Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 108

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 108 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Сидхарт гони Сагар по стълбите. Той се скрива в една от стаите. Сидхарт е шокиран да види Канак там и се обръща към нея като към снаха. Тя го пита кога е станала негова снаха. Той ѝ казва, че тя ще бъде снаха на Сривастав, така че е и негова снаха. Той ѝ казва, че е видял Калавати. Тя лъже и казва, че Калавати е заета, така че ако той иска нещо, тя ще му помогне. Той поклаща глава и си тръгва. Тя казва на Сагар да бъде внимателен и му се кара.

По-късно всички са развълнувани да видят луната и започват да изпълняват ритуала. Гена си мисли, че е постила заради Анант, така че ще прекъсне поста си, като види снимката му. Тя нарочно бута Сидхарт, за да отвлече вниманието на другите, и отива да разгледа снимката на Анант. Той ѝ се кара, че го е бутнала. Тя му казва, че не го е бутнала. Двамата се скарват и той плисва вода в лицето ѝ. Тя се ядосва, плисва вода върху него и си тръгва. Гена отива в стаята си и си казва, че Сидхарт е нарушил поста ѝ, но не се чувства странно от това.

Текст от potv.bg

Междувременно Канак се кара на Сидхарт, че се е счепкал с Гена. Той се защитава и им казва, че е постил заради Сия, но никой не се интересува от нея. Хирал му казва, че не могат повече да търпят поведението му и го моли да напусне къщата. Сидхарт се подготвя да си тръгне със Сия. Гена ги спира и казва, че не трябва да си тръгват. Тя се чуди кой ще се бори по делото на Анант, ако те си тръгнат. Канак я пита защо ги спира. Гена ѝ казва, че Сия е сестра на Шривастав, а Сидхарт е неин годеник. Те излизат на вечеря. Шривастав и Сидхарт обсъждат възможността Кумар да принуждава Гена да се омъжи втори път.

На следващия ден жените от семейство Десаи обсъждат дизайна на мехндито. Прафул и Джамуна водят Гена долу. Калавати им казва, че също иска да нанесе мехнди върху ръката на Гена. Джамуна разрешава това. Калавати изписва "S" на ръката на Гена. Гена моли художничката да промени буквата "S" на "A". Канак се кара на Сагар, че пие алкохол, и му напомня, че се прави на прислужница. Хема я пита защо изглежда разстроена. Канак клати глава.

Прафул и Джамуна разговарят за заминаването на Гена. Сидхарт казва на семейството, че това е скучно парти, и ги моли да пуснат музика. Той танцува със Сия. Другите се присъединяват към тях. Сагар докосва Гена, докато танцува около нея. Тя разбира, че това е Сагар.

Текст от potv.bg

Канак го отвежда, преди Гена да го види по-добре. Гена се чуди защо е почувствала, че Сагар е там. Междувременно Канак удря Сагар за поведението му с Гена. Той ѝ казва, че е реагирал така, защото е видял красотата на Гена. Тя го моли да си тръгне, преди да ѝ е навлякъл неприятности. Той излиза през прозореца.

Гена пристига и казва на Канак, че е дошла да донесе вода. Канак я отпраща с думите, че тя ще я донесе. Гена претърсва цялата къща в търсене на Калавати. Излиза от къщата и намира Калавати да танцува близо до пристройката. Сагар се преоблича и излиза от пристройката. Гена намира перука в пристройката и потвърждава, че Сагар е Калавати. Тя се чуди кой е помогнал на Сагар да влезе в къщата. Сагар идва и ѝ прави комплимент. Тя го моли да стои далеч от нея. Той ѝ казва да стане негова в този специален ден.

Шривастав съобщава на Сидхарт и Сия, че според негов източник Кумар планира следващото си нападение. Сидхарт му казва, че Гена внезапно се е съгласила на втори брак и той усеща, че има връзка между решението на Гена и новия план на Кумар.

Текст от potv.bg

Сагар се обажда на Кумар и го пита за плана му. Кумар му разказва за експлозията и затваря. Сагар моли Гена да го развърже. Тя го моли да остане така за известно време. Той ѝ се изсмива и ѝ казва, че в семейството ѝ има предател. Той я моли да се омъжи за него. Тя го удря и подигравателно му благодари за информацията, след което си тръгва.

Джамуна се чуди къде е Гена. Канак смята, че Сагар стои зад изчезването на Гена и отива да види какво става. Вместо това намира Гена. Тя ѝ казва, че не знае нищо за плана на Сагар и че му е помогнала, защото той я е изнудвал. Тя я моли да не казва на никого другиго. Гена си тръгва мълчаливо.

Джамуна пита Гена къде е била. Тя ѝ казва, че е била в склада. Тя ѝ споделя, че Канак се чувства виновен, затова иска да ѝ помогне да се омъжи. Тя я прегръща и промълвява, че оттук нататък трябва да ѝ помага. Сидхарт е объркан, когато ги вижда да се прегръщат.

Текст от potv.bg

По-късно Гена се чуди какво е замислил Кумар. Тя взема мобилния телефон на Сагар. Тя отива да вземе зарядно устройство, но когато се връща, мобилният телефон на липсва. Подозирайки Канак, тя отива в стаята на Канак и я пита за мобилния телефон на Сагар. Канак ѝ казва, че не е взела телефона. Двете отиват в пристройката. Гена моли Канак да накара Сагар да разкрие плана на Кумар.

Канак удря Сагар и той я предупреждава за тежките последици. Тя казва, че не иска да влиза в затвора, и го моли да разкрие плана на професор Кумар. Той крещи на Гена. Канак е уморен да бие Сагар. Гена предупреждава Сагар, че ще влезе в затвора, ако не разкрие плана. Сагар разкрива, че Кумар ще посети Mall Road утре.

Телефонът на Сагар е у Сидхарт. Някой му се обажда, но телефонът се изключва поради изтощена батерия. Той казва на Шривастав, че това не е телефонът на Гена и може да им помогне да разберат кой я кара да се омъжи. Той слиза долу, за да намери Гена. Джамуна му съобщава, че тя не е у дома. Сия казва, че Гена често излиза. Джамуна се обажда на Гена. Анант си мисли, че Гена със сигурност ще отговори на обаждането на Джамуна. Някой отново се обажда на телефона на Сагар. Анант вдига телефона. Кумар напомня за утрешната им среща в Mall Road.

Текст от potv.bg

Гена се прибира у дома с Канак. Канак казва, че не може повече да я тормози. Гена я съветва да продължи да прави това, което тя казва, за да намали греховете си. Тя отива при Сидхарт и го пита дали е бил в стаята ѝ. Той саркастично отрича. Тя иска да ѝ върне телефона. Той ѝ подава телефон. Тя казва, че е поискала друг телефон. Той казва, че е лекар, а не крадец. Тя ядосано се опитва да си тръгне. Той я хваща за ръката и казва, че сигурно е дошла да флиртува с него, преди да се омъжи за Шривастав. Гена ядосано си тръгва.

Сидхарт си спомня обаждането на Кумар за срещата със Сагар на Mall Road. Шривастав отива при него. Анант казва, че в телефона на Сагар няма нищо, за да разбере защо Гена е толкова напрегната. Шривастав му казва да се успокои. Анант се чуди как Гена се е сдобил с телефона. Шривастав пита дали Гена се е съгласила да се омъжи за него заради Сагар. Анант казва, че може би. Шривастав казва, че утре в съда ще се докаже, че Анант е невинен. Гена казва на Кришна, че утре е голям ден за нея, тъй като Анант ще бъде обявен за невинен, а Кумар ще бъде заловен.

Текст от potv.bg

Гена пристига с полицията в Mall Road. Влизат трима мъже, полицията ги хваща и ги пита дали планират бомбени атентати. Те казват, че са дребни крадци, които бягат от полицията. Полицаите ги проверяват и се карат на Гена, че ги е заблудила и им е губила времето. Тя ги моли да изчакат малко, тъй като е сигурна, че ще намерят улики.

Гена се чуди защо Кумар все още не е дошъл. Влиза Сидхарт. Гена го дърпа настрани и го пита защо е там. Той казва, че тя винаги се забърква в неприятности и той е дошъл да я спаси. Връща ѝ телефона на Сагар и казва, че е знаел за плана на Кумар. Тя казва, че скоро трябва да отидат в съда.

Кумар ѝ се обажда и казва, че той я е подмамил. Тя казва, че той греши и ще бъде в затвора. Той казва, че нищо не могат да направят и ще направи взрив, който ще е по-опасен, отколкото са си мислили. Сега те са в капана му. Върху тях пада мрежа.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 148

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 147

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 146

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 145

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 144