Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 42

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 42 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Анант вижда маскирания Сагар близо до храната. Той отива при него и го пита какво прави. Сагар му отговаря, че е дошъл да си вземе вода. Анант го моли да бъде съдия на техния мач по крикет. Сагар се съгласява. Анант се връща при семейството си и казва, че е намерил съдия. Семейството започва да играе.

Гена моли Парфул да играе вместо нея, докато тя готви. Анант казва, че Гена готви всеки ден, затова днес тя трябва да играе с тях.

 Анант добавя, че ще научи Гена да играе крикет. Той ѝ обяснява играта. Гена го гледа. Тиа хвърля топка на Гена. Тя я удря и тя излиза извън очертанията на игрището. Гена казва, че е играла крикет с баща си в селото.

Текст от potv.bg

Семейството продължава да играе. Канак хвърля топката и Гена я удря. В очите ѝ попада лют пипер и тя се разплаква от болка. Топката излиза от очертанията на игрището и отборът на Парфул печели играта.


Анант отива при Гена и я пита какво се е случило. Той ѝ помага да си почисти лицето. Тиа, Парфул и Пареш виждат как Анант се грижи за Гена и си мислят, че Анант изпитва чувства към нея. По-късно Тиа отива при Гена и я моли да сподели чувствата си с Анант. Гена казва, че Анант винаги я кара да се чувства специална, затова ще направи нещо специално, за да изрази чувствата си към него.

Текст от potv.bg


Сагар забърква нещо в храната, която Гена е приготвила. Той казва на Хема и Канак да не ядат храната и да не позволяват на децата да я ядат. Междувременно Тиа казва на Анант, че децата го викат да си играят. Анант тръгва. Канак и Хема казват, че Тиа и Гена планират нещо. Анант вижда красивата украса от балони и се изненадва. Гена се приближава до него.


Канак и Хема шпионират Анант и Гена. Канак казва, че Гена е влюбена и иска да разкрие чувствата си пред Анант. Хема казва, че е сигурна, че Анант ще я отблъсне и ще разбие сърцето ѝ. Тя добавя, че по-късно семейството ще се отрови от храната на Гена и ще я обвини за всичко. Хема казва, че това може би е перфектното отмъщение за това, че е пратила брат ѝ в затвора.

Текст от potv.bg

Гена казва, че е чувала, че мечтаният партньор и партньорът в реалния живота не могат да бъдат едни и същи, но тя е късметлийка, защото партньорът ѝ в живота е нейният мечтан партньор. Тя добавя, че много малко хора са обичани от човека, когото обичат, и тя е късметлийка, че се радва на любовта на човека, когото обича. Гена най-накрая изразява чувствата си към Анант и казва, че го обича. Анант казва, че в сърцето му има място за Гена, но не това, което тя иска. Той казва, че човек може да обича само веднъж, а той вече е обичал друга. Анант казва, че не обича Гена, и си тръгва.


Гена е разстроена и се разплаква. Канак заснема всичко и идва при нея. Кара Гена да седне на една пейка и проявява съчувствие. След това Канак и Хема се подиграват на Гена, че тя е хвърчала из облаците, но думите на Анант са я накарали да падне на земята. Хема вижда, че децата са на път да ядат храната на Гена, която Сагар е отровил. Тя отива при тях и казва, че е време да си направят семейна снимка.


Текст от potv.bg

След обяд семейството се събира, за да играе на музикални столове. Тиа моли Анант и Гена да се присъединят към тях. Джамуна и Парфул се чувстват зле, докато играят. Сапан също се чувства зле и спира да играе. Джамуна и Тиа усещат болки в стомаха. Тану отива при Канак и казва, че иска да отиде до тоалетната. Канак ѝ казва да отиде и тя ще дойде след нея.

Джамуна припада. Парфул се опитва да отиде при нея, но също припада. Гена моли Сапан да ги прегледа. Сапан понечва да се приближи до тях, но изпада в безсъзнание. Тиа и децата също припадат. Анант казва, че ще провери дали наблизо има болница. Гена отива да види как е Тану. Тя намира Тану в безсъзнание в тоалетната. Анант вика линейка и моли Четан и Панкай да помогнат. Гена се вика Анант за помощ.

Текст от potv.bg

По-късно всички отиват в болницата Канак пита Сагар какво е смесил в храната. Той казва, че е прибавил отровни листа в храната. Канак казва, че ако нещо се случи с децата, тя ще накара Сагар да страда. Лекарят съобщава на всички, че Джамуна, Парфул, Сапан и децата са яли нещо отровно. Хема пита Гена какво е смесила в храната. Гена казва, че е приготвила храната много внимателно и не е смесвала нищо.

Хема бута Гена и ѝ казва да си върви. Гена е на път да падне върху нещо остро. Анант я хваща и се наранява. Гена благодари на Анант и моли медицинската сестра да се погрижи за раната му. Медицинската сестра дава на Гена телефона, който е намерила в джоба на Тану. Гена вижда видео и разбира, че помощникът от автобуса е смесил нещо в храната им. Гена се опитва да хване помощника, но той избягва. Тя моли Анант да го хване. Той тича зад помощника. Брадата на Сагар пада. Анант вижда Сагар без дегизировката му и е шокиран.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 109

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 108

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 107

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 106

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 105