Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 153

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 153 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Гена разпитва Сурия за мотивите му да извика семейството ѝ, тъй като добре знае, че в действителност не е бременна. Сурия, в опит да запази имиджа си, извежда Гена на сцената и публично благодари на гостите, че са присъствали на партито им. Той обявява, че това е нова глава за него и Гена, и иска тяхната благословия. Усещайки възможност да поговорят насаме, Гена нарочно съсипва дрехата на Сурия и го отвежда в стаята му.

След като влиза в стаята си, Сурия напомня на Гена, че като прислужница тя няма право да навлиза в личното му пространство. Разочарована, Гена го пита защо се преструва пред другите и лъже Прафул за ново бизнес начинание. Сурия разкрива, че постъпката на Гена пред семейството му го е подтикнала да покани семейството ѝ, за да се насладят на представлението ѝ. Той я уволнява и напуска стаята.

Сухани влиза в стаята и се подиграва на Гена, като ѝ напомня, че е паднала в собствения си капан. Тя предупреждава Гена да не се намесва в отношенията ѝ със Сурия. Гена уверено казва на Сухани, че Сурия ще научи истината, и си тръгва, решена да разкрие истината за бременността си на Прафул и Джамуна.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Междувременно Панкай и Четан дискретно отвеждат Джамуна настрани и ѝ помагат да седне. Четан я съветва да приема лекарствата си навреме, за да избегне усложнения със здравето. Гена дочува разговора им и пита за здравословното състояние на Джамуна. Четан я информира, че Джамуна има сърдечно заболяване и взема лекарства. Притеснена, Гена се приближава до Джамуна, която я уверява, че е добре, а освен това се радва на бременността на Гена.

Същевременно Канак се приближава до Сухани, търсейки решение, тъй като семейство Десаи планира да я отведе. Сухани я отпраща, заявявайки, че ролята ѝ е приключила. Прафул успокоява Гена, че Сурия ще се грижи за нея, докато Джамуна моли Канак да се подготви за заминаване. Гена обаче иска Канак да остане с нея, припомняйки си заплахата на Канак да разкрие видеоклип, в който Гена е видяна да върши домакинска работа като прислужница. Прафул се съгласява да позволи на Канак да остане, ако Гена пожелае.

Сухани и Арджун обсъждат положението на Сурия и предстоящото освобождаване на Сикандар. Без да знаят, Гена подслушва разговора им. Сухани изразява гордостта си от Сурия и му предлага чаша мляко, без да знае, че Гена дискретно го е дрогирала. По-късно Сурия изпитва болки в стомаха. Лекар го преглежда и предполага, че това може да е проблем, свързан с бъбреците, което налага някой да остане до Сурия, за да се грижи за него, докато не бъдат получени резултатите от изследванията.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Гена доброволно се съгласява да се грижи за Сурия, но Сухани се намесва и настоява тя да се грижи за сина си. Сухани се съгласява да остане цяла нощ, за да се грижи за Сурия, като се мъчи да не заспи. Лекарят разкрива, че десният бъбрек на Сурия е напълно увреден, а левият му бъбрек също е застрашен от сериозно увреждане. Гена разтревожено пита лекаря как могат да спасят Сурия. Лекарят предлага като решение трансплантация на бъбрек. Дада уверява лекаря да не се притеснява за финансите и се подготвя за трансплантацията.

Лекарят обаче обяснява, че намирането на подходящ донор на бъбрек е сложен и продължителен процес. Той казва, че ако някой от семейството е готов да дари бъбрек, това би било идеално. Дади и Дада изразяват готовност да дарят бъбреците си на Сурия, но лекарят ги информира, че възрастта и здравословното им състояние ги правят неподходящи донори.

За изненада на всички Гена излиза напред и доброволно дарява бъбрека си. Сурия се колебае и отказва да приеме предложението ѝ. Сухани отбелязва, че ако Сикандар е бил там, той с готовност е щял да дари бъбрека си. Гена ѝ напомня, че Сикандар е в затвора, но тя все още може да спаси Сурия, като дари своя бъбрек. Сурия продължава да се съпротивлява, изразявайки загрижеността си за благополучието на Сухани. Дади предполага, че Сухани е идеалният донор, а Сухани смело заявява, че ще спаси Сурия.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

По-късно Гена се доверява на Дада и Дади, като разкрива, че лекарят е фалшив и всичко е било част от нейния план. Те с облекчение научават, че Сурия всъщност не е в опасност. Гена обяснява, че е организирала тази хитрост, за да разкрие Сухани, но се чувства виновна, че е подложила Сурия на всичко това. Дада и Дади я уверяват, че постъпва правилно, и застават на нейна страна.

Сухани наема медицинска сестра, която да се грижи за Сурия, което още повече застрашава плана на Гена. Въпреки това Гена остава непоколебима. С помощта на Дада и Дади тя плаши медицинската сестра, като създава зловещи ситуации в къщата. Ужасената медицинска сестра крещи и бяга от къщата. Дади изразява притеснение за това кой ще се грижи за Сурия след това, а Сухани казва, че тя трябва да се грижи за себе си, за да дари бъбрека си.

Дади обаче настоява да остане в стаята на Сурия, за да се грижи за него. Сурия възразява и моли Гена да остане в неговата стая, но с условието, че няма да може да спи.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

На следващата сутрин Сурия се събужда и открива, че Гена спи в седнало положение. Той я покрива с шал и тя се събужда, питайки го защо се грижи за нея, след като не я обича. Той я моли да му донесе чай за главоболието му. Когато тя се връща и му прави масаж на главата, двамата споделят миг на ръба на целувката, но се въздържат. Гена му поднася чай и излиза от стаята.

Гена измъчва Сухани, като ѝ налага строг хранителен режим. Сухани настоява да си уреди среща още днес, вместо да чака до утре. По-късно Гена се чуди как Сухани е готова да дари бъбрека си на Сурия. Дада и Дади подозират, че Сухани си играе с Гена.

В болницата Сухани и Сурия се подготвят за операцията. Сухани моли Дади да се погрижи за Сурия, в случай че нещо се случи с нея. Гена решава да спре операцията.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Гена изпада в паника и се втурва към кабинета на лекаря, молейки го да не предприема операция на бъбрека. За нейно учудване, когато лекарят се обръща на стола си, тя открива, че това е Абхай, който ще извърши трансплантацията на бъбрека на Сурия. Абхай разкрива, че е напуснал рано рехабилитационния център и сега е свободен човек.

Въпреки молбите на Гена, Абхай отказва да спре операцията и я предизвиква да се опита да го спре. Разочарована, Гена започва да излиза от кабината на Абхай, но той хвърля голяма ваза по главата ѝ, вследствие на което тя губи съзнание. Възползвайки се от ситуацията, Абхай се преструва, че започва операцията, тъй като е извикан от Сухани, за да представи Гена в негативна светлина пред Сурия.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Когато Гена идва в съзнание, тя нахлува в операционната зала и разкрива истината пред Сурия. Тя признава, че всички доклади са били изфабрикувани като част от плана ѝ да разкрие истинската същност на Сухани. Сурия, обзет от гняв, хваща Гена за врата и ѝ крещи, като я предупреждава никога повече да не прави такова нещо.

Вкъщи Сухани се възползва от възможността да унижи Гена, като я третира като слугиня. Решен да утвърди властта си, Сурия решава да се обади на родителите на Гена и да ги помоли за финансова помощ. Свързва се с Прафул и му обяснява, че се нуждае от 9 крони за бизнес инвестиция, която може да се провали. Загрижен за Гена, Прафул уверява Сурия, че ще ѝ помогне, независимо от всичко.

Сурия поглежда Сухани с усмивка, уверен, че е време да покаже на Гена кой наистина държи властта в къщата. В поредния си опит да унижи Гена, Сухани извиква шивач, който да създаде затворнически дрехи, намеквайки, че Гена скоро може да се окаже зад решетките.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181