Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 61

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 61 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 17 януари 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Вирен се събужда в стаята на Вират. Вижда, че Вират все още е буден и работи на лаптопа си. Вирен пита брат си дали е бил буден цяла нощ. Вират се усмихва и казва, че си е заслужавало, защото е намерил това, което е търсил. Той му показва блога на оцеляла от рак жена и предлага ново лечение за Манви в Мумбай. Вирен иска първо да се посъветва с Дживика.

Вирен казва на Дживика, че Вират е намерил нещо, което може да помогне на Манви. Дживика е развълнувана. Докато тримата разговарят, Манви идва и ги пита какво става. Вират се шегува, че тя трябва да си събере багажа, защото са се уморили от нея. Манви е разстроена от закачката на Вират. Дживика ѝ казва, че заминават за Мумбай. Манви пита защо и се чуди дали не се шегуват с нея. Вирен потвърждава, че отиват в Мумбай. Манви е много развълнувана. Тя винаги е искала да види Мумбай.

Резервират полет за Мимбай и се обаждат на бабата на Манви. Вират ѝ казва, че отиват в Мумбай за по-добро лечение за Манви. Тя е объркана. Вират обяснява всичко, но тя не желае да изпрати Манви в Мумбай. Вирен я моли да се съгласи, тъй като това ще помогне на Манви да се оправи. Бабата пита колко ще струва това. Вирен отговаря, че те ще се погрижат за разходите.

Манви казва на Дживика, че е много развълнувана. Свамини ги информира, че имат къща в Мумбай, която баща ѝ е купил преди години. Дживика трябва да я види. Шлок пита Вирен дали ще отиде в Мумбай. Свамини му казва, че Вирен има важен случай, по който работи, и не може да отиде. Дживика, Вирен и Манви са изненадани от думите на Свамини. Тя им обяснява, че ако искат той да отиде с тях, ще трябва да изчакат още пет дни. Дживика казва, че не иска да рискува здравето на Манви. Вирен им казва, че ще се присъедини към тях, когато делото приключи.

Манви дразни Вират. Пита я как ще го търпи толкова дълго време в Мумбай. Вират ѝ казва да се отпусне, тъй като той няма да дойде с нея. Манви е шокирана и пита дали той няма да ги придружи в Мумбай. Вират категорично казва "не" и си тръгва. Тя го моли да дойде с нея. Той я игнорира.

Дживика казва на Вирен, че на Свамини може да не ѝ хареса, че Вират отива с нея и Манви в Мумбай. Вирен я пита защо. Вират е отвън и слуша. Той влиза и казва на Дживика да не се притеснява, тъй като той няма да отиде с тях в Мумбай. Вирен е шокиран. Вират казва на брат си, че работи върху музикалната си кариера.

Манви събира багажа си. Шлок ѝ помага. Манви вижда Вират през прозореца и се чуди дали наистина няма да липсва на Вират. Той идва в стаята ѝ. Тя му казва, че тя ще му липсва. Вират ѝ казва, че няма да му липсва. Манви е наранена.

Манви, Дживика и Вирен са готови да тръгнат. Вирен получава спешно обаждане. Той не може да ги заведе в Мумбай и вместо това моли брат си да отиде с тях. Манви много се вълнува, когато вижда Вират с китарата си. Дживика ѝ се намръщва.

Манви, Дживика и Вират стигат до Мумбай. Настаняват се в къща с изглед към морето. Вират им съобщава, че къщата е купена от дядо му преди 30 години. Манви е впечатлена. Вират се обажда на Вирен, за да му съобщи, че са стигнали благополучно до Мумбай. Вирен му казва да не забравя Дживика, докато се грижи за Манви. Вират го уверява, че ще се погрижи и за Манви, и за Дживика.

Вират се опитва да се обади в къщата на семейство Вадхера , но телефонът е заета. По телефона говори майката на Вирен. Тя се усмихва. Свамини я гледа и се чуди с кого говори толкова дълго. Вират ѝ се обажда на леля си и ѝ съобщава, че са пристигнали благополучно в Мумбай.

Манви е в новата си стая и е щастлива, виждайки морето от прозореца си. Дживика я вика на вечеря. Вират влиза в стаята с храна и Дживика започва да сервира. Манви е дълбоко замислена. Вират я пита за какво си мисли. Манви му казва, че се притеснява, че заради лечението няма да може да види Мумбай, както е планирала. Дживика я моли да не се държи като дете. Те са там заради лечението. Манви остава тъжна. Вират става и започва да свири на китарата си. Манви се усмихва.

В къщата на семейство Вадхера Ваншика, Свамини и Кадамбари се чудят как се справят Дживика, Манви и Вират. На вратата се звъни. Кадамбари тича да отговори. Това са Индер и баща му. Свамини поздравява баща си за спечелването на особено сложно дело в Делхи. Той казва, че Индер му е помогнал. След това пита защо къщата е толкова тиха. Ваншика го информира за лечението на Манви в Мумбай. Той казва, че е сигурен, че тя ще се пребори с рака.

В Мумбай посещението на Манви с лекаря е отменено. Манви е доволна. Вират е разстроен. Медицинската сестра казва, че могат да се срещнат с него утре. Манви е развълнувана, а Дживика ѝ се кара. Вират им казва, че познава човек, който работи в института, и ще говори с нея. Той ги моли да изчакат и си тръгва.

Вират се обажда на Сеема. Тя идва и го прегръща. Манви е раздразнена. Вират представя Сеема на сестрите. Той я пита дали може да говори с лекаря. Манви започва да се оплаква. Вират и Дживика ѝ се карат. Сеема се връща и казва, че лекарят ще ги приеме. Тя моли Вират да се срещне с нея вечерта.

Лекарят казва, че може да лекува хронична левкемия и лечението му има 99% успеваемост. Той казва на Манви, че утре ще трябва да и направят няколко изследвания. Той я пита за някои симптоми. Дживика и Вират се притесняват. Манви се опитва да омаловажи симптомите си и споменава още няколко. Лекарят казва, че ще се срещне с тях след два дни. Вират пита за лечението. Лекарят казва, че то зависи от това как тялото реагира на дадените лекарства.

Дживика, Вират и Манви са в къщата в Мумбай. Прислужницата идва със сок и започва да им говори на различен език. Вират ѝ отговаря на същия език. Манви е впечатлена. Вират се хвали, че знае куп езици. Вират се замисля за това, което е казал докторът, и изглежда притеснен. Манви и Дживика го питат защо изглежда толкова сериозен. Той не отговаря и вместо това казва, че утре ще разгледат града, тъй като не могат да отидат при лекаря. Манви е много развълнувана.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 105

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 102

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 101

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 100

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 99