Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 66

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 66 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 24 януари 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Дживика моли Манви да си почине. Манви казва на Вират, че не може да го придружи до студиото, защото Дживика я е помолила да си почине. Вират е разстроен и продължава да я моли да дойде. Манви го кара да отиде сам и да даде най-доброто от себе си. Вират си тръгва.

Дживика и Вирен отвеждат Манви в болницата. Манви е много уплашена и държи ръката на сестра си. Манви си мисли за Вират и как той държи ръката ѝ, и става по-смела. Междувременно в студиото Вират пее трогателна песен и си мисли за Манви. След това той се обажда на Манви, за да ѝ каже колко добре се е справил. Той ѝ се обажда няколко пъти, но никой не отговаря. Той се обажда на Вирен и Дживика, но и те не отговарят. Вират се притеснява и се обажда в къщата. Съобщават му, че Манви е в болницата.

Дживика пита Манви дали е гладна. Манви осъзнава, че държи ръката на Дживика, а не на Вират. Тя си мисли, че макар да обича Вират и сърцето ѝ да бие за него, никой не може да замени Дживика. Манви моли сестра си да отиде да яде, тъй като през цялото време са чакали с нея. Те си тръгват. Манви остава сама и започва да изпитва затруднения с дишането. Тя вика Дживика, но никой не идва.

Вирен и Дживика обсъждат как Манви и Вират са се сближили много след завръщането им от Мумбай. Вирен е объркан от мислите на Дживика.

Вират намира Манви в болницата. Тя все още има проблеми с дишането. Той я прегръща и разтрива гърдите ѝ. Той е много притеснен. Вирен и Дживика се връщат и ги виждат да се прегръщат. Дживика е разстроена. Вирен я уверява, че всичко е наред. Вират казва на Дживика, че трябва да държи Манви, защото тя трепери силно и той трябва да я успокои. Дживика не казва нищо, но не е убедена. Докторът идва и ги предупреждава за основните странични ефекти на химиотерапията.

Дживика се притеснява от близостта между Манви и Вират. Тя казва на Вирен, че начинът, по който те се прегръщат, не е нормален. Тя смята, че между тях има нещо повече от приятелство. Вирен я моли да не мисли за това сега, тъй като Манви току-що се е върнала у дома след химиотерапията. Дживика се съгласява и излиза от стаята. Вирен решава да поговори с брат си.

Вират търси страничните ефекти от химиотерапията в интернет и открива, че един от тях е оплешивяването. Вират затваря очи и Вирен влиза в стаята. Вирен казва на брат си да не се чувства победен. Вират казва, че всички тези думи звучат добре, но са неприложими в реалния живот.

Манви се обажда на семейството си и провежда емоционален разговор с баба си и Дабу. Дживика седи будна в стаята си и мисли за Вират и Манви. Тя чува звук извън стаята си. Тя открива Вират в стаята на Манви. Той сваля голямото огледало. Манви спи. Тя разбира намеренията му.

На сутринта Манви се събужда и първото нещо, което прави, е да провери косата си. Изпитва облекчение, когато усеща, че косата ѝ е непокътната. Отваря очи и вижда, че Дживика ѝ носи закуска. Сестра ѝ е донесла списание със заглавие "Плешивост и красота". Манви пита защо. Дживика отговаря, че това е последната мода. Манви разбира какво прави сестра ѝ, но не казва нищо. Тя с радост става от леглото и моли сестра си да й среше косата. Дживика се съгласява. Докато я реши, една шепа коса се залепва за гребена и пада. Дживика е шокирана и по очите ѝ започват да се стичат сълзи.

Главата на Манви е обръсната Дживика държи пакета с косата на Манви. Манви слага ръка на главата си и се ужасява. Дживика, макар и разплакана, се опитва да бъде силна за сестра си. Манви иска огледало, но Дживика я успокоява, като ѝ казва, че изглежда прекрасно. Това е част от лечението ѝ и косата ще порасне отново след месец-два. След постоянните молби на Манви Дживика се отказва и донася огледалото. Манви прегръща Дживика и се разплаква. Дживика я утешава и ѝ казва, че съвсем скоро ще се сдобие с нова коса.

Манви е потисната. Тя отказва да излиза или да се среща с когото и да било. Дживика я уверява, че докато не се почувства комфортно, никой няма да може да влиза в стаята ѝ. Дживика излиза от стаята с найлоновата торбичка с косата, а Вират я спира. Тя се срива и го прегръща. Чантата пада на пода и Вираат се вкаменява. Вирен идва и се опитва да ги успокои.

На масата в трапезарията всички чакат Вират, Вирен, Манви и Дживика. Вирен идва и казва на всички, че Манви е започнала да проявява странични ефекти от химиотерапията и Дживика иска тя да си почине. Тя е ще яде закуската си в стаята и той се надява никой да няма проблем с това.

В стаята на Манви Дживика ѝ носи храна. Вират иска да се види с Манви. Манви крещи, че не иска да говори с никого и той трябва да се махне. Манви продължава да крещи и ѝ е трудно да диша. Дживика изтичва да донесе вода, а Вират влиза в стаята и вижда Манви. Вират е съкрушен.

Манви моли Вираат да си тръгне, но той ѝ оказва морална подкрепа и ѝ казва, че винаги ще е с нея, а след това предприема драстичната стъпка да си обръсне главата.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 105

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 102

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 101

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 100

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 99