Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 154

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 154 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Разсеяността на Гена я кара да разлее чай по цялата маса. Тя изразява загрижеността си за заплахата на Сухани да навреди на семейството ѝ. Междувременно Прафул успява да събере сумата от общо 2 крони рупии. Сурия се опитва да въвлече допълнително Прафул, като изразява разочарованието си, че 2 крони няма да решат проблема му.

Точно когато Гена се обажда на Прафул, Сурия настоява Прафул да запази в тайна парите от Гена и Прафул неохотно се съгласява. Гена усеща, че нещо не е наред. Тя чува как Джамуна разговаря със Сурия по телефона и въпреки че Прафул се опитва да прикрие грешката на Джамуна, Гена става подозрителна.

За да изчисти подозренията си, Гена хитро се обажда на Сурия и мелодията на телефона му потвърждава съмненията ѝ. Междувременно Димпъл случайно се подхлъзва и си удря главата на стълбите. Гена спешно извиква Сухани и Канак да извикат линейка, но вместо да помогнат, те обвиняват Гена и я оставят безпомощна. Гена успява да извика лекар, но отказва да остави Димпъл сама.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

След дълго убеждаване от страна на Димпъл, Гена неохотно заминава за Сурат. Сурия се обажда на няколко главорези. Когато Сурия е на път да си тръгне от дома на семейство Десай, към него се приближава банда главорези и той се държи уплашено и притеснено, за да окаже натиск върху Прафул. Сурия е жестоко пребит от главорезите, а молбите на Прафул и Джамуна остават без отговор.

Отчаян да защити живота си, Прафул обещава да върне парите, а главорезите ги предупреждават, че имат 24 часа. Междувременно Гена е в задръстване, докато Прафул се консултира с адвоката си за ипотечен кредит за къщата си. Опасявайки, че няма време, Гена решава да продължи пеша.

Прафул обмисля решението си. Сурия оказва още по-голям натиск върху Прафул и точно когато Гена пристига, тя с изненада вижда Сурия там, което задълбочава подозренията ѝ. Преди да успее да изтръгне пълната истина, родителите ѝ я разсейват, а Джамуна изразява загрижеността си за проблемите, през които преминават Гена и Сурия.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

По-късно Гена се конфронтира със Сурия за намеренията му. Разговорът им е прекъснат, когато Прафул е на път да се подхлъзне по стълбите, но Сурия го хваща навреме. Пристига Пандитджи и предлага две алтернативи: физически труден ритуал за Гена или ритуал за пречистване за Сурия. Те избират ритуала за пречистване.

След приключването на ритуала Четан и Панкай се изправят срещу Прафул, изразявайки разочарованието си от решението му да вземе кредит като ипотекира къщата. Прафул обаче, заслепен от доверието си в Сурия, отказва да участва в по-нататъшни дискусии. Посред нощ Сурия се събужда и се притеснява, когато не намира Гена наоколо и вижда вратата широко отворена.

Той открива Гена на стълбите на храма на Кришна, опитвайки се да завърши ритуала, който Пандитджи ѝ е възложил. Сурия хваща Гена точно навреме, преди тя да изпадне в безсъзнание. Гена напомня на Сурия за желанието му да я унищожи, но всичко, което тя иска, е да го защитава и обича. Преди да изпадне в безсъзнание, тя признава любовта си към Сурия.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Сурия носи Гена обратно вкъщи, където Сухани пристига с линейка, твърдейки, че е чула за инцидента на Сурия. Виждайки страданието на Гена, Сурия се грижи за нея и ѝ помага. Гена е развълнувана, докато Сухани започва да поставя под въпрос действията на Сурия. Сурия изразява недоволството си от импулсивното решение на Сухани да влезе в къщата на семейство Десаи, но ѝ съобщава, че мисията им е изпълнена.

Сухани продължава да разпитва Сурия за документите, но той ѝ казва да бъде търпелива още 15 дни. Сухани предупреждава Сурия, че след 15 дни той трябва да е този, който ще затвори завинаги главата, наречена "Гена”.

По-късно Гена разговаря с Димпъл и изразява радостта си, че Сурия се е погрижила за нея. Димпъл насърчава Гена да разобличи Сухани. Междувременно в салона Сухани говори по телефона за разобличаването на Гена. Въпреки болката в коленете, Гена продължава да работи неуморно, а Сурия тайно ѝ помага.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Канак с удоволствие наблюдава страданията на Гена и съобщава на Сухани за нарастващата привързаност между Сурия и Гена. Извън къщата Гена приготвя купища храна, тъй като Сухани иска да я раздаде на бедните. Сарика предлага да помогне на Гена, но тя отказва всякаква помощ. Въпреки мъчителната болка в коленете, Гена продължава да работи.

Гена обаче се подхлъзва и пада, вследствие на което цялата приготвена храна пада на земята. Канак обвинява Гена, че е паднала нарочно, което води до остър спор. Вбесена, Сухани предприема драстична стъпка и заплашва да изгори Гена жива с горящо огнено дърво.

Макар и уплашена, Гена остава на мястото си и се опитва да изтръгне дървото от Сухани. В процеса на работа Сухани случайно подпалва палуто на Гена. Гена моли Сухани и Канак да потушат огъня, но и двамата са застинали в шок. Точно навреме някой пристига с одеяло и спасява Гена от пламъците. Оказва се, че това е Свара.

Сухани разпознава Свара от салона за красота и се обажда на охраната да я изведе. Свара обаче отказва да си тръгне без бой. Тя сключва сделка със Сухани да запази плана им в тайна в замяна на 5 крони рупии. Свара изнудва Сухани, като заплашва да разкрие истината пред Прафул. След като вижда Сурия, Свара започва да го харесва и се опитва да изнудва и него. Сухани се колебае дали да рискува.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181