Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 64

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 64 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 20 януари 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Манви се замисля за отношенията си с Вират. Тя чува как Вирен и Дживика разговарят по телефона. Дживика и Вирен си казват колко много си липсват един на друг. Дживика затваря телефона и забелязва, че Манви я гледа. Тя бързо се втурва към Манви и ѝ казва да си почива, както е казал лекарят. Манви пита сестра си как е разбрала, че обича Вирен. Дживика обяснява, че има два вида двойки: такива, които се влюбват преди брака, и такива, които се влюбват след брака. Тя и Вирен се влюбват, след като са се оженили. Това, че Вирен е бил до нея в лошите моменти, я кара да разбере, че той е мъжът за нея. Манви започва да мисли за времето, което е прекарала с Вират. Тя се усмихва. Дживика е малко объркана. Манви приключва разговора.

Вират се ядосва, че Манви не му говори. Той се чуди какво е направил погрешно. Вирен му се обажда. Вират е щастлив да говори с брат си. Вирен бързо му казва, че му е изпратил имайл. Той трябва незабавно да го покаже на Манви. Вират не знае какво да каже, тъй като Манви не му говори. Вирен му казва да го направи възможно най-скоро и затваря.

Вират се обажда на Манви. Тя не вдига. Дживика чува как телефонът ѝ звъни и пита Манви защо не отговаря. Манви казва, че това са някакви случайни хора, които я карат да купи нещо. Дживика кимва. Вират вика името на Манви. Тя се преструва, че е заспала. Дживика ѝ казва да отиде да говори с Вират. Манви казва, че не може да отиде, защото я боли гърбът. Дживика скача и я пита дали е добре. Манви казва, че е добре, но просто не иска да излиза. Дживика казва, че ще накара Вират да дойде при нея. Манви не е в състояние да я спре. Дживика казва на Вират да влезе вътре, а тя отива да вземе храна. Вират пита Манви защо го избягва. Тя му отговаря, че не иска да говорят. Той ѝ казва, че Вирен го е изпратил да ѝ покаже нещо, така че тя не може да го игнорира.

По-късно Дживика излиза от душа и се опитва да се обади на Вирен. Влизат Манви и Вират и ѝ казват, че трябва да отидат на годежа на Сиима. Дживика казва, че ще отиде с тях, но Манви бързо ѝ казва да не го прави. Тя я пита защо не може да отиде. Манви и Вират не могат да ѝ отговорят. Дживика казва, че разбира. Приятелите на Вират ще се чувстват неудобно с нея там. Вират и Манви се съгласяват и си тръгват.

Дживика остава сама. Някой я наблюдава. Тя се опитва да се обади на Вирен. Продължава да се пита защо телефонът на Вирен е недостъпен и защо той не ѝ отговаря. Изведнъж осъзнава, че не е сама и че входната врата е отворена. Когато отива да я затвори, някой идва и я хваща. Той е с маска и Дживика започва да крещи. Дживика му казва, че е г-жа Вирен Видера, съпруга на известен адвокат по наказателни дела, и ще го вкара в затвора до края на живота му. След това тя удря похитителя. Оказва се, че това е Вирен.

Дживика е изненадана. Вирен казва, че е искал да я изненада. Дживика се разстройва, а Вирен се опитва да я успокои, като се шегува и се извинява. След това казва, че има още една изненада. Свири и се появява колесница, теглена от бял кон. Дживика все още е разстроена и си тръгва.

Вират води Манви на снимачна площадка. Тя е много щастлива. Двамата гледат как се снима романтична сцена. Това кара Манви да се замисли за времето, прекарано с Вират. Сцената свършва, едно момче казва, че любовта е глупост, и добавя, че тя изглежда добре само във филмите и не се случва в реалността. Вират се опитва да поговори с него за негативното му отношение към любовта. Вират казва, че любовта може да се случи по всяко време, навсякъде и с всеки! Манви слуша и си мисли за това, което сестра ѝ е казала за любовта по-ранно. Вират продължава да спори с момчето.

Идва един работник и казва на Вират, че трябва да премести колата си. Той казва, че ще го направи, и го моли да снима Манви със звездите от филма. Манви го наблюдава, докато той отива до колата. Тя мисли за връзката си с Вират. Тя затваря очи и моли Бог за знак.

Манви вижда как Вират се връща и решава, че това е нейният знак. Тя продължава да го гледа със страхопочитание. Вират е объркан от поведението ѝ. Той я пита дали да се приберат вкъщи. Манви все още е безмълвна. Вират я пита дали е добре. Тя се изчервява. Вират е още по-объркан и я пита защо е срамежлива. Манви все още не казва нищо и продължава да му се усмихва. Вират получава обаждане. То изглежда спешно. Той казва на Манви, че трябва да тръгва и ще я закара до вкъщи. Тя само се усмихва.

Манви се връща в къщата и е щастлива и влюбена. Тя разглежда стаята на Вират и си спомня за времето, когато са били заедно. В същото време Вират е в лекарския кабинет и получава лоши новини. Докторът е установил, че лечението му няма да подейства на Манви. Вират е шокиран. В къщата Манви казва, че не може да повярва, че се е влюбила. Тя е много развълнувана.

Маанви се опитва да се обади на Дживика. Тя е много развълнувана и няма търпение да сподели чувствата си с някого. Когато Дживика не вдига телефона, тя се обажда на семейството си в Ришикеш. Прабаба ѝ вдига телефона и усеща вълнението на Манви. Манви ѝ казва, че е влюбена в Мумбай. Прабаба ѝ разказва, че преди шестдесет години се е влюбила в Дехрадун, когато е срещнала там съпруга си. Тя гадае и казва, че Манви и Вират изглеждат добре заедно. Манви е шокирана. Прабабата я моли да предложи брак на Вират.

Вират се опитва да се обади на брат си, но той не вдига. Междувременно Манви се облича, за да впечатли Вират. Вирен най-накрая вижда пропуснатите обаждания от Вират. Той му се обажда обратно и Вират казва, че вече си е вкъщи и трябва да поговорят. Дживика пита какво се случва. Вирен ѝ казва, че всичко е наред. Манви си мечтае. Тя се възхищава на себе си в огледалото и започва да репетира как ще признае чувствата си на Вират. Междувременно Вират стои отвън и се чуди как да ѝ съобщи лошата новина.

Маанви седи пред огледалото и си мисли за Вират, когато той се появява зад нея. Тя се обръща с усмивка на лицето си. Той я гледа с тъжни и потиснати очи.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 105

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 102

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 101

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 100

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 99