Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 34

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 34 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Ханса пие чай с Джамуна. Парфул вижда Канак, Хема и Гена да се прибират у дома и съобщава на Джамуна за това.

Джамуна пита Канак къде са ходили. Канак казва, че тя е най-голямата снаха и е нейна отговорност да извършва всички ритуали, затова е отишла в храма с Хема и Гена.

Канак смята, че е време да изложи Гена. Тя ия казва, че върху бижутата ѝ има мръсотия. Ханса пита Джамуна дали е дала фалшиви бижута на Гена. Джамуна казва, че е дала на Гена истински бижута.
Ханса вижда колието на Гена и казва, че то не е истинско. Ханса моли Гена да свали огърлицата си, за да може да провери. Тя взема огърлицата. Ханса казва, че цветът на огърлицата се е променил, което означава, че бижуто е фалшиво.

Текст от potv.bg

Джамуна пита Гена къде са истинските бижута. Гена казва, че това е първият път, в който носи бижута след сватбата си. Джамуна казва, че Гена има 24 часа, за да докаже невинността си.

Парфул отива при Джамуна и казва, че Гена не е виновна. Джамуна казва, че знае, че Гена е невинна, но Гена трябва да се докаже, това е част от нейния тест.

По-късно Канак и Хема слагат истинските бижута на Гена и се забавляват. Канак се обажда на Сагар и го моли да прибере всички бижута, за да не се стовари вината върху Хема или Канак. В полунощ някой почуква на вратата на Канак и ѝ дава писмо. Канак и Панкай излизат и разбират, че всички са получили същото писмо. Канак казва, че Анант сигурно е направил това. Анант идва при Канак и я моли да спре да си прави шеги с тях. Той казва, че бижутата са изчезнали и че утре ще се обади в полицията. Хема си мисли, че човекът, който им е изпратил писмото, знае истината. Тя се притеснява и казва, че ще каже истината на Джамуна.

Текст от potv.bg

Хема е решила, че преди да я хванат, тя ще разкаже всичко на Джамуна. Хема отива в стаята на Джамуна. Канак я спира и казва, че това е трик и никой не знае тяхната тайна. Канак казва, че е помолила Сагар да се погрижи за бижутата, така че никой да не разбере, че те са виновни. Хема пита какво ще стане, ако ги хванат. Сагар казва, че ще поеме цялата вина.

На следващия ден Джамуна и Парфул чакат Гена. Тя слиза разтревожена. Хема казва, че гледайки лицето на Гена, могат да разберат, че тя няма с какво да докаже невинността си. Ханса моли Гена да разкаже истината за бижутата. Джамуна пита дали Гена има нещо, с което да докаже невинността си. Гена казва, че има доказателства. Тя казва, че Анант ще извика полицията и тогава всички ще разберат кой е виновен.

Текст от potv.bg

Анант се обажда на Гена. Гена пуска телефона си на високоговорител. Анант казва, че полицията е открила местонахождението на бижутата и скоро ще стигне до истинския виновник. Хема, Канак и Сагар се притесняват. Канак казва на Сагар да премести бижутата.

Сагар казва, че иска да пие вода, отива в кухнята и скача през прозореца. Той отива в стаята на Джамуна и изважда от климатика торбичката с бижутата. Анант идва там и завлича Сагар пред всички. Анант казва на майка си, че Хема обвинява Гена, а виновникът е брат ѝ. Той казва, че Сагар е скрил бижутата в стаята на Джамуна, тъй като никой не би търсил там.

Текст от potv.bg

Анант казва, че има чувството, че някой е помолил Сагар да извърши грабежа. Канак прекъсва Анант и казва, че ще накаже Сагар. Канак удря Сагар със сандалите си, а след това го изхвърля от къщата. Гена спира Канак, отива при Сагар и го удря. Тя моли Анант да изхвърли Сагар от къщата им. По-късно Канак и Хема отиват в стаята си и се усмихват. Хема казва, че Сагар е неин брат и за сестра си може да поеме цялата вина.

Гена приготвя кафе за Анант, за да му благодари, че я е подкрепил. Междувременно Сагар чака пред къщата. Хема и Канак идват при него и казват, че планът им е проработил. Канак казва, че е видяла Анант да следи Сагар и се е погрижила за по-нататъшната ситуация, за да не ги хванат. Канак казва, че Гена и Анант си мислят, че са спечелили, но идва буря, която ще разтърси къщата на Десаи.

Текст от potv.bg

По-късно всички се събират, тъй като Джамуна ще обяви победителя в състезанието. Хема казва, че е спестила 2000 рупии. Джамуна проверява разходите на Хема и казва, че пазарните цени не съвпадат с разходите на Хема, така че Хема отпада от конкурса. Канак казва, че е спестила 1500 рупии, а Гена - че е спестила 1200 рупии. Джамуна проверява разходите им и казва, че Канак и Гена са свършили работата си много добре, но Канак е спестил повече пари.

Текст от potv.bg

Гена намира 300 рупии и казва, че това са парите, които е спестила от лекарствата. Тиа казва, че парите са равни. Канак казва, че Гена е спечелила допълнителни пари, като е шила дрехи. Джамума казва, че някой е откраднал парите ѝ, затова Гена е трябвало да работи. Джамума поглежда към Хирал. Хирал пита дали Джамума смята, че тя е откраднала парите на Гена.

Джамума удря Хирал и я пита дали тя е откраднала парите на Гена. Хирал мълчи. Сапан казва, че това е негова грешка. Той казва, че ще започне отново медицинската си практика и ще върне парите на Гена.

Джамума казва, че победителя е този, който знае да се справя правилно с всички неща в тяхното семейство - Гена. Всички се радват за Гена. Канак и Хема се ядосват. Канак се обажда на някого и казва, че Гена е отмъкнала мястото ѝ, така че тя ще отмъкне всичко от Гена.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен: Завинаги , Остани с мен

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 69

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 68

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 67

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 66

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 65