Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 37

Добави коментар

Манви се опитва да събере Мая и Вират. Вижте какво ще се случи в епизод 37 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 7 декември 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Баба казва на Мадан, че Манви има рак. Той не може да повярва, но след това пита майка си защо е скрила истината. Разстроен и наранен, Мадан се срива. Бабата се опитва да го утеши мълчаливо.

В къщата на Вадхера Манви разговаря със Свамини и разпитва за Мая. Свамини ѝ разказва за връзката на Мая и Вират, за това как той е искал да се ожени за нея, но тя е разбила сърцето му. Манви казва, че сега разбира защо Вират се е ядосвал, когато е ставало дума за момичета. Тя пита Свамини дали Мая отново ще разбие сърцето му. Свамини отговаря, че е мислила същото, но вярва, че вижда разкаяние и любов в очите на Мая. Свамини добавя, че Вират не е готов да приеме Мая обратно в живота си. Манви пита Свамини защо иска именно Мая да се омъжи за Вират. Тя отговаря, че според нея няма по-добър човек за Вират от Мая. Тя иска помощта на Манви. Отначало Манви се колебае, но после се съгласява. Дживика чува разговора им и се притеснява.

Д-р Манан казва на Мадан, че лечението на Манви може да бъде решено едва след като разберат стадия на рака. Той казва, че резултатите ще дойдат до два-три дни. Мадан предлага да потърсят второ мнение, на което д-р Манан отговаря, че вече е поискал второ мнение, но те са свободни да се консултират с друг лекар, ако желаят. Мадан казва, че ще се обади на Манви в Чандигарх. Д-р Манан му дава номера на известен онколог. Мадан благодари на д-р Манан.

Свамини казва на Манви, че ще е по-добре Манви да се срещне с Мая и преди да прави планове. Манви се съгласява и казва, че ще се срещне с Мая в един храм. Свамини поставя това под въпрос и предлага вместо това да се срещнат в кафене. Манви се съгласява. Свамини добавя, че няма да я придружи, тъй като има да върши някаква благотворителна работа. Манви я уверява, че ще се справи сама.

Свамини си тръгва. Дживика се появява и пита Манви за какво са говорили. Манви се шегува, а Дживика ѝ отговаря, че не е в настроение за шеги. Дживика става по-агресивна. Манви казва, че са говорили за Вират. Манви добавя, че трябва да се срещне с Вират в храма, и си тръгва.

Мадан се прибира вкъщи и казва на майка си, че е говорил с д-р Манан. Тя и Мадан решават да не казват на Дживика за рака на Манви. Двамата се подготвят да се срещнат със специалиста в Чандигарх.

Манви и Мая се срещат в кафенето. Манви разпитва бившето гадже на Вират за него. Тя измисля план, с който Мая да впечатли Вират. Тя моли Вират да се срещне с нея в същото кафене. Вират вижда как Мая помага на сляпа жена да пресече улицата и играе с децата от училището близо до кафенето. Той си тръгва, без да се срещне с Манви. Мая смята, че плана се е провалил. Манви уверява Мая, че ще ги събере след три дни.

Д-р Манан открива, че начален симптом на рак е появата на синини по тялото. Той съобщава на баба ѝ и я моли да разбере дали Манви има следи по тялото си.

Дживика чака в стаята на Манви и я пита къде е била. Манви се оправдава, но Дживика казва, че няма да я оство намира докато не разбере какво прави със Свамини. Манви отива да се освежи в банята и е шокирана да открие синина на ръката си. Нетърпеливата Дживика вика Манви. Тя бърза да скрие синината и отива да вземе лекарствата си. Дживика се притеснява, когато вижда, че Манви пие лекарствата си, без да е принудена. Манви успява да я успокои.

Дживика се притеснява за сестра си. Вирен и казва, че Манви е добре. Тя трябва да спре да се притеснява. Вирен казва на Дживика, че Манви и Вираат може би са влюбени. Вирен се радва на зараждащия се романс, докато Дживика се притеснява и се опитва да изтъкне, че Манви винаги е била приятелка с всички.

Манви заговорничи със Свамини и урежда среща между Мая и Вираат. Разгневен Вират веднага разбира, че всичко е било замисъл на Манви, за да го накара да се срещне с Мая. Вират се кара на Манви, че се намесва в личните му работи. Тя му казва да даде втори шанс на Мая. Вират хладнокръвно казва на Манви да не се намесва повече в живота му.

Бабата на Манви и Мадан отиват в къщата на семейство Вадхера, за да вземат Манви. Свамини и баща ѝ ги канят да останат в къщата им, но бабата отказва поканата им. Тя решава да каже на Дживика за рака на Манви.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 63

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 62

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 61

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 60

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 59