Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 47

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 47 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 21 декември 2021 от 13:30 часа по NOVA.

В един ресторант Мая се ядосва, че Вират говори толкова много с Манви. Вират се дразни. Тя казва, че не може да търпи повече и става, за да си тръгне, но случайно блъска сервитьора. Тя му крещи. Вират се ядосва.

В дома на семейство Вадхера Дживика се извинява на Вирен, че не е оправдала очакванията му. Тя е объркана как Мая е разбрала какво прави. Вирен я моли да се успокои. Той ѝ казва, че се гордее с нея, защото е доказала, че не умее да лъже. Тя го пита какво следва, след като този план се е провалил. Той я моли да не се притеснява и излиза от стаята.

Вират седи в тъмното. Вирен влиза в стаята и го пита защо не гледа финалния мач. Вират мълчи. Вирен разбира, че нещо не е наред. Вират обяснява, че разбира, че всички проверяват Мая и нейните възможности. Той не може да продължава да я подкрепя, когато тя прави грешки. Вирен разбира тежкото му положение.

На сутринта Манви пише съобщение на Вират. Вират се усмихва, след като го прочита. Той тръгва, за да се види с Мая. По пътя спира колата и ѝ се обажда. Пита я дали си е вкъщи и че трябва да говори с нея. Тя му се оплаква. Вират пренебрегва това и ѝ казва, че иска да говори с нея. Мая казва, че трябва да говори със Свамини за годежа. Вират се ядосва. Той ѝ крещи, че идва в дома ѝ и трябва да говори с нея. Веднага затвара, а Мая извърта очи. Тя отива да говори с дизайнера на тоалет ѝ за годежа.

Вират е пред дома на Мая. Той иска да се обади на Манви, но се спира, като си казва, че трябва да направи това сам, без ничия помощ или съвет. Вират влиза в къщата, а Мая казва на дизайнера да продължи да работи. Вират изчаква, докато дизайнерът завърши работата си. Мая е в добро настроение. Вират ѝ казва, че след като се оженят, няма да живеят в имението на Вадхера. Усмивката на Мая изчезва. Той казва, че иска да бъде самостоятелен. Мая възразява. Идеята изобщо не ѝ харесва. Мая се ядосва, когато Вират ѝ казва, че иска да се откаже от богатството на семейството си. Тя обвинява Вирен за решението му. Вират се ядосва. Преди да успее да ѝ отговори, Манви му изпраща текстово съобщение. Вират игнорира Мая и го прочита. Мая е вбесена. Тя обвинява Манви, че е застанала между тях. Вират казва, че не трябва да реагира прекалено остро. Мая казва, че Манви е с две лица. Вират е объркан. Мая му разказва как Манви е била тази, която я е научила как да говори и да се държи с него. В гнева си тя също така признава, че Манви е написала писмото. Вират е шокиран. Той скъсва с Мая, след като вижда истинското ѝ лице.

Вират се връща в имението. Той е ядосан на Манви и се чуди защо го е излъгала за писмото. Междувременно Манви се обажда на Вират, но той отхвърля обаждането. Манви е разочарована от Вират, защото той за втори път игнорира обаждането ѝ. Тя му се обажда отново и отново, но той продължава да не вдига. Манви си мисли, че Вират я е забравил, след като сега е с Мая.

Свамини е развълнувана от сватбата. Дживика си мисли, че Свамини ще бъде разочерована, когато разбере, че Мая не обича Вират. Веднага след като Дживика си тръгва, телефонът на Свамини звъни и е Мая. Тя плаче, че Вират я е изоставил. Тя казва на Свамини, че Манви е причината за раздялата.

Мая се обажда на Манви. Тя ѝ казва, че заради нея с Вират са се разделили. Манви е шокирана и пита какво се е случило, но Мая ѝ затваря.

Свамини разпитва Вират за раздялата му с Мая, но той я игнорира.

Манви се обажда на Вират и го пита за раздялата му с Мая. Вират отказва да отговори на въпросите ѝ. Той ѝ казва, че тя е нарушила доверието му, като го е излъгала. Манви се опитва да оправдае позицията си, като изтъква, че двамата са били влюбени и тя само им е помагала. Вират отказва да приеме нейното обяснение.

Вирен влиза в стаята на Вират. Той е изненадан да види Вират толкова ядосан и емоционален. Опитва се да му каге, че Мая просто не е била за него. Вират раздразнено отговаря, че не става дума за Мая, а за Манви. Той е ядосан, защото тя го е излъгала. Вирен кара Вират да осъзнае, че има чувства към Манви. Вират решава да не се бави, събира си багажа и заминава за Ришикеш.

Вират е на път за Ришикеш. Вирен му се обажда и се интересува от местонахождението му. Вират отговаря, че е на мисия "Любов". Вирен уверява Вират, че ще се погрижи за всичко. Той лъже семейството си за местонахождението на Вират.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 105

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 102

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 101

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 100

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 99