Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 60

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 60 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Радхика разбира, че Гена е подслушала разговора им. Гена бързо се скрива в един шкаф. Радхика я заключва вътре. Хема изразява притеснение, че Гена ще се задуши, а Канак се притеснява, че ако тя умре, вината ще падне върху нея. Радхика настоява, че не могат да пуснат Гена да излезе, тъй като тя може да разкрие плана им на Анант. Канак пита дали спечелването на Анант е по-важно от живота на Гена. Джамуна влиза и пита защо са толкова напрегнати и им казва да помагат в кухнята, а на Радхика - да помага на Анант.

Гена, хваната в капана на шкафа, се мъчи да си поеме дъх и се опитва да използва фиба за коса, за да отвори вратата. Анант получава обаждане от нея, но не успява да я чуе. Когато ѝ се обажда обратно, телефонът ѝ е недостъпен. Гена припада.

Текст от potv.bg

Хема казва на Канак, че ако Гена умре, те ще бъдат арестувани. Канак решава да я спаси. Анант съобщава на семейството, че Гена е изчезнала, и всички започват да я търсят. Канак отива да отвори шкафа, но той е изчезнал. Тя пита Радхика и Хема къде е шкафът. Изведнъж се появява търговец на скрап с шкафа. Тиа съобщава на всички, че Гена не е на терасата. Хема казва, че Гена не се движи в шкафа и се чуди дали това означава, че тя е мъртва. Търговецът на скрап плаща на Парфул за шкафа.

Анант се обажда на Гена и чува телефона ѝ да звъни от вътрешността на шкафа. Той бързо разбива ключалката и я намира в безсъзнание. Той се обажда на Сапан. Той съветва Анант да отведе Гена в добре проветрена стая и да разчисти мястото от други хора. Анант изпълнява тези инструкции. Той съобщава на Сапан, че Гена все още е в безсъзнание, и Сапан го инструктира да ѝ направи изкуствено дишане. Анант колебливо прави изкуствено дишане и Гена се събужда. Анант благодари на Бога и се замисля как би се почувствал, ако нещо се беше случило с Гена. Радхика наблюдава сцената и започва да ревнува.

Текст от potv.bg

Анант пита Гена как е попаднала в капана на шкафа. Радхика се приближава с чаша вода, но Гена я хвърля и обвинява Радхика, че я е заключила в шкафа. Анант е объркан и пита защо Радхика би направила това. Гена разкрива, че Радхика се е страхувала, че истината за нея ще бъде разкрита. Анант пита каква истина, а Гена разкрива, че Радика го е лъгала за Винит.

Винит всъщност е добър мъж, който обича Радхика. Тя обяснява, че сега разбира защо Анант е бил толкова притеснен за Радхика. Анант е объркан и пита защо Радхика би излъгала за това. Гена разкрива, че Радхика е излъгала, за да го накара да се почувства виновен и да го спечели обратно.

Радхика твърди, че именно заради това не е искала Анант да каже на никого истинската причина за гостуването ѝ. Но той упорито настоявал, че трябва да каже на Гена. Тя най-накрая го направила и сега Гена я обвинява несправедливо. Гена контрира, че Радхика лъже и че я е чула да обсъжда плана с Канак, а за да скрие истината, Радхика я е заключила в шкафа. Радхика отвръща, че Гена е обезверена, че Анант никога няма да ѝ отреди място в сърцето си, затова се опитва да я изхвърли от къщата. Анант се разстройва от ситуацията и излиза от стаята. Радхика го следва.

Текст от potv.bg

Радхика се опитва да убеди Анант, че не лъже. Тя го пита дали смята, че тя лъже, и казва, че няма представа защо Гена лъже. Анант смята, че Гена не е способна да лъже. Той си мисли, че е излязъл от стаята, за да види дали Радхика ще го последва и ще потвърди съмненията му за нея. Вече знае, че Радхика не е ранена. Радхика го пита защо мълчи, а Анант ѝ казва, че знае кой лъже и кой не и че ще се погрижи за това. Радхика смята, че е успяла да убеди Анант.

Джамуна и останалите членове на семейството идват да проверят състоянието на Гена. Сапан проверява пулса ѝ и я пита как е попаднала в капана на шкафа. Гена си мисли, че ако Анант не ѝ вярва, няма да ѝ повярват и останалите, затова не им казва. Джамуна я съветва да си почине. Канак и Хема изразяват недоумение, че Анант не е повярвал на Гена. Канак пита Радхика какво е направила, за да хване Анант в капан, но Радхика настоява, че това не е капан, той се е влюбил в нея и ѝ вярва сляпо.

Текст от potv.bg

Анант признава своята отговорност за положението, в което се намира, и се заклева да го поправи, като разкрие лъжите на Радхика. Той иска сила от Бог, знаейки, че този процес може да причини болка на Гена. Радхика се подиграва на Гена, разкривайки любовта си към Анант и степента на нейната измама. Гена заявява, че накрая ще разкрие истината. Радхика се опитва да хвърли горещ чай върху Гена, но е спряна. Анант пристига и подведен от изпълнението на Радхика, се кара на Гена, което я кара да напусне стаята. Радхика триумфално се наслаждава на успеха си.

Гена казва на Анант, че ще се изнесе от тяхната стая, ако той пожелае, но Анант настоява той да си тръгне, тъй като това е нейната стая. Радхика чува как Винит отменя бизнес среща заради предполагаемото ѝ нараняване и го убеждава да присъства на срещата, доволна от мисълта, че той ще напусне къщата. Междувременно Гена обмисля как да си върне Анант. Анант влиза в стаята, твърдейки, че се е върнал за една папка. Когато двамата посягат за папката, ръцете им се докосват, но бързо се отдръпват. Анант напуска стаята.

Текст от potv.bg

Радхика си поставя за цел да спечели останалата част от семейството и взема кутията с храна от Гена и сервира на семейството. Тя изпуска купа с ориз, но Джамуна настоява тя да я почисти, а не Гена. Тиа шеговито предлага на Радхика да си тръгне, след като се е възстановила. Анант се скара на Тиа за коментара ѝ. Той се извинява на Радхика от името на Тиа. Докато Гена чисти счупено стъкло, тя си порязва пръста и Анант предлага да превърже раната. Гена заявява, че Анант няма право да я докосва, след като я е напуснал. Той обработва раната ѝ и ѝ казва, че тя скоро ще зарасне. Гена пита за раната в сърцето ѝ. Той казва, че времето ще я излекува. Радхика започва да ревнува.

Радхика стои в градината, а по лицето ѝ се стичат сълзи, докато гледа луната. По същия начин Гена наблюдава от прозореца, спомняйки си как Анант ѝ е бил опора и мислейки за момента, в който Анант се е погрижил за раната ѝ. Анант се приближава до Радхика и увива шал около раменете ѝ. Слуша как тя му признава любовта си и отвръща на чувствата ѝ. Двамата се прегръщат, оставяйки Гена съсипана, докато става свидетел на сцената. Анант забелязва Гена и тя тича при семейството си, обяснявайки със сълзи на очи ситуацията. Джамуна и Парфул са шокирани, когато Анант потвърждава, че обича Радхика и желае да се разведе с Гена.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 69

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 68

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 67

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 66

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 65