Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 105

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 105 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Канак вижда Радхика с Гена. Гена също забелязва Канак и се преструва, че се кара на Радхика за поведението ѝ към Сия. Тя ѝ напомня, че Сия е адвокат на Анант и гост на семейство Десаи. Радхика излиза от стаята.

На следващия ден Сапан казва на Гена да не се притеснява, защото Сидхарт скоро ще дойде в съзнание. Джамуна пита Гена къде са ходили и как е пострадал Сидхарт. Сидхарт се събужда и пита Радхика какво прави там и кой ѝ е позволил да влезе в къщата. Прафул го пита какво се е случило. Сидхарт отговаря, че тя е приятелка на терорист. Джамуна моли Прафул да предаде Радхика на полицията.

Четън се съгласява и се кани да се обади в полицията. Но Гена го спира и казва, че ще докаже невинността на Радхика. Сидхарт я пита как може да подкрепи Радхика и тръгва да излиза. Гена го спира и казва, че не иска той и Сия да са в опасност заради нея. Сидхарт и Сия напускат къщата. Гена ги следва. Джамуна казва на Прафул да се погрижи Гена да стои далеч от Сидхарт, защото в противен случай Гена няма да може да забрави Анант.

След известно време Сидхарт, Сия и Гена стигат до къщата на Сидхарт. Те са шокирани да видят, че къщата е в хаос. Сидхарт казва на Гена, че всички търсят доказателства, за да докажат, че той е Анант. Тя го моли да остане в къщата на Десаи. Сия се съгласява с нея. Сидхарт казва на Гена, че има едно условие.

По-късно Сидхарт казва на семейството, че ще дели една стая със Сия. Той ги предупреждава да не я обиждат и добавя, че иска стаята на Анант, защото е голяма. Джамуна го моли да се настани в хотел. Гена казва на Сидхарт, че ще им подреди стаята. Тя убеждава Джамуна и излиза. Джамуна казва на Прафул, че Гена не разбира, че Сидхарт не е Анант.

Хема казва на Гена, че е объркана дали Сидхарт е Анант, или не, и затова дава стаята му на Сия. Сия моли Гена за вода. Хема казва на Гена, че трябва да изхвърлят Сия от къщата, защото в противен случай Сия ще се превърне в следващата Радхика. Гена я игнорира и дава на Сия вода. Сидхарт казва на Сия, че Гена отново го е спасила и че той трябва да намери доказателства срещу Кумар и Сагар, преди те да намерят доказателства срещу него.

Кумар казва на Сагар, че е получил ДНК теста и го прочита. В къщата на Десаи Гена вижда някой да тича. Тя се опитва да го хване, но Сидхарт я спира. Сия пристига и прегръща Сидхарт. Гена научава къде се намира Кумар и моли Сидхарт да я придружи, но той отказва и тръгва със Сия. Гена решава да тръгне сама.

Гена се кани да излезе от къщата, но Джамуна я спира и я пита къде отива. Гена ѝ казва, че е разбрала къде се крие Кумар и че трябва да го хване, за да докаже невинността на Анант. Тя моли нея и Прафул да я оставят да отиде. Джамуна ѝ казва, че не може да излезе. Прафул затваря вратата. Джамуна казва на Гена, че тя също иска да докаже невинността на Анант, но не може да изложи живота си на опасност.

Прафул казва на Гена, че не могат да изгубят и нея. Джамуна я отвежда и я заключва в една стая. Гена я моли да отвори вратата. Сидхарт вижда това и изпитва облекчение, че Джамуна е заключила Гена в безопасност. Той решава да отиде и да хване Кумар.

Кумар казва на Сагар, че ДНК теста показва, че Сидхарт не е Анант. Сагар му казва, че може би някой е променил доклада. Кумар подозира някого от екипа си.

Сидхарт казва на Сия, че знае къде се намира Кумар и че тя трябва да го хване. Той ѝ казва, че не може да излезе от къщата през вратата и използва прозореца. Междувременно Гена избягва през прозореца и стига до мястото. Тя се среща с полицията и те издирват Кумар. Полицаите не откриват нищо и се скарват на Гена, че е дала невярна информация, и си тръгват. Тя си мисли, че Радхика ѝ е казала за това място. Намира кръв и е шокирана да види Радхика там. Тя разбира, че Кумар е разбрал, че Радхика го е предала.

Кумар казва на Сагар, че никой не може да го предаде. Той се смее и казва, че Гена е отишла на мястото, за да го хване, но тя ще намери Радхика там. Канак отива в стаята на Гена и разбира, че Гена е избягала през прозореца. Джамуна идва, за да даде мляко на Гена, и научава, че Гена е избягала.

Гена моли Радхика да се събуди. Там идва Сидхарт. Гена чува шум, взема го за Кумар и се опитва да го нападне. Той ѝ се подиграва и забелязва Радхика. Пита я какво се е случило с Радхика. Тогава разбира, че зад това стои Кумар, и търси Кумар. Кумар казва на Сагар, че Сидхарт вече ще е стигнал до мястото. Сидхарт си мисли, че не може да се изправи пред полицията. Гена се обвинява за състоянието на Радхика. Семейството чака Гена. Сидхарт отвежда Радхика някъде.

По-късно Сидхарт казва на Гена, че Радхика е в безопасност. Те стигат до къщата на Десаи. Джамуна казва на Гена, че я е разочаровала, и ѝ се кара. Гена се разплаква и отива в стаята си. Прафул казва на Джамуна, че Гена има нужда от нейната любов. Той предлага втори брак за Гена. Той казва на семейството си, че Гена трябва да продължи напред в живота си. Канак се усмихва, когато го чува. Сидхарт е шокиран да чуе това.

Прафул и Джамуна влизат в стаята на Гена. Гена се разплаква и прегръща Джамуна. Тя ѝ казва, че иска да оправи всичко, но това не се получава. Джамуна ѝ казва, че трябва да забрави миналото и да продължи напред с живота си. Тя я моли да се омъжи повторно. Гена казва, че вторият брак няма да промени нищо.

Тя казва на Прафул, че той изпитва съжаление към нея и затова е взел това решение, но тя няма нужда от мъж. Той ѝ казва, че е негова отговорност да се грижи за нея и че не му е било лесно да вземе това решение. Тя му казва, че няма да напусне къщата и че нейната първа и последна любов е Анант и той ще се върне скоро. Джамуна ѝ казва, че Анант е неин син и тя чувства, че той вече не е сред тях. Гена отказва да се омъжи за някой друг.

На следващия ден Канак казва на Хема, че е сигурна, че Гена няма да се противопостави на Прафул и Джамуна, така че Гена скоро ще напусне къщата. Хема ѝ казва, че Гена няма да се съгласи на втори брак. Междувременно Панкай и Четан се опитват да убедят Гена да се омъжи повторно.

Сия казва на Сидхарт, че не разбира откъде изведнъж се е появил въпросът за втория брак на Гена. Братът на Сия пита Сидхарт дали не се чувства разтревожен. Сидхарт им казва, че е сигурен, че Гена няма да се съгласи на втори брак. Кришна казва на Гена, че тя мисли, че Сидхарт е Анант и ако това продължи, няма да може да продължи напред. Тия моли Гена да продължи напред. Гена я моли да спре.

В парка Гена пада от люлката. Сидхарт й подава ръка и я поздравява за втория й брак. Той ѝ казва, че трябва да се омъжи за някой друг, защото Анант няма да се върне. Тя го пита дали наистина е щастлив от брака ѝ. Няколко жени ги виждат заедно, злословят по адрес на Гена и си тръгват. Сия пристига и взима Сидхарт със себе си.

Гена влиза в къщата и Тия се притеснява, когато вижда нараняването на Гена. Жените, които са видели Гена със Сидхарт в парка, пристигат. Те се осъждат и се оплакват от Гена на семейство Десаи. Канак обвинява Гена, че е създала проблеми на Джамуна и Прафул. Джамуна казва на Гена, че не ѝ пука за обществото, но не иска да съжалява по-късно, когато си помисли, че не е направила нищо за тях. Прафул казва на Гена, че те просто искат тя да бъде щастлива. Джамуна я моли поне да се срещне с младоженеца. Гена се съгласява да се срещне с мъжа и си мисли, че тя няма да се съгласи да се омъжи за него.

По-късно Джамуна казва на Гена да покаже къщата на предложения младоженец - Чираг. Чираг казва на Гена, че знае всичко за нея и че не се интересува от миналото ѝ. Тя се опитва да го удари и хвърля предмети по него. Той избягва и казва на майка си, че е готов да се ожени за Гена. Сидхарт и Гена са шокирани, когато го чуват.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181