Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 55

Добави коментар

Вирен научава, че Манви има рак. Вижте какво ще се случи в епизод 55 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 6 януари 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Вирен казва на Дживика, че Манви е отказала да ѝ даде кръв. Дживика е шокирана. Вирен ѝ казва, че я е молил, но тя е казала, че се страхува от игли и си е тръгнала. Дживика казва, че Манви трябва да е имала причина. Вирен казва, че причината е, че тя е изключително егоистична. Дживика казва, че никой не познава Манви повече от нея. Ако тя е отказала да даде кръв, значи трябва да има причина. Вирен си тръгва. Дживика плаче и се чуди каква ли може да е причината. Тя се чуди дали Манви е добре.

Манви е потънала в мисли и не може да заспи. Тя решава да се обади на баба си и ѝ казва, че се е чувствала страхотно, когато се е видяла с Дживика и е прекарала целия ден с нея. Тя пита за Вирен, а Манви се опитва да спре сълзите си. Тя казва, че той почти ѝ е простил. Бабата я инструктира да си взима лекарствата навреме.

Манви взема подноса със закуската от прислужницата и се отправя към стаята на Дживика. Свамини я спира. Тя я унижава, но Ваншика я спасява и казва на Манви да занесе закуската на Дживика. Това кара Свамини да се ядоса още повече

Манви идва цялата енергична със закуската, а Дживика само я гледа. Тя я пита защо е отказала да ѝ даде кръв. Манви отвръща, че се страхува от игли. Тя казва, че съжалява, но не е могла да го направи. Дживика я пита защо не може да каже това, докато я гледа в очите. Дживика пита какво крие от нея. Манви я моли да забрави за това, но Дживика е категорична, че ще разбере. Влиза Вирен и казва, че егоистичната ѝ сестра се срамува да ѝ каже, че не обича никого, освен себе си. Той се държи зле с Манви. Тя избягва, плачейки. Дживека все още иска да узнае тайната и моли Вирен да отиде да я попита за истината, защото знае, че сестра ѝ е в някаква беда. Вирен отново ѝ се кара да си отвори очите и да приеме истината. Дживика се опитва да стане от леглото, но не успява. Вирен ѝ казва да мисли за здравето си и за нищо друго.

Манви се разплаква и казва на Вират, че не може повече да понася гнева на Вирен. Тя знае, че той е прав, но поведението му я наранява. Вират ѝ казва, че трябва да се върне в Ришикеш, защото не му харесва как всички ѝ се подиграват. Манви отказва, но Вират ѝ казва да помисли за себе си. Идва прислужницата и извиква Манви в кабинета. Вирен я чака. Вират ѝ подава ръката си и тя я хваща.

Ваншика, Свамини и Вирен са в кабинета. Вирен казва на Манви да си събере багажа и да си тръгне веднага. Манви се опитва да каже нещо, но Вирен отказва да я чуе. Той смята, че Дживика никога няма да се оправи, докато Манви е наоколо, защото си мисли, че тя крие нещо от нея. Той отново ѝ се подиграва. Вират го прекъсва и братята се карат. Вират казва, че има причина Манви да не даде кръв. Вирен казва, че и двамата знаят, че няма такава причина. Вират казва, че не може да раздели сестрите. Манви казва на Вират да спре да спори с Вирен. Вират не издържа повече. Манви се опитва да го спре, но той казва, че трябва да му кажат истината, иначе никога няма да спре да я тормози. Накрая Вират разкрива, че Манви не може да даде кръвта си на никого, защото има рак. Ваншика, Свамини и Вирен са шокирани. Вират ги моли да не споделят истината с Дживика. Той казва, че Манви е приела всички тези жестоки думи в името на безопасността на сестра си и в този момент всички трябва да я подкрепят. Свамини се срамува от собствените си думи и изпитва съжаление към бедното момиче.

Вирен отива в стаята на Манви. Тя плаче. Вирен се приближава до нея и слага ръка на главата ѝ. Той се извинява за всичко. Манви го сграбчва и започва да плаче още по-силно. Той казва, че обикновено никога не греши в разбирането на нечии намерения, но този път е сгрешил. Вирен казва, че не може да се върне назад във времето и да промени случилото се. Манви го прекъсва и му казва, че всяко момиче трябва да има съпруг като него. Вирен се усмихва и казва, че всеки съпруг трябва да има снаха като Манви. Той я моли да му прости. Манви казва, че вече е забравила всичко. Вирен казва, че не може да ѝ прости за това, че е скрила рака. Тя казва, че не е искала да го нарани. Вирен отговаря, че нейното мълчание го е наранило много повече от самата истина и те отново се прегръщат. Вирен казва на Манви, че трябва да разкаже всичко на Дживика и тогава ще намерят решение. Тя го принуждава да се закълне, че няма да каже нищо на Дживика, тъй като тя все още е слаба и няма да преживее тази новина. Вирен ѝ обещава и след това я моли да дойде с нея в спалнята му, за да каже на Дживика, че са се сдобрили. Манви казва, че сестра ѝ сигурно спи, по-добре да говорят с нея на сутринта. Вират подслушва всичко.

Бабата на Манви се притеснява за финансите им. Дабу и Пинки плашат непознат, като казват, че къщата им е обитавана от някакъв зъл дявол. Човекът побягва, като чува драматичната им история. Бабата идва със храна и чай и им се сърди, че са го изплашили. Пинки казва, че е готова да прекара няколко дни без храна, но няма да ѝ позволи да продаде дома им. Бабата казва, че планира да даде стая под наем. Дабу тича по човека, за да го върне обратно.

На сутринта Манви идва в стаята на Дживика. Влиза Вирен и я поздравява. Дживика е изненадана от промяната. Тя започва да ги подозира и се кара на Манви, че не ѝ е казала истината. Обвинява я, че не изпитва никакви чувства към сестра ѝ, и строго ѝ казва да не влиза в стаята ѝ, докато не ѝ каже истината. Дживика иска Манви да ѝ каже причината, поради която Манви не е дала кръв. Вирен се опитва да се намеси, но не успява. Манви излиза от стаята разстроена. Вирен се ядосва на Дживика, че се е стресирала и разстроила Манви едновременно.

Дабу проследява бъдещия наемател и му казва, че всичките му истории за това, че къщата им е обитавана от духове, са били просто лъжи. Той го убеждава да наеме стаята. Баба, Пинки и Даббу разговарят с наемателя, който плаща аванс и си тръгва. Точно тогава влиза Мадан и пита кой е този човек. Бабата му разказва идеята си и той ѝ благодари.

Манви отива в кухнята и плаче. Шлок идва и я пита какво се е случило. Тя му казва, че е разстроена. Шлок ѝ казва, че и той има проблем. Той казва на Манви, че трябва да занесе нещо на благотворителното събитие в училище. Манви решава да му направи алу паратха. Манви му казва да пази кухнята, докато тя готви.

Точно тогава идва Вират. Гледа Манви с любов, но и я поглежда неодобрително. Не му харесва, че тя е толкова стресирана. Манви започва да изглежда забележимо уморена. Когато Шлок си тръгва, Вират нарежда на Манви да си почива и да не мърда от леглото си.

На вратата на семейство Чаудри се звъни. Дабу си мисли, че е Манви. Оказва се обаче, че това е прабаба му, която е била на сватбата на някакъв далечен роднина в Аллахабад. Тя казва, че е отложила връщането си, тъй като е искала да бъде в града за рождения ден на Манви и да изненада всички, като не им каже за плановете си. Тя вика на Манви, но тя не отговаря. Пинки ѝ казва, че Манви е в Чандигарх. Тя пита дали Манви е избягала с Вират. Дабу ѝ разказва цялата история за пожара. Тя е разстроена, че семейството не ѝ се е обадило. Бабата казва, че не е искала да я безпокои.

Слуга носи на Дживика храна. Тя го пита защо е донесъл храната вместо Манви. Той ѝ казва, че тя е била заета в кухнята през целия ден. Дживика се притеснява за здравето на сестра си. Дживика се мъчи да стигне до леглото. Вирен казва, че не разбира връзката на Дживика с Манви. Сутринта тя я е изгонила, а сега е толкова притеснена за нея. Дживика казва, че иска да разбере истината. Тя му казва, че не е разстроена. Тя просто се държи така, че Манви да ѝ каже истината. Тя казва, че знае, че Манви крие нещо голямо от нея. За това игнорира Манви, така че тя да се предаде и да ѝ каже истината. Вирен ѝ казва, че дори той е простил на Манви и е продължил напред. Дживика усеща, че Вирен знае истината. Тя го моли да ѝ каже, но той не казва нищо. Вирен се връща в спомените си как Манви плаче и той ѝ обещава, че няма да разкрие истинската причина пред Дживика. Дживика е решена сама да разбере.

Вират влиза в стаята на Манви с храна. Манви си почива на дивана. Тя изглежда потънала в мислите си. Вират е разстроен, че тя се труди толкова много в кухнята. Вирен е на вратата и мълчаливо наблюдава Вират и Манви. Тя казва, че не е уморена. Чувства се унила, защото Дживика е отказала да говори с нея. Вират ѝ казва да не се притеснява и ѝ обещава, че ще измислят нещо.

Вирен си мисли, че не може да каже на Манви, че Дживика не ѝ се сърди. Той влиза в стаята и ѝ казва, че е видял тежкото положение на Дживика и Манви и е стигнал до извода, че двете просто не могат да живеят една без друга. Казва, че не е казал нищо на Дживика, защото ѝ е обещал, но Дживика има право да знае. Няма да ѝ хареса, ако разбере от някой друг. Дживика вече знае, че има нещо, което се крие от нея, и е решена да разбере истината. Вирен добавя, че може да ѝ каже под натиск, затова Манви трябва да ѝ каже сама. Вират се съгласява. Той казва, че Манви познава Дживика по-добре от Вирен и Вират. Манви отстъпва и решава да разкаже всичко на Дживика на сутринта. Вират иска тя да каже всичко на Дживика още сега, но Манви казва, че трябва да се подготви психически.

Братята Вадера се разхождат в коридора. Вирен казва, че те са притиснати между двете сестри и че когато Манви дойде в дома им за постоянно, братята ще бъдат съсипани. Вират казва, че в момента дори не мисли за бъдещето и се притеснява само за утрешния ден. Двамата братя си припомнят, че следващият ден е важен, защото е рожденият ден на Манви. Братята са натъжени от факта, че Манви ще разкрие Рака си на Дживика на рождения ѝ ден.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 61

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 60

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 59

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 58

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 57