Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 60

1 коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 60 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 13 януари 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Манви е сърдита на Вират. Тя смята, че Вирен и Дживика са се скарали, защото той не е закарал Дживика навреме на награждаването. Манви е гладна. Вират ѝ напомня, че е вечеря.

Манви пита Вират за конфликта между Дживика и Вирен. Те са зашеметени, когато двойката излиза щастлива от стаята си, сякаш цялото несъгласие е било сън. Дживика и Вирен си казват "Обичам те" на масата. Вират и Манви виждат това. Манви дразни Вирен. Вират дразни Дживика. Ваншиха съобщава на всички, че утре е ден за пост. Дживика се замисля.

На връщане към стаите си Вират и Манви разговарят. Манви му казва, че животът е кратък и не бива да се пропилява в караници. Вират ѝ казва, че в караниците на една двойка винаги има скрита романтика. Манви се чуди дали хората могат да осъществят всичките си мечти, ако животът е толкова кратък. Вират я пита какви са нейните мечти. Тя казва, че иска да кара колело през нощта, да танцува под дъжда на някой хълм, да види как се снима филм и да се наслаждава на яденето на сладолед на морския бряг в Мумбай. Вират казва, че ще изпълни всичките ѝ мечти и ще ѝ покаже света. Манви казва, че това не е нещо, което се прави за приятел и партньор, така че коя е тя за него. Той ѝ отговаря, че трябва да ѝ каже истината. Очите им се срещат. Той казва, че той е публиката на нейния 24-часов канал за забавления. Манви е раздразнена и си тръгва.

Свамини е недоволна от Дживика. Тя казва, че е разстроена от нея заради награждаването на Вирен. Тя казва на Дживика, че си имат готвачи и тя трябва да остави готвенето на тях. Дживика трябва да се грижи за съпруга си и за дома им. Свамини изпраща Дживика в стаята ѝ. Дживика е разстроена и притеснена.

Текст от potv.bg

Дживика казва на Вирен, че страхът ѝ се е сбъднал. Всички мислят, че тя не се грижи за семейството си заради сестра си. Дживика обещава, че ще бъде добра съпруга и снаха, докато се грижи за сестра си. Дживика сънува кошмар, че Манви умира. Когато се събужда, тя отива в стаята на Манви. Намира я жива и здрава.

Дживика извършва пуджа. Тя решава, че ще пости и си наранява крака. Отива при Манви и ѝ съобщава, че пости и се моли за незабавното ѝ оздравяване. След това Дживика отива в кухнята и моли готвача да я остави за деня, тъй като иска да направи нещо специално за Вирен. Готвачът си тръгва, но след известно време Дживика започва да се чувства замаяна. Вирен влиза в кухнята и вижда припадащата Дживика. Той се втурва към нея и вижда кървящия ѝ крак. Той ѝ крещи, че е небрежна към здравето си. Вирен казва на Дживика, че ако е знаел, че тя ще навреди на здравето си заради Манви, е щял да остави сестра ѝ да се върне в Ришикеш. Манви чува всичко. Вирен отвежда Дживика в тяхната стая и не забелязва Манви.

В стаята им Дживика иска извинение от Вирен. Тя казва, че ще запази баланса между Манви и останалите членове на семейството. Вирен се ядосва и си тръгва. Вират намира брат си и го кара да разбере, че Дживика има нужда от него.

Манви отива при сестра си и започва да превързва краката ѝ. Тя казва, че Дживика се кара с Вирен заради нея и тя трябва да си тръгне. Казва на Дживика, че ще се чувства добре в Ришикеш и ще ѝ се обажда често. Тя излиза от стаята. Вирен влиза в стаята, а Дживика се срива пред него и го моли да спре Манви да си тръгне.

Текст от potv.bg

Манви започва да събира багажа си. Вират се опитва да я накара да разбере, че Вирен просто е бил ядосан и е казал това, което е казал, импулсивно. Маави казва, че нейното заминаване ще бъде най-доброто нещо за сестра ѝ. Вирен се появява на вратата и моли Манви да не си тръгва. Вират добавя, че ако тя си тръгне, Дживика ще бъде нещастна. Манви казва, че сестра ѝ ще го понесе.

Разочарована Дживика ѝ казва, че може да си тръгне, ако иска. Тя казва, че повече няма да ѝ се налага да търпи нейните грижи. Дживика добавя, че Манви никога няма да може да разбере нейната болка. Тя не може винаги да бъде силна. Тя няма да остави Манви да страда и ще и позволи да се върне в Ришикеш. Тя моли Вират да закара Манви до дома на семейството ѝ. Ако тя иска да си тръгне, коя е тя, за да я спре.

Манви прегръща Дживика и казва, че съжалява. Тя е сгрешила. Тя моли Дживика за прошка и двете се прегръщат, докато плачат. Манви казва на сестра си, че ще остане. Вирен казва, че има най-добрата снаха. Манви му отговаря, че има най-добрия зет. Двамата се прегръщат. Вират си тръгва, когато ги вижда да се прегръщат. Дживика го спира и казва, че тя има най-добрия зет. Вират се присъединява към прегръдката.

Семейството има нов слуга. Той сервира храна на всички и поднася грешна храна на Свамини. Дживика го пита какво прави. Свамини е алергична към тази храна. Той се извинява. Свамини е впечатлена от загрижеността на Дживика

Текст от potv.bg

След обяд всички са в хола, Манви и Вират откриват акаунт за Ваншика в социална мрежа. Манви обяснява на Ваншика как може да общува с всички свои стари приятели. Ваншика получава потребителското си име и парола и отива да разгледа сайта. Свамини наблюдава случващото се и е щастлива. Лаптопът спира да работи. Ваншика вика Манви. Манви пита Вират защо всичките му вещи, включително колата и лаптопът, винаги се развалят. Вират ѝ казва просто да си мълчи и той ще го поправи. Преди да върне лаптопа, той вижда, че има нова покана за приятелство. Тя е от Сеема Чопра, жена, която той познава от по-горните класове в колежа и която знае много за рака. Вират бързо я приема поканата и дава лаптопа на Манви.

Вечерта Вирен се връща от офиса и вижда Дживика да спи на дивана. Тя се събужда и скача, когато го вижда. Втурва се да му донесе чай. Той я спира и я моли да си почива. Дживика вижда, че на Вирен му липсва едно копче. Тя се втурва да го поправи. Той отново я спира и я моли да го прегърне. Тя бързо го прегръща.

По-късно през нощта Вират е в стаята си и чете за рака. Той осъзнава, че има някакъв важен аспект от рака на Манви, който може да е пропуснат. Той трябва да разбере дали е така скоро, защото в противен случай това може да навреди на Манви. Започва да пише на хората и да ги разпитва за рака.

Текст от potv.bg

Дживика тръгва да даде на Манви лекарството. Вирен я спира и я кара да седне на леглото и да се отпусне. Вместо това той занася лекарството на Манви. Дживика е щастлива. Манви взема лекарството. Тя започва да го дразни. Той ѝ подава възглавницата със снимката на нея и Дживика и я моли да спи, гледайки сестра си. Тя се усмихва и той си тръгва.

Вирен отива в стаята на Вират и се присъединява към него, за да търси информация за рака на Манви. Двамата си поделят работата и четат писмата. Вирен заспива в леглото на Вират. Вират най-накрая успява да намери това, което е търсил.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 105

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 102

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 101

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 100

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 99