокат, да води собствено бракоразводно дело. Той си тръгва с Радхика.

Гена плаче в стаята си. Влиза Радхика и предлага на Гена да ѝ даде голяма сума пари, ако се съгласи да напусне Анант. Гена пита дали ще се откаже от цялото си богатство, но Радхика я уверява, че знае границите си. Гена взема чековата книжка, но я връща на Радхика, като ѝ обяснява, че Анант е нейното богатство и не може да бъде купен, тъй като е безценен. Радхика изтъква, че документите за развод са пред нея. Гена контрира, че Радхика трябва да спре да се държи прекалено самоуверено, тъй като връзката ѝ, основана на лъжи, неминуемо ще се срине, когато истината излезе наяве. Радхика твърди, че времето е на нейна страна и тя трябва бързо да подпише документите.

Текст от potv.bg

Пареш разговаря с Анант, казвайки му, че трябва да избере между два пътя - единия с Радхика, а другия с Гена. Той съветва Анант да вземе правилното решение. Хирал се кара на Гена и ѝ казва, че ако съпругът ѝ е поискал развод, тя е щяла да му го даде и да си тръгне с дъщерите си. Радхика успокоява Анант да не се притеснява, но той ѝ напомня, че докато той мисли как да се разведе с Гена, тя трябва да мисли за развод с Винит. Радхика си тръгва и когато Анант се обръща, вижда Гена да стои на вратата.

Гена връчва документите за развод на Анант, но вместо да ги подпише, тя обяснява, че връзката им е вечна и е част от нейната кръв и душа. Тя напомня на Анант как той ѝ е помогнал да стане самостоятелна и да постигне мечтите и целите си. Тя настоява, че Радхика не е подходящият човек за него или семейството му и че ще го предпази от всякаква вреда. Анант започва да осъзнава истинската същност на намеренията на Радхика.

Анант се изправя срещу Радхика за това, че е излъгала за съпруга си, и я изкарва пред семейството, разобличавайки я като лъжкиня. Тя пледира, че го е направила от любов към него, но Анант не ѝ вярва. Той нарежда на Гена да намаже лицето на Радхика с черна боя. Радхика се събужда облекчена, че това е било само сън.

Текст от potv.bg

Канак се подиграва на Гена. Предлага ѝ да започне да работи като слугиня в къщата, за да има храна и подслон. На вратата пристига мъж, който предлага на Гена работа като модел, но тя отказва и се кара на Канак, че обсъжда личните ѝ проблеми с непознат. Канак си мисли, че щом Анант се разведе с Гена и се ожени за Радхика, това ще бъде огромна победа за нея. Анант се ядосва и унищожава нещата в стаята на Радхика, като ѝ казва да се разведе с Винит. Той също така ѝ казва, че Гена е отказала да му даде развод.

Радхика съобщава на Анант, че Винит също ѝ е отказал развод. Анант я отвежда на терасата и ѝ предлага драстично решение, за да бъдат заедно: да се самоубият. Радхика се притеснява и го пита какво има предвид. Анант обяснява, че тъй като Гена и Винит няма да се разведат, единственият начин да бъдат заедно е да сложат край на живота си. Радхика изразява нежеланието си да умре, но Анант ѝ напомня, че тя и преди е правила опит за самоубийство и той я е спасил, така че какво е различното сега. Радхика признава, че е знаела, че той ще я спаси. Анант започва да се съмнява в нея, когато си спомня как тя е хвърлила горещ чай върху Винит, а Винит я е защитил. Той също така споменава, че когато Гена е разбрала за плана ѝ, я е заключила в шкафа и е дошла да тича при него, когато е твърдяла, че кракът ѝ е наранен. Радхика се опитва да го прегърне, но той я отблъсква и ѝ казва, че Гена наистина го обича, докато нейната любов е егоистична.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 69

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 68

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 67

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 66

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 65