Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 68

1 коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 68 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 26 януари 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Вират признава чувствата си пред Манви. Дживика се опитва да излезе от стаята, но Манви я спира. Манви се кара на Вират, че е казал истината. Тя го упреква за импулсивността му. Казва му, че не може да остане в Чандигарх заради него. Манви решава да се върне в Ришикеш. Вират търси помощта на Дживика, за да накара Манви да остане, но тя се съгласява със сестра си. Той моли Манви да не заминава. Тя му казва да я остави на мира.

Ваншика влиза в стаята на Вират. Тя го подканя да хапне нещо, но Вират е съсредоточен върху заминаването на Манви. Вират казва на майка си, че Манви си тръгва и семейството трябва да е щастливо, тъй като желанието им е изпълнено. Ваншика се опитва да го успокои. Вират иска да знае защо майка му не го е подкрепила. Ваншика му отговаря, че се страхува и не иска той да остане сам като нея. Вират казва на майка си, че ще приеме всичко, което съдбата му е подготвила. Той иска да бъде с Манви, дори и да е за кратко. Ваншика е трогната.

Дживика опакова багажа на Манви. Вирен пита дали е необходимо да заминат през нощта. Тя му казва, че решението на Манви е да замине веднага. Той иска да знае дали Дживика държи Вират отговорен за това фиаско. Дживика казва, че те са влюбени. Дживика казва, че домът на Манви е в Ришикеш. Дживика смята, че това може да е последният ѝ шанс да види приятелите и семейството си. Тя иска Вирен да я увери, че нищо няма да се случи с Манви. Вирен я успокоява.

Манви си мисли за всички хубави моменти, които е изживяла с Вират. Тя се усмихва, спомня си за признанието му и става неспокойна. Манви осъзнава, че обича Вират, но е болна и разбира, че нямат бъдеще.

Манви получава обаждане от баба си. Тя я пита защо прабаба ѝ е мълчалива, след като е говорила с Манви, когато е била в Мумбай. Тя си спомня, че ѝ е казала за чувствата си към Вират. Тя отговаря на баба си, че ѝ е разказала за Мумбай. Тя ѝ казва, че прабаба ѝ може би се притеснява за здравето ѝ и ѝ липсва. Тя казва да ѝ съобщи, че все още иска златните си гривни и че тя и Дживика се връщат в Ришикеш. Дживика влиза в стаята на Манви и пита Манви защо още не е готова. Тя я пита дали иска да се сбогува с някого.

Вират седи в стаята си. Вирен го моли да не спира Манви, тъй като всяко момиче, което цени самоуважението си, би реагирало по същия начин. Вират се чувства виновен. Вирен му казва да изчака подходящия момент.

Дживика и Манви се готвят да тръгнат когато Вират идва и пита Манви дали няма да се сбогува с него. Той се чувства тъжен, че не е могъл да я направи щастлива, а сега заради него тя си тръгва, без да се сбогува. Манви се сбогува и заедно с Дживика си тръгват. В колата Манви е тиха. Тя си спомня времето, когато Вират се е опитал да я убеди да остане. Дживика я пита дали смята, че е постъпила неправилно. Манви казва, че не е имала избор.

Вират получава обаждане и е много щастлив. Той разказва на Вирен за желанието на Манви да види актьори и как се снима фил и как я е завел на снимачната площадка на сериал в Мумбай. Сега актьорите са в града и той е организирал изненада за нея. Вирен се обажда на Дживика. Тя е щастлива и казва на Манви, че има изненада за нея. Манви е много щастлива и моли всички за автографи и снимки. Дживика благодари на всички.

Дживика и Манви са в колата. Дживика пита сестра си дали се е забавлявала. Манви ѝ благодари за изненадата. Тя казва, че това не е била нейна изненада, а на Вират. Идва един просяк и иска пари, като казва, че Бог ще ги благослови. Те му дават пари. Манви моли Бог да благослови Вират вместо нея и да му даде всичко, което иска.

Вирен прочита писмото, което Манви е оставила за семейството му. Тя се извинява за това, че е нарушила спокойствието в къщата и е създала проблеми на семейството. Всички се натъжават, след като чуват писмото. Вират излиза от стаята. Майка му го забелязва и го последва. Вират си мисли, че са направили живота на Манви по-труден. Майка му се опитва да го успокои, като казва, че те не са искали да я наранят. Дори Свамини не е искала да я нарани и тя скоро ще забрави болката. Вират не е съгласен.

В Ришикеш бабата на Манви приготвя всички нейни любими ястия. Прабабата казва на всички да не говорят за косата на Манви и да не я гледат. Дживика и Манви стигат до Ришикеш. Дживика получава обаждане от Вирен. Манви се подиграва на зет си. Вирен се усмихва и пуска обаждането на високоговорител, за да може Вират да чуе гласа ѝ. Вирен отвръща на закачката.

Вират иска Вирен да попита Манви дали е добре след пътуването. Манви разбира, че Вират е този, който задава въпроса. Тя уверява, че е добре. Вират кимва с глава на брат си. Вирен я моли да му даде да говори с Дживика. Тя му казва да се погрижи за себе си. Манви добавя, че той също трябва да се погрижи за Вират. Вирен казва на Вират да не се съсредоточава върху Манви и просто да изчака. Вират е сигурен, че любовта му ще продължи вечно.

Манви се притеснява да влезе в дома си плешива. Тя си спомня думите на Вират, че е най-красивото момиче на света, и прави крачка напред. Баба ѝ отваря вратата и всички я поздравяват. Дживика и Манви се чудят защо никой не задава въпроси за косата ѝ. Баба им се опитва с всички сили да не се разплаче. Манви ѝ казва да пусне болката навън. Баба ѝ започва да плаче.

Манви и Дживика отиват в стаята си с Дабу. Той вижда един гребен и се опитва да го скрие, но го изпуска и той издава звук. Манви го поглежда.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 105

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 102

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 101

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 100

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 99