Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 103

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 103 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Гена казва на семейството, че умът ѝ разбира, че Сидхарт не може да е Анант, но сърцето ѝ казва, че той е Анант. Канак я пита как може да каже това, след като е видяла как той е обидил всички. Гена казва, че ще върне щастието им и ще разбере защо Анант прави всичко това.

Сидхарт разговаря с някого и казва, че този човек му липсва. Гена се промъква в дома му, за да намери доказателство, че той е Анант, и той я хваща. Тя му казва, че поведението му доказва, че той не е нейният Анант. Междувременно семейство Десаи търсят Гена. Хората ги хулят и им казват, че не могат да участват в пуджата за Навратри.

Сидхарт връща Гена при семейството си и ги моли да не я изпращат в дома му, защото в противен случай ще се обади в полицията. Събралите се там хора са шокирани да видят Сидхарт и му казват, че той е Анант, който е терорист. Той им казва, че не е Анант.

Една от жените казва, че някой е откраднал кутиите със сладкиши, които са пазили за пуджата. Хората обвиняват семейство Десаи, а Гена ги защитава. Един мъж намира кутиите с бонбони зад Джамуна и ги показва на всички. Хема си спомня как е взела тези кутии и ги е скрила зад Джамуна.

Джамуна им казва, че не е крадла. Канак се наслаждава на драмата. Гена защитава Джамуна. Сидхарт дава на Джамуна пари и я моли да си купи сладкиши, вместо да краде. Прафул го моли да не говори по този начин със съпругата му.

Пристига един лекар и показва на всички личната карта на Сидхарт. Публиката се извинява на Сидхарт за недоразумението. Той им казва, че е дошъл да направи дарение. Той ги моли да не наказват семейство Десаи за грешката на Анант. Гена му казва, че Анант не е терорист и тя ще го докаже. Джамуна му казва, че той не може да бъде Анант. Той си тръгва.

Сидхарт сваля лещите си и си казва, че е Анант, но не може да каже на семейството си и се разплаква. Един офицер казва на Анант, че той крие самоличността си заради тайната мисия, така че трябва да се гордее с това. Анант му казва, че трябва да хванат Кумар. Канак се кара на Сагар, че ѝ се е обадил. Тя му разказва за Сидхарт. Кришна пита Гена какво мисли за Сидхарт. Тя му казва, че въпреки че Сидхарт е обидил семейството ѝ, тя не може да го намрази и по всичко личи, че той крие нещо от тях.

На следващия ден Гена казва на Бог, че знае, че нейният Анант е жив, но не знае дали Сидхарт е Анант, или не. Тя моли за сила, за да докаже невинността на Анант. Семейство Десаи пристига. Кумар показва на Сагар химикали и му казва, че ще ги използват за атентат. Те обсъждат Сидхарт и приликата му с Анант. Хората поздравяват семейство Десаи и казват, че Анант е този, който е направил грешка, така че те не заслужават лошо отношение. Сидхарт пристига и публиката го поздравява.

Гена се втренчва в Сидхарт. Той поздравява жената на име Сия и ѝ казва, че я обича, че му е липсвала, и я прегръща. Тя му казва, че Гена я гледа. Той ѝ казва, че Гена трябва да страда, докато не разбере кой помага на терористите измежду членовете на семейството му. Анант танцува с Сия. Гена мечтае да танцува с Анант. Маскираните Кумар и Сагар танцуват около Гена. Джамуна казва на Прафул, че сърцето ѝ все още казва, че Сидхарт е Анант.

Семейство Десаи се чуди дали другите ще им позволят да участват в пуджата. Гена ги моли да не се притесняват. Те отиват при другите, за да се присъединят към пуджата. Кумар казва на Сагар, че експлозията ще стане след пуджата и всички ще умрат.

Една жена казва, че един късметлия ще има възможност да хвърли цветя върху статуята. Кумар предлага името на Сидхарт. Панкай казва на Джамуна, че е правила този ритуал всяка година. Джамуна се закашля и Гена отива да донесе вода. Канак се обажда на Сагар, но той не отговаря. Кумар разказва на Сагар за химическата експлозия и Гена подслушва. Гена спасява всички с помощта на Джамуна. Всички са шокирани да видят пожара. Сидхарт помага на Гена.

Джамуна и Сия падат. Прафул и Гена отиват при Джамуна. Сидхарт отива при Сия. Прафул пита Джамуна дали все още мисли, че Сидхарт е Анант. Едно от момчетата обвинява Гена и казва, че тя е планирала всичко това, за да се сдобие с добро име. Другите също казват, че това сигурно е бил планът на Гена и че тя се е държала така, сякаш е спасила всички. Някой казва, че Гена е изложила живота на всички на опасност, за да изчисти името на Анант. Сидхарт им казва, че няма нищо общо с Гена. Той пита Гена как е могла да изложи семейството си на опасност, за да изчисти името си, и че е трябвало да ѝ приложи шокова терапия.

Гена им казва, че Джамуна е спасила живота на всички, като се е наранила, но няма да каже нищо друго, защото те са решили да я обвинят и няма да ѝ повярват, независимо от всичко. Тя им казва, че дори не са дали шанс на Анант да докаже невинността си. Всички се извиняват на Гена за недоразумението. Гена си тръгва със семейството.

Сидхарт казва на Сия, че е сигурен, че Кумар стои зад това нападение и че трябва да научат кой от семейството му помага на Кумар. Тя му казва, че трябва да влезе в дома на Десаи, за да разбере това.

По-късно Канак се кара на Сагар за нападението. Тя му казва да спре да я въвлича в проблеми и приключва разговора. Полицейският инспектор идва и моли семейство Десаи да наемат адвокат за съдебно дело и си тръгва. Сидхарт пристига и казва на семейство Десаи, че трябва да остане в къщата, защото е подписал медицинския протокол на Гена. Той разкрива, че бодигардът му ще остане с него. Той представя Сия като своя годеница. Канак си мисли, че това е истинският обрат в историята, приветства Сия и я отвежда в стаята за гости.

Джамуна казва на Гена, че знае, че работата със Сидхарт я притеснява. Гена ѝ казва, че мисли за адвокат Сия Сривастав и че само този адвокат може да спечели делото им. Те чуват как Сия и Канак крещят. Сия и Канак се карат за една огърлица. Сия и Гена се скарват.

На следващия ден Гена научава, че адвокатът, с когото се среща, е Сия. Тя си спомня как миналата вечер е спорила с нея. Тя ѝ се извинява и я пита дали ще поеме делото на Анант и ѝ казва, че той е невинен. Сидхарт казва на семейството, че иска да прегледа всички и че хонорарът му е малко по-висок, защото е известен лекар. Прафул му казва, че никой не е болен и те нямат пари да му платят хонорара. Сидхарт го пита защо синовете му не работят. Четън му казва да не говори, без да знае цялата истина.

Той разкрива, че е изгубил работата си, а Панкай е бил принуден да затвори пекарната си заради Анант. Сидхарт му казва, че това са само оправдания и че е много лесно да си намериш работа. Той се обажда на свой приятел и намира работа за Панкай и Четан. Той се подиграва на братята, като казва, че те просто са мързеливи. Прафул защитава синовете си и благодари на Сидхарт, че им е намерил работа. Сидхарт пита Джамуна за Гена. Тя му отговаря, че Гена е отишъл да се срещне с адвокат.

Гена моли Сия да не се притеснява за хонорарите. Сидхарт се обажда на Сия и я моли да не поема делото, защото иска Гена да се бори сама, и приключва разговора. Сия отказва да поеме делото на Анант. Гена я моли да поеме делото. Сия иска от нея да ѝ каже защо трябва да вземе това лошо дело и ѝ дава 3 часа да го направи, след което си тръгва.

Гена се връща в къщата на Десаи и разказва на Прафул, Джамуна и Пареш за искането на Сия. Сидхарт им се подиграва. Той моли Гена да спре да го гледа. Тя върви към него и се подхлъзва, а той я хваща, преди да падне. Той ѝ се подиграва и я пуска да падне. Тя се изправя и го моли да убеди Сия да се заеме със случая на Анант. Той ѝ казва, че е лекар, а не мениджър на Сия. Той я пита как може да стане адвокат, след като дори не може да убеди адвокат да поеме дело. На нея ѝ хрумва идея да убеди Сия.

Гена влиза в офиса на Сия, облечена като адвокат. Тя защитава Анант и ѝ дава някои документи, които доказват невинността му. Сия вижда тези документи и хвали Гена. Тя се съгласява да поеме делото. Гена ѝ благодари и си тръгва. Сия се обажда на Сидхарт и му разказва всичко. Тя му казва, че трябва да намерят Кумар възможно най-скоро. Той ѝ казва, че вече е заложил капан на Кумар.

По-късно Сия казва на Гена, че съдебното заседание е било в тяхна полза и им трябват още доказателства, за да докажат невинността на Анант. Кумар и Сагар влизат в колибата на Сидхарт и насочват оръжия към него. Те го отвличат. Сия се чуди защо Сидхарт не отговаря на обажданията ѝ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181