Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 43

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 43 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Анант е шокиран да види Сагар, след като маскировката му пада. Той казва, че ще предаде Сагар на полицията. Хема се притеснява за брат си и хвърля камък. Той удря главата на Анант. Сагар успява да избяга. Хема и Канак отиват при Анант и го питат какво се е случило. Пристига полицията. Анант им казва, че Сагар е отровил семейството му. Полицаят казва, че ще хванат Сагар.

Всички се връщат у дома. Четан пита Хема и Канак дали са знаели за плана на Сагар. Хема се държи така, сякаш не е знаела за нищо. Парфул я моли да не подкрепя Сагар. Той почти ги е убил. Анант казва, че е хванал Сагар и е щял да се обади в полицията, но някой го е ударил с камък. Веднага след това Хема и Канак се появяват. Той казва, че това доказва, че Хема и Канак са знаели, че Сагар е отровил храната.

Текст от potv.bg

Хема започва да плаче. Тя казва, че Сагар е неин брат, но Анант също е като неин брат. Хема се кълне в децата си и казва, че не е знаела нищо. По-късно Гена отива при Канак и Хема и казва, че знае истината. Тя е видяла на видеото как Канак и Хема разговарят със Сагар. Гена предупреждава Канак и Хема да не кроят планове срещу семейството, защото в противен случай тя ще се изправи срещу тях.

Гена отива в кухнята и започва да готви. Тиа пита Гена дали Анант е приел признанието ѝ. Гена казва, че не знае какво се е объркало. Пареш казва, че ще помогне на Гена да накара Анант да осъзнае, че я обича. Той я моли да избягва Анант. Това ще му покаже колко важна е Гена в живота му. По-късно всички се събират за пуджа. Гена влиза с чинията за пуджа. Тя се подхлъзва и синдурът пада. Джамуна казва, че това е лошо предзнаменование и се притеснява за брака на Анант и Гена. Тя се моли на Бог да ги закриля.

Междувременно една жена разглежда снимката на Гена и Анант на телефона си, ядосано чупи телефона и го изгаря. След пуджа Анант казва на Гена, че утре започва училище и тя трябва да се моли на Бог да ѝ помогне да се справи. Анант казва, че след като Гена издържи първия си изпит, те ще съобщят на семейството, че тя е започнала да учи.

Текст от potv.bg

На следващата сутрин Анант се събужда и моли Гена да се приготви за училище. Гена е оставила бележка за Анант. В нея тя казва, че е изгладила дрехите му и му е направила кафе. Пареш и Тиа влизат и виждат бележката. Пареш пита дали Анант и Гена са се карали. Анант казва, че не. Той ѝ се обажда и я пита защо е тръгнала без него. Гена казва, че училището е наблизо. Канак се обажда на дизайнерката Мона и я моли за рокля, която да облече на следващия си конкурс.

Гена стига до училището и разбира, че снахата на Ханса е нейна учителка. Гена пита Маюри дали може да влезе. Маюри казва, че не е знаела, че Гена иска да учи. Майури моли Гена да се представи на английски език. Гена се опитва и всички се смеят. Маюри казва, че Гена е била прислужница и не знае английски. По-късно Гена се прибира вкъщи и съобщава на Анант, че Майури е нейната учителка. Анант се обажда на Майури и я моли да не казва на никого за ученето на Гена.

Текст от potv.bg

Анант казва, че е поръчал нещо за Гена. За Гена пристига пратка. Канак получава. Гена идва, взема пратката и казва, че това е изненада от Анант. Тя отнася подаръка в стаята си. Анант пита кой ѝ е изпратил подаръка. Гена казва, че това е неговият подарък. Анант казва, че е поръчал книги за Гена. Анант отваря подаръка и открива своя и на Гена снимка с бележка. Вътре в бележката е написано, че скоро ще се срещнат. Гена казва на Анант, че стъклото на рамката на снимката е счупено и тя започва да се притеснява. Анант казва, че стъклото сигурно се е счупило по време на доставката.

На вратата се звъни. Анант казва, че е поръчал няколко книги за Гена. Междувременно Канак отваря вратата и вижда Мона. Тя я поздравява. Гена също идва и я поздравява. Мона пита Канак коя е тя. Тя пита дали Гена ще участва в конкурса. Гена казва, че не. Канак моли Гена да приготви чай за Мона. След това Мона ѝ показва роклята и ѝ казва, че цената на роклята е 25 000 рупии и друг човек също се интересува да я купи. Канак пита Мона кой. Мона казва г-жа Вирани. Тя има добри познания в областта на модата и е сериозна конкуренция за Канак.

Текст от potv.bg

Хема смята, че Канак много я обижда и днес има шанс да си отмъсти. Гена върви към тях с чай. Хема протяга крак, за да я спъне. Гена се спъва и изпуска чая върху роклята. Мона казва, че Гена е съсипала роклята ѝ. Канак моли Гена да я изчисти. Гена се опитва да почисти, когато Хема добавя малко цвят във водата и съсипва роклята. Гена идва при Канак и казва, че роклята е съсипана. Мона моли Канак да ѝ плати за роклята. Гена казва, че ще ушие идентична рокля за Канак. Канак се усмихва и си спомня, че Майури ѝ е казала, че Гена е постъпила в училището.

На следващата сутрин Маюри си мисли, че Гена няма да дойде на училище. Гена влиза. Майури моли Гена да почисти класната стая. Маюри казва, че Гена е вършила тази работа и преди, така че ще ѝ е лесно. Гена започва да чисти. Директорът идва и моли Гена да не чисти. Гена казва, че училището е като храм и не бива да се срамуват да го почистват. Гена казва, че Маюри дискриминира всички и трябва да спре с това. Гена и Маюри виждат някого и са шокирани.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 109

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 108

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 107

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 106

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 105