Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 100

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 100 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги”.

Гена забелязва таймера на бомбата си и разбира, че има само 12 минути. Тя чува гласовете на семейство Десаи и запушва ушите си. Анант стига до моста, намира парчето от шала на Гена и се придвижва напред. Гена се извинява на Джамуна и казва, че не може да се върне в къщата и че трябва да си тръгне сега. Анант се придвижва към тунела. Гена си казва, че е променила пътя, така че да промени съдбата на жителите на града. Тя приема, че като е променила пътя, е спасила живота на жителите на града. Анант изпуска мобилния си телефон, докато тича, забелязва тунела и влиза в него. Той вика името на Гена. Междувременно Гена продължава да тича.

Прафул и Пареш се връщат от полицейския участък. Джамуна пита Прафул какво са казали полицаите. Пареш ѝ казва, че не могат да подадат сигнал за изчезнал човек преди 24 часа. Тя му казва, че умира от притеснение всяка секунда, мислейки за Анант и Гена и как може полицията да каже това. Прафул ѝ казва, че са търсили Анант и Гена навсякъде, но не са могли да ги намерят.

Гена чува гласа на Анант и се обръща. Те се виждат един друг. Анант забелязва таймера за бомба на Гена. Тя го моли да спре. Той ѝ казва, че тя е станала упорита и никога не го слуша. Тя му казва, че днес трябва да я послуша, и го моли да си тръгне. Той ѝ казва, че няма да отиде никъде без нея. Тя му казва, че не може да тръгне с него и го моли да я остави да си тръгне.

Текст от potv.bg

Казва ѝ, че ще умре, но няма да я пусне да си тръгне. Уверява я, че знае как да обезвреди бомбата, така че нищо да не им се случи. Тя му казва, че не може да свали якето. Казва му, че знае, че той лъже, за да може да облече якето. Той ѝ казва, че не лъже, и осъзнава, че им остават само 7 минути.

Радхика казва на Хема, че всичко се случва заради Кумар и Сагар и ако нещо се случи с Анан тя ще унищожи Сагар. Хема се моли за безопасността на Анант и Гена. Анант казва на Гена, че ако не успее да обезвреди бомбата, те ще умрат заедно. Тя го моли да ѝ се закълне, че знае как да обезвреди бомбата. Той мълчи. Тя му казва, че няма да му позволи да пожертва живота си.

Прафул казва на Джамуна да не губи надежда. Тя му казва, че усеща, че Анант и Гена са в опасност, затова трябва да отиде при тях. Той ѝ казва, че те ще се върнат заедно. Радхика се разплаква и си спомня за моментите, които е прекарала с Анант. Междувременно Анант отива при Гена, облича якето и я разсейва, като говори за техния брак. Той ѝ обещава, че винаги ще бъде с нея.

Текст от potv.bg

Гена моли Анант да обезвреди бомбата възможно най-скоро. Той ѝ казва, че е забравил ножчето, и я моли да излезе и да го донесе. Той ѝ казва, че не може да обезвреди бомбата без него. Тя го пита дали не я мами. Той ѝ казва да излезе навън, защото не разполагат с много време. Тя изтича навън, за да вземе ножчето. Той си мисли, че не може да повярва, че това е последната им среща. Спомня си за моментите, които е споделял с нея. Тя излиза от тунела.

Кумар и Сагар виждат всичко. Кумар казва на Сагар, че след 2 минути ще стане експлозията и мисията му ще приключи. Сагар му казва, че Анант ще умре и отмъщението му ще бъде пълно. Гена търси ножчето и намира мобилния телефон на Анант. Тя разбира, че Анант я е излъгал, и влиза в тунела. Военните стигат до моста.

Гена стига до Анант и му казва да спре. Той чувства, че не е могъл да ѝ признае чувствата си. Тя му казва, че той върви по грешен път. Той ѝ казва, че Кумар я е излъгал и затова отива по този път, за да спаси хората от града. Той ѝ казва да не се приближава към него и да се върне и да си живее живота. Казва ѝ да стане адвокат и да се грижи за родителите му. Тя му казва, че не може да стане нищо без него. Той ѝ казва, че тя е смела и ще изпълни мечтите си. Междувременно семейство Десаи се моли на Бог.

Текст от potv.bg

Гена казва на Анант, че я е излъгал. Той ѝ казва, че знае, че тя може да се грижи за всички. Тя го пита кой ще се грижи за нея. Той ѝ казва, че тя може да се грижи за себе си и сега трябва да си тръгне и да бяга. Тя го преследва, а военните пристигат и задържат Гена. Тя ги моли да я оставят на мира. Анант се обръща и отново бяга. Бомбата избухва, преди Гена да стигне до Анант.

Военните отвеждат Гена в болницата. Семейство Десаи пристига там. Те виждат новината за взрива на бомбата. Военните им съобщават, че Анант е загинал при този взрив. Всички са шокирани от тази новина. Пареш казва на семейството си, че това не може да е Анант, защото това е неговият сватбен ден. Радхика си мисли колко много е искала да спре този брак и се разплаква. Пареш казва на Кришна, че Джамуна му се обажда и той не може да ѝ каже за Анант.

В дома на Десаи жените са притеснени. Джамуна се чуди защо Пареш не отговаря на обажданията ѝ. Кришна пита лекаря за Гена. Докторът му казва, че Гена вече е извън опасност. Прафул им казва, че Анант е пожертвал живота си, за да спаси Гена. Радхика отива при Гена и ѝ казва, че никога не е искала да я разделя с Анант по този начин. Пареш отговаря на обаждането на Джамуна и ѝ съобщава за смъртта на Анант. Тя пуска телефона в шок.

Текст от potv.bg

Гена промълвява името на Анант в съня си. Радхика се разплаква, когато чува това, и излиза от стаята. Гена се събужда и избягва от болницата. В къщата всички молят Джамуна да каже нещо. Хема се чуди дали нещо се е случило с Анант и Гена. Междувременно Прафул, Пареш и Кришна влизат в стаята на Гена, но не могат да я намерят. Там идва медицинската сестра и ги моли да намерят Гена, тъй като тя не е напълно възстановена. Радхика идва и им казва, че знае къде е Гена.

Гена стига до моста, но охраната ѝ пречи да отиде до тунела. Тя моли военните, че трябва да влезе в тунела, защото съпругът ѝ е там. Те ѝ казват, че не може да влезе. Тя си казва, че нищо не би се случило с Анант, че той трябва да я види сега и че трябва да спази обещанието си да остане с нея. Тя му казва, че той не може да умре и тя не може да живее без него, и го моли да се върне при нея. Радхика довежда Прафул, Пареш и Кришна.

Прафул казва на Гена, че трябва да се приберат вкъщи. Гена му казва, че няма да отиде никъде без Анант. Военният офицер им казва, че е невъзможно да намерят тялото на Анант и че разследват защо Анант е дошъл в тунела. Гена намира при тях и снимката на Анант.

Текст от potv.bg

В дома на Десаи Джамуна се разплаква, когато вижда снимката на Анант и гривната на Гена. Тя се извинява на Гена за това, че се е провалила като майка. Тия пристига и ѝ казва, че свещеникът е пристигнал, така че трябва да започнат "пуджата" за Анант. Те излизат от стаята. Гена слиза долу. Джамуна се разплаква и я прегръща. Гена я моли да не плаче и че нищо не се е случило с Анант, така че той ще се върне. Тя ѝ казва, че на Анант няма да му хареса да я види да плаче. Джамуна ѝ казва, че Анант няма да се върне.

Гена ѝ казва, че нищо не се е случило с Анант. Тя отива до снимката на Анант, за да махне венеца, но Тия я спира. Прафул казва на Гена, че се гордее с Анант, защото Анант е пожертвал живота си за страната. Полицейският инспектор пристига с екипа си и казва на семейството, че трябва да претърсят стаята на Анант, и отива в стаята на Анант. Гена моли Радхика да каже на всички, че Анант ще се върне, а тя мълчи. Тя им казва, че знае, че Анант ще се върне.

Полицаите намират някакви документи, оръжия и бомба в стаята на Анант. Полицейският инспектор показва всичко на семейството и твърди, че Анант е терорист. Гена му казва, че Анант не е терорист. Той ѝ казва, че Анант е предал страната си. Гостите злословят по адрес на Анант. Гена им казва, че ще докаже невинността му.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен: Завинаги , Остани с мен

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 107

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 106

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 105

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 104

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 103