Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 33

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 33 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Анант вижда как Гена взема пари от Сапна. Той се ядосва и си тръгва. Приятелите на Анант го питат къде отива. Анант казва, че не се чувства добре, затова се прибира вкъщи и скоро ще дойде.

Хема и Канак казват на Джамуна, че Гена все още не се е прибрала и не е приготвила вечерята им. Анант се прибира и влиза в стаята си. Гена също се връща вкъщи. Канак моли Гена да започне да приготвя вечерята им. Гена казва, че ще приготви вечерята.

Парфул моли Гена да отиде и да поговори с Анант, тъй като той е ядосан. Гена носи кафе на Анант. Той я пита защо шие чужди дрехи. Гена си мисли, че не може да каже истина на Анант, защото ако го направи, в къщата им ще има още повече драма. Анант я пита къде са отишли всички пари и дали ги някой е откраднал.

Текст от potv.bg

Анант пита кой е влизал в стаята им. Гена мълчи. Анант я моли да каже кой е влязъл в стаята им. Джамуна казва, че Гена няма да каже нищо. Тя идва при Анант и казва, че Хирал е влязла в стаята им, но Гена не е видяла Хирал да краде парите. Джамуна казва, че ще поговори с Хирал и ще изясни нещата.

По-късно Джамуна казва, че вече 30 години живее в къщата и трябва да направят нещо специално. Анант моли Гена да направи торта в микровълновата фурната. Гена казва, че се страхува. Анант казва, че ще ѝ помогне. Анант помага на Гена да направи тортата. Той приготвя тестото за тортата и моли Гена да го сложи в микровълновата фурна. Гена казва, че се страхува. Анант казва на Гена, че е с нея.

Текст от potv.bg

На следващия ден Гена изпълнява арти. Всички слизат. Гена поздравява Джамуна и Парфул и взема тяхната благословия. Всички ги поздравяват. Ханса влиза и поздравява всички. Ханса казва, че са я обидили, но това е къщата на сестра ѝ, затова е дошла да поздрави Джамуна и Парфул.

Гена отива при Ханса и ѝ дава прасад. Ханса пита Гена дали е смесила дрога в прасада. Ханса казва, че не иска да яде прасад с дрога и развали репутацията на семейството си. Анант се опитва да се застъпи за Гена, но Гена го спира. Той се ядосва и отива в стаята си. Гена отива при него и се опитва да му обясни своята позиция.

Текст от potv.bg

Анант казва, че Ханса я е обиждала, а Гена е мълчала. Анант казва, че ако някой обижда жена му, то той индиректно обижда и Анант. Анант казва на Гена да застане пред огледалото и я моли да се погледне. Анант казва, че Гена не може да бъде момичето, което е била преди, сега тя е снахата на семейство Десаи. Тя трябва да отстоява себе си.

По-късно идват гости и поздравяват Джамуна и Парфул. Гена идва със студени напитки и сервира на гостите. Гена вижда всички и си мисли за случилото се на тържеството. Анант пита Гена дали знае какво да направи. Гена казва, че трябва да остане уверена в себе си, а ако се уплаши, ще погледне Анант, тъй като очите на Анант ѝ дават увереност.

Текст от potv.bg

Хема отива при Гена и обръща килимчето на пода. Гена се подхлъзва и пада. Канак казва, че са дошли гости, а Гена е създала бъркотия. Канак иска от Гена да почисти. Гена започва да чисти пода. Ханса казва, че това е мястото на Гена. Канак казва, че прислужницата трябва да върши работа, а не да се опитва да се превърне в снаха.

Гена отива при Канак и казва, че всички членове на къщата трябва да вършат домакинска работа. Домакинска работа не е срамна. Гена почиства пода и се кани да си тръгва, когато парцала пада. Гена моли Канак да го вдигне, тъй като ръцете на Гена са заети.

Канак взема парцала и се изправя разгневена. Хема си мисли, че Канак ще я накара да изчисти пода, затова се оправдава и отива в кухнята. Канак вижда петното и започва да го бърше. Пареш казва на Канак да почисти пода както трябва. Канак чупи нокътя си, докато чисти пода. Канак дава парцала на Гена и ядосано отива в стаята си.

Текст от potv.bg

Канак мие ръцете си многократно, тъй като миришат. При нея идва Хема. Канак се кара на Хема, че е избягала, когато тя е чистела. Хема казва, че Гена я е обидила пред всички, затова Канак трябва да се скара на Гена. Канак казва, че скоро ще съсипе Гена.

Междувременно г-жа Доши казва, че харесва гривната на Джамуна. Тя я моли да я свали за да я види. Госпожа Доши вижда гривната, оценява я и я връща на Джамуна. Джамуна вижда Ханса, затова оставя гривната на масата и отива при Ханса.

Текст от potv.bg

Госпожа Доши открадва гривната и я държи в чантата си. Джамуна, Хема, Канак и Гена забелязват това. Хема казва, че ще даде урок на г-жа Доши. Джамуна я спира и казва, че не иска никой от гостите да се обижда. Тя добавя, че това е нов тест за Канак, Хема и Гена и те трябва да върнат златната гривна, без да обидят г-жа Доши.

Хема се опитва да открадне чантата на госпожа Доши, но не успява. Канак отива при госпожа Доши и казва, че има гореща клюка. Госпожа Доши казва на всички, че Канак има горещи клюки за всички.

Текст от potv.bg

Канак също не успява да върне гривната. Тогава Ханса казва, че партито става скучно. Гена казва, че знае магически номер и ще го покаже на всички. Гена моли госпожа Доши да държи здраво чантата си и тя ще направи магически номер.

Гена казва няколко думи и моли госпожа Доши да провери чантата си. Госпожа Доши отваря чантата си и всички забелязват златна гривна в чантата ѝ. Гена казва, че това е гривната на Джамуна, която тя е сложила в чантата на госпожа Доши с магия. Госпожа Доши връща гривната на Джамуна и казва, че планът е проработил и с теста им Гена е доказала, че е интелигентна и може да се справи с къщата.

По-късно Канак отива при Гена и казва, че ще ходят в храма. Тя ѝ казва да носи сватбените си бижута. Канак казва на Хема, че бижута на Гена са фалшивите. Те са ги разменили в сватбения ден на Гена. Канак казва, че ще изложат Гена.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 69

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 68

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 67

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 66

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 65