Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 47

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 47 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 21 декември 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

В един ресторант Мая се ядосва, че Вират говори толкова много с Манви. Вират се дразни. Тя казва, че не може да търпи повече и става, за да си тръгне, но случайно блъска сервитьора. Тя му крещи. Вират се ядосва.

В дома на семейство Вадхера Дживика се извинява на Вирен, че не е оправдала очакванията му. Тя е объркана как Мая е разбрала какво прави. Вирен я моли да се успокои. Той ѝ казва, че се гордее с нея, защото е доказала, че не умее да лъже. Тя го пита какво следва, след като този план се е провалил. Той я моли да не се притеснява и излиза от стаята.

Вират седи в тъмното. Вирен влиза в стаята и го пита защо не гледа финалния мач. Вират мълчи. Вирен разбира, че нещо не е наред. Вират обяснява, че разбира, че всички проверяват Мая и нейните възможности. Той не може да продължава да я подкрепя, когато тя прави грешки. Вирен разбира тежкото му положение.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

На сутринта Манви пише съобщение на Вират. Вират се усмихва, след като го прочита. Той тръгва, за да се види с Мая. По пътя спира колата и ѝ се обажда. Пита я дали си е вкъщи и че трябва да говори с нея. Тя му се оплаква. Вират пренебрегва това и ѝ казва, че иска да говори с нея. Мая казва, че трябва да говори със Свамини за годежа. Вират се ядосва. Той ѝ крещи, че идва в дома ѝ и трябва да говори с нея. Веднага затвара, а Мая извърта очи. Тя отива да говори с дизайнера на тоалет ѝ за годежа.

Вират е пред дома на Мая. Той иска да се обади на Манви, но се спира, като си казва, че трябва да направи това сам, без ничия помощ или съвет. Вират влиза в къщата, а Мая казва на дизайнера да продължи да работи. Вират изчаква, докато дизайнерът завърши работата си. Мая е в добро настроение. Вират ѝ казва, че след като се оженят, няма да живеят в имението на Вадхера. Усмивката на Мая изчезва. Той казва, че иска да бъде самостоятелен. Мая възразява. Идеята изобщо не ѝ харесва. Мая се ядосва, когато Вират ѝ казва, че иска да се откаже от богатството на семейството си. Тя обвинява Вирен за решението му. Вират се ядосва. Преди да успее да ѝ отговори, Манви му изпраща текстово съобщение. Вират игнорира Мая и го прочита. Мая е вбесена. Тя обвинява Манви, че е застанала между тях. Вират казва, че не трябва да реагира прекалено остро. Мая казва, че Манви е с две лица. Вират е объркан. Мая му разказва как Манви е била тази, която я е научила как да говори и да се държи с него. В гнева си тя също така признава, че Манви е написала писмото. Вират е шокиран. Той скъсва с Мая, след като вижда истинското ѝ лице.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Вират се връща в имението. Той е ядосан на Манви и се чуди защо го е излъгала за писмото. Междувременно Манви се обажда на Вират, но той отхвърля обаждането. Манви е разочарована от Вират, защото той за втори път игнорира обаждането ѝ. Тя му се обажда отново и отново, но той продължава да не вдига. Манви си мисли, че Вират я е забравил, след като сега е с Мая.

Свамини е развълнувана от сватбата. Дживика си мисли, че Свамини ще бъде разочерована, когато разбере, че Мая не обича Вират. Веднага след като Дживика си тръгва, телефонът на Свамини звъни и е Мая. Тя плаче, че Вират я е изоставил. Тя казва на Свамини, че Манви е причината за раздялата.

Мая се обажда на Манви. Тя ѝ казва, че заради нея с Вират са се разделили. Манви е шокирана и пита какво се е случило, но Мая ѝ затваря.

Свамини разпитва Вират за раздялата му с Мая, но той я игнорира.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Манви се обажда на Вират и го пита за раздялата му с Мая. Вират отказва да отговори на въпросите ѝ. Той ѝ казва, че тя е нарушила доверието му, като го е излъгала. Манви се опитва да оправдае позицията си, като изтъква, че двамата са били влюбени и тя само им е помагала. Вират отказва да приеме нейното обяснение.

Вирен влиза в стаята на Вират. Той е изненадан да види Вират толкова ядосан и емоционален. Опитва се да му каге, че Мая просто не е била за него. Вират раздразнено отговаря, че не става дума за Мая, а за Манви. Той е ядосан, защото тя го е излъгала. Вирен кара Вират да осъзнае, че има чувства към Манви. Вират решава да не се бави, събира си багажа и заминава за Ришикеш.

Вират е на път за Ришикеш. Вирен му се обажда и се интересува от местонахождението му. Вират отговаря, че е на мисия "Любов". Вирен уверява Вират, че ще се погрижи за всичко. Той лъже семейството си за местонахождението на Вират.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 105

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 102

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 101

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 100

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 99