Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 157

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 157 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Гена отчаяно се опитва да покаже на Сурия доказателствата, които е събрала срещу Сухани, но той напуска къщата, без да ѝ даде шанс. Необезпокоявана, Гена решава да изпрати записа на Сурия с надеждата, че той ще го изслуша. В офиса Сурия отива на среща, без да разбере, че Арджун е намерил телефона му и е прослушал записа, като впоследствие го е изтрил. След това Арджун връща телефона на Сурия.

Междувременно Канак предлага на Свара чаша лимонада и се възползва от възможността да обсъдят плана на Сухани и Сурия относно ипотеката на имението на Десаи. Свара разкрива на Канак подробностите, но Канак е твърдо решен да не загуби имота на Десаи и решава да поговори с Гена. Свара обаче убеждава Канак да позволи на Сухани да изпълни плана си, като я уверява, че в крайна сметка Сухани ще получи контрол над имота.

По-късно Гена очаква с нетърпение завръщането на Сурия, убедена, че той трябва да е прослушал записа. Когато Сурия се прибира вкъщи, Гена го пита дали е видял съобщението ѝ. Сурия ѝ се противопоставя, заявявайки, че не се интересува от съобщението ѝ. Гена настоява, че то е от решаващо значение, и разкрива, че е изпратила доказателства срещу Сухани. Сурия се ядосва и обвинява Гена, че фалшиво е обвинила Сухани. Той настоява тя да спре с драмата, твърдейки, че не разполага с никакви доказателства. Гена, решена да го накара да чуе записа, проверява телефона му, но не открива никакъв запис. Тя се втурва в стаята си, за да потърси своя телефон, но се оказва с празни ръце.

Гена съобщава на Сурия, че телефонът ѝ липсва, но той отново я отпраща, като я предупреждава да стои далеч от Сухани. Гена разбира, че Сухани стои зад изчезването на телефона ѝ. Тя се изправя срещу Сурия и му казва, че е сляп за истинската същност на Сухани и че един ден ще открие истината. Сурия, който е на път да удари Гена, успява да овладее гнева си и я предупреждава да не говори лошо за Сухани, след което си тръгва. След това Сухани с радост показва на Гена изчезналия ѝ телефон, който е потопила във вода и така е унищожила всички доказателства, които е съдържал.

Сурия иска от Гена лекарство за главоболие, но Свара се натрапва и му го подава. По същия начин, когато Сурия моли Гена да донесе храна, Свара поема задачата. Гена става свидетел на това и се разплаква, питайки защо Сурия се отнася с нея по този начин. Сурия, преследван от халюцинации за Гена, докато е близо до Свара, напуска къщата.

Двама главорези, Маногар и Муна, пристигат в имението на семейство Сет и разкриват, че са претърпели загуби в бизнеса с наркотици заради Сикандар. Те искат пари от Сурия, за да покрият загубите си, и заплашват да убият Сухани, ако той не се подчини. Гена е на път да се обади на Сурия, за да го информира, когато Канак, мислейки на крак, изключва осветлението, за да създаде хаос. Свара успява да спаси Сухани от лапите на главорезите, докато Гена се бори с Муна. В разгара на суматохата Маногар застрелва Сухани, шокирайки всички присъстващи. Главорезите бягат и напускат къщата.

По-късно Сурия се връща у дома и открива следи от кръв. Канак и Свара измислят лъжа, като казват на Сурия, че Гена е застрелял Сухани. Сурия остава невярващ и шокиран.

Междувременно Гена е в болницата, където лекарят ѝ съобщава за състоянието на Сухани. Сурия пристига в болницата и отчаяно иска да разбере дали Сухани е добре. Лекарят го уверява, че ще направят всичко възможно, за да спасят живота ѝ, и Сухани е отведена в операционната зала. Сурия, изпълнен с гняв и подозрения, насила отвежда Гена със себе си и си тръгва.

Гена моли Сурия да спре колата, изплашена от мистериозното пътуване. Сурия спира колата в една уединена гора. Той обвинява Гена, че е застреляла Сухани от омраза. Изпадналата в шок Гена се опитва да го вразуми, обяснявайки му, че е разбрал погрешно ситуацията. Тя настоява за своята невинност и го моли да не я изоставя в гората. Сурия обаче я проклина, казвайки ѝ да умре, и я оставя сама в гората.

В болницата лекарят съобщава на Сурия, че Сухани вече е вън от опасност. Сурия изразява своята благодарност и благодари на лекаря. Лекарят съветва Сурия да благодари и на Гена, тъй като именно тя е довела Сухани навреме в болницата. Дади се кара на Сурия, че се съмнява в Гена, и го моли да мисли рационално. Тя го пита дали наистина вярва, че Гена би могла да застреля Сухани. Сурия размишлява върху преживяното с Гена, спомняйки си как тя е празнувала рождения му ден и суровите думи, които ѝ е казал в гората.

В гората клон на дърво пада върху Гена и я хваща в капан. Тя чува шумове и предполага, че Сурия се е върнал, но е шокирана да види стоящата там Свара. Свара нарежда на главорезите си да помогнат на Гена и ѝ предлага вода. Гена, благодарна за спасението, благодари на Свара и я пита какво иска от нея. Свара признава истинските си намерения, като разкрива, че иска Сурия. Тя обвинява Гена за смъртта на баща си и липсата на майка си, като се заклева да ѝ отнеме Сурия. Свара хладнокръвно съобщава на главорезите, че могат да правят каквото си поискат с Гена. Докато главорезите държат Гена, Свара я уверява, че ще се погрижи за Сурия, и си тръгва.

Междувременно Сурия е преследван от спомените за моментите с Гена. Дади усеща вината му и изразява загриженост за Гена, чувствайки, че нещо не е наред. Точно докато говорят, пристига полицейски инспектор, който търси информация за Гена. Той разкрива, че престъпниците са били задържани с помощта на Гена. Сурия, изпълнена с разкаяние, внезапно напуска болницата. Главорезите на Свара се приближават към Гена, готови да ѝ навредят.

Свара и Канак се наслаждават на луксозния си начин на живот. Пристигат главорезите на Свара и твърдят, че са убили Гена. Свара иска доказателства от тях, но гавазите признават, че нямат доказателства. Канак, шокиран от новината, си тръгва от мястото. Тя се моли на Бог, отричайки участието си в смъртта на Гена. Канак пожелава на Гена да се роди богата в следващия си живот, въпреки смута, който ѝ е причинила. Главорезите си спомнят за предишния си неуспешен опит да убият Гена и решават да я потърсят в гората. Те се отправят към гората.

В гората Сурия трескаво търси Гена. Той си спомня думите на Дади, която потвърждава невинността на Гена, и съжалява за недоверието си. Той се извинява на Гена и продължава да я търси, припомняйки си забележките на полицейския инспектор по неин адрес. Сурия се моли на Бог, като иска безопасността на Гена и напътствия за да я намери. Изведнъж той забелязва, че по ръката му падат капки кръв, и вдига поглед, за да види Гена да виси в безсъзнание на един клон на дърво. Сурия се качва на дървото, сваля я и я моли да отвори очи. Гена идва в съзнание и моли за вода. Сурия я носи и започва да се отдалечава от гората.

В болницата Сарика изразява облекчение, че Сухани се възстановява. Дади пита Сухани за нейното състояние, а Сухани разпитва за Сурия. Дади ѝ съобщава, че Сурия е с Гена и съветва Сухани да помисли за грешките си и да им се извини. Тя излиза от стаята. Сухани взема мобилния телефон на Сарика и се обажда на някого.

Междувременно Сурия предлага вода на Гена. Пристигат главорезите на Свара и нареждат на Сурия да си тръгне, тъй като те са там, за да убият Гена. Сурия заявява, че Гена е неговият живот и заплашва главорезите да си тръгнат. Той влиза във физическа схватка с тях и дваматс с Гена успяват да избягат. Сурия разпитва Гена за главорезите, но тя запазва мълчание. Тя го пита защо се е върнал, след като я е проклел. Сурия признава, че само той може да я наранява, и отказва да я остави да умре, докато Сикандар не бъде освободен от затвора.

Сикандар посещава Сухани в болницата и тя му разкрива истината. Сикандар изразява страданията си в затвора и я съветва да обвини Гена за убийството на Анант. Сухани отбелязва, че ако полицията разследва случая, Сурия ще разкрие истината. Сикандар предлага да използват "картата на майката", за да манипулират Сурия да повярва на твърденията им.

Междувременно Гена съобщава на Сурия, че Сухани и Сикандар го манипулират, но той отказва да ѝ повярва. Тя го призовава да потърси истината от главорезите и му казва да дойде при нея, щом открие реалността. Двамата се отдалечават един от друг в противоположни посоки.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181