Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 65

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 65 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 21 януари 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Манви иска да признае любовта си на Вират, но си спомня, че е болна. Тя осъзнава, че животът ѝ е непредсказуем и може да не се излекува. Тя решава, че не иска да натоварва Вират. Междувременно Вират продължава да я гледа и да се чуди за бъдещето. Той решава, че винаги ще бъде с нея, но не може да ѝ каже, че лечението се е провалило.

Манви получава обаждане от прабаба си. Тя я пита защо не е признала на Вират. Манви ѝ казва, че е била толкова щастлива, че е забравила за болестта си. Тя добавя, че няма да унищожи живота на Вират заедно със своя. Тя кара прабаба си да обещае, че ще запази чувствата ѝ в тайна. На сутринта Вират идва в стаята на Манви със закуска. Двамата споделят неловък момент. Манви иска да му каже за чувствата си. Вират желае да ѝ каже истината, но не иска да я нарани.

Дживика пита Вират за лечението на Манви. Той лъже и казва, че лечението действа и лекарят ги е посъветвал да продължат с предишното лечение, тъй като Манви не се нуждае от по-напреднало лечение.

Дживика и Манви си събират багажа. Дживика пита сестра си колко ѝ е харесало в Мумбай. Манви замечтано отговаря, че се е влюбила в града. Дживика не разбира. Манви излиза от стаята. Вират си мисли за щастливите моменти с Манви, когато тя се появява зад гърба му. Вират я вижда и бавно излиза от стаята, без да каже и дума. Вирен и Дживика слизат по стълбите. Те виждат Манви и Вират, които не си говорят. Вирен усеща неловкостта между тях. Той казва на Дживика, че откакто е дошъл в Мумбай, усеща, че нещо не е наред между Манви и Вират.

Вирен и Дживика седят на задната седалка в колата. Манви идва и сяда отпред. Вират сяда до нея. Случайно ръцете им се докосват. Манви се притеснява и моли Дживика да седне до нея. Вират и Вирен виждат, че тя се опитва да избегне Вират.

Те стигат до Чандигарх. Семейството на Вирен посреща топло Манви. Лелята на Вират казва, че в къщата не е имало забавление без него и Манви. Вират се съгласява с нея и казва, че той и Манви трябва да направят къщата забавна днес. Чувайки това, Манви се разстройва. Вирен забелязва това. Вират отива и прегръща Ваншика. Това изненадва Вирен и майка му. Ваншика пита сина си дали нещо лошо се е случило. Той отговаря, като пита как е тя.

Дживика говори за лечението на Манви. Манви не я слуша. Дживика забелязва и пита Манви какво става. Тя добавя, че знае, че сестра ѝ избягва Вират, и иска обяснение. Манви казва, че е уморена и не иска да говори.

Вирен отива и пита Вират за поведението му. Той се опитва да отрече, че нещо се случва, но накрая признава, че ракът на Манви се е влошил и е започнал да се разпространява из цялото ѝ тяло. Вирен го уверява, че ще направят всичко, което е необходимо, за да я излекуват. Вират го моли да запази това в тайна от Манви и Дживика.

На масата за вечеря Манви започва да кашля. Вират вика за вода и бърза да донесе вода на Манви. Той се кара на прислужницата, че е бавна. Свамини му се кара. Вират казва, че не е нарушил никакви правила, а Манви е имала нужда от вода. Вират получава обаждане, че трябва да записва на следващия ден. Той казва, че не може. тъй като е зает. Маави е разстроена и му казва, че нищо не е по-важно от кариерата му и той трябва да направи записа. Вират ѝ казва, че знае какво прави. Семейството му е объркано от поведението на Вират.

По-късно Свамини вижда Вират в коридора и го моли да занесе един файл на дядо си. Вират казва, че ще го направи, след като занесе сок на Манви. Свамини е разстроена.

Манви е неспокойна и трябва да говори с някого. Тя се опитва да се обади на прабаба си по мобилния си телефон, но няма пари в него. Тя решава да използва стационарния телефон, но Свамини говори с баща си по него. Тя говори за Манви и Манви чува всичко. Тя му казва, че Манви се превръща в проблем. Вират полага прекалено много се грижи за нея. Манви започва да плаче. Бащата на Свамини ѝ казва да се успокои. Нещата скоро ще се нормализират. Двамата прекъсват разговора. Свамини не е доволна. Манви е разстроена и смята, че е в тежест на Вират.

Когато Вират идва, тя иска да поговори с него. Той я издърпва навън, за да ѝ покаже нещо. Това е мотоциклет. Отначало Манви е изключително щастлива, но после си напомня, че не бива да пречи на бъдещето на Вират. Тя си тръгва, без да каже нищо. Вират я следва. Свамини идва и пита Вират дали е занесъл файла на дядо си. Той се извинява и казва, че е забравил. Свамини го пита какво е правил. Той казва, че е правил нещо за Манви. Свамини се ядосва и пита дали Манви е по-важна от папката. Вират казва, че ще предаде папката и оставя Свамини разгневена. Манви отива в стаята си и си мисли, че не иска да разрушава живота на Вират.

По-късно един слуга носи на Манви кафе. Лицето на Манви се озарява, когато вижда усмихнатото лице върху кафето. Слугата ѝ казва, че Вират е изпратил кафето. Манви казва: "Благодаря ти, партньоре”. Вират я чува и я пита дали й е харесало кафето. Тя казва, че не иска кафе и пита Вират какъв е проблемът му. Тя му казва, че иска да я остави на мира. Вират е шокиран от думите на Манви. Тя казва, че всеки път, когато забрави, че е болна, той ѝ го напомня. Той трябва да я остави на мира. Вират не спори и казва, че ще си тръгне, ако тя иска това. Дживика стои наблизо и става свидетел на целия разговор. Вират я поглежда и си тръгва. Тя го съжалява.

Дживика казва на Манви, че иска да поговори с нея. Те отиват в нейната стая и Дживика пита Манви защо се държи толкова грубо с Вират. Манви ѝ казва, че не иска Вират да си съсипе живота. Той трябва да се съсредоточи върху кариерата си сега, когато има възможност да го направи. Дживика казва, че се гордее със сестра си, и я прегръща. Манви е тъжна.

Вирен идва и пита Вират защо е нещастен. Вират обяснява, че не разбира защо Манви не говори с него, избягва го и го игнорира. Вирен му казва, че не бива да се съсредоточава върху това. Не бива да приема всичко това на сериозно и вместо това да мисли за певческата си кариера. Вират се съгласява. и Вирен си тръгва. Когато Вират излиза от стаята си, той вижда Манви да стои отвън. Щом го вижда, тя си тръгва. Той успява да хване ръката ѝ. Тя се дърпа. Той я пуска и се извинява. Казва, че знае защо тя го избягва, но трябва да ѝ напомни, че това не е филм. Вират ѝ казва, че тя му е помогнала с кариерата, а сега той ще ѝ помогне с болестта.

Вират казва на Манви, че трябва да спре да се преструва, защото той няма да я изостави. Манви се извинява, че е била глупава. Тя признава, че е направила това умишлено, за да може той да се съсредоточи върху кариерата си. Той ѝ казва, че здравето ѝ е по-важно. Тя му казва, че няма да умре, ако той пее, всъщност тя е най-щастлива, когато той пее!

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 105

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 102

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 101

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 100

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 99