Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 59

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 59 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 12 януари 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Вират казва на Манви да каже на Дживика, че е ѝ е било лошо. Тя неохотно се съгласява. Ваншика ги чува и пита Вират какво се е случило. Вират казва на майка си истината. Манави се опитва да говори с Дживика, но Шлок ги прекъсва. Ваншика пита Манви дали вече е добре. Манви се колебае как да отговори.

Дживика чува разговора им. Тя пита Манви какво се е случило. Манви ѝ разказва, че следобед е имала затруднения с дишането, затова се е обадила на д-р Манан. Сега тя се чувства добре. Дживика се ядосва. Тя казва на Манви да я информира, когато не се чувства добре. Манви е наранена от думите на сестра си. Дживика я пита кой е бил с нея. Манви се кани да отговори, но Вират отговаря преди нея. Дживика се кара на Вират, че не ѝ е казал. Той ѝ обещава да ѝ казва всичко в бъдеще. Манви си тръгва.

Дживика плаче и пита Вирен защо Манви не ѝ е казала, че се е чуствала зле. Вирен ѝ казва, че Манви знае как да се грижи за себе си и че не само тя се притеснява за нея. Той добавя, че тя е прекалено грижовна. Дживика е шокирана. Вирен се чувства зле, че се е ядосал на съпругата си, и ѝ казва да не оказва натиск върху Манви. Според него Манви е свободомислеща и ще се почувства задушена от постоянната майчинска грижа на сестра си. Манви е разстроена. Вират ѝ казва, че Дживика се държи така, защото я обича. Манви и Дживика осъзнават грешките си, прегръщат се и си поднасят извинения.

Дживика е ядосана на Вирен. Вирен влиза в стаята на Вират и му казва, че жена му не му говори, защото той ѝ се е скарал, че се грижи прекалено много за Манви. Вират му казва, че не трябва да се кара на Дживика, защото знае колко много обича сестра си. Вирен осъзнава грешката си и отива да види Манви. Той ѝ казва, че Дживика е била права да ѝ се скара. Манви му казва да не се кара на Дживика. Вирен и Манви се смеят.

Манви забелязва снимката на Вирен във вестника и прочита, че Вирен е получил наградата "Велик млад адвокат". Всички, освен Дживика, го поздравяват. Той се опитва да игнорира Дживика, но тя също го игнорира и си тръгва. Вирен иска помощ от Вират. Вират отива да говори с Дживика. Вирен идва при тях, преструва се на ядосан и казва, че ако Дживика иска да го поздрави, трябва да дойде на награждаването. В офиса Вирен се разстройва, като си мисли, че всички са го поздравили, освен Дживика. Дживика му се обажда и го поздравява за постижението му.

Манви пита Дживика защо не се е приготвила за партито. Дживика ѝ казва, че Вирен винаги ѝ избира сари, но той не е тук. Манви довежда Вират и го моли да избере сари за Дживика. Вират избира синьо сари.

Манви отива в стаята на Вират и Вират казва, че иска да накара семейството си да се гордее с него като с Вирен. Манви му пожелава късмет и си тръгва.

Манви е на лаптопа. Тя е изненадана да види снимки на нея и Вират на лаптопа му. Тя е отегчена и преглежда социалните мрежи. Идва Шлок и ѝ дава идеята да види профилите на семейството му. Тя стига до профила на Вират и Шлок я моли да му изпрати покана за приятелство. Манви я изпраща покана и Вират я приема.

Дживика е в кухнята, когато забелязва, че закъснява, и отива да се приготви. Вирен е разстроен, че Дживика не е пристигнала на награждаването. Той ѝ се обажда, но тя не вдига, тъй като е оставила телефона си в кухнята. Вирен се обажда на Манви и я пита къде е сестра ѝ. Манви му казва, че Дживика вече е заминала.

Вират забелязва, че Дживика все още не е тръгнала. Тя му казва, че е приготвяла вечеря за Манви и е изгубила представа за времето. Вират ѝ казва, че ще я закара. Дживика стига до партито, но забравя поканата си. Вират ѝ носи поканата и Дживика влиза на награждаването. Тя не може да стигне до Вирен заради медиите. Вирен получава награда от министъра. Водещият пита Вирен на кого дължи успеха си. Той поглежда към празното място на Дживика и казва, че иска да отдаде всички заслуги на съпругата си Дживика.

Дживика се извинява на Вирен, че е закъсняла за церемонията по награждаването. Вирен не я заговаря и си тръгва. Дживика прегръща Вирен и казва, че съжалява. Тя му казва, че е закъсняла, защото е готвила за Манви. Вирен казва на Дживика, че не ѝ се е разсърдил, но е очаквал тя да бъде на церемонията, когато той получава награда. Дживика обещава на Вирен, че ще му отдели цялото си време, след като Манви се оправи. Двамата се прегръщат.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 105

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 102

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 101

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 100

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 99

В програмата:

02:40 15.08.2022
Тв програма Boomerang
16:30 17.08.2022
Тв програма Diema Family
07:40 18.08.2022
Тв програма Diema Family
16:30 18.08.2022
Тв програма Diema Family
07:40 19.08.2022
Тв програма Diema Family