Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 36

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 36 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 6 декември 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Свамини недоволства, когато вижда как Маанви преподава на Дададжи смехотерапия. Мадан се прибира от пътуването си с лакомства за Дабу и Пинки. Майка му се разплаква, когато го вижда. Манан уверява бабата на Манви, че тя може да се излекува. Тя пита за цената на лечението. Отегченият Вират звъни на Маанви и ѝ се подиграва, че го е натоварила със скучната работа. Тя му отвръща, че я дразни. Манан лъже Вирен, че Маанви е напълно здрава по молба на баба ѝ.

Вират е в ресторант и говори с някого по телефона. Той приключва разговора и сервитьорът идва да вземе поръчката му. Мая влиза и му поръчва вместо него. Той се вбесява и я пита дали е луда. Мая казва, че е луда по него. Вират е бесен и ѝ казва, че между тях е свършено и не го интересува какво направи тя. Тя повтаря думите му и си тръгва.

Премисляйки думите си, той излиза и вижда Мая да кара колата си много бързо. Той ѝ крещи, но тя го игнорира. Той я настига и ѝ казва да спре. Тя не го прави и едва не я блъска камион. Тя губи контрол над колата, удря си главата и изпада в безсъзнание. Вират се притеснява за нея. Мая казва, че никой не се интересува дали тя ще живее, или ще умре. Вират помага на ранената Мая да се качи в колата му.

Дядото на Вират и Маанви играят шах. Шлок ѝ помага да спечели, но казва, че трябва да си напише домашното, така че тя трябва да играе сама. Дядото хвали Маанви, но казва, че се притеснява за Вират. Маанви си мисли, че сега е моментът да си върне на Вират. Тя се опитва да убеди дядото, че е време Вират да се ожени.

Вирен казва на Джевика, че е бил зает и не е могъл да ѝ се обади, но е разговарял с д-р Манан. Тя е напрегната и иска да разбере какво му е казал. Той я поглежда и казва, че Маанви е добре. Като чува това, Джевика е много щастлива.

Точно тогава влиза Маанви и я пита защо се е притеснявала. Дживика веднага сменя темата и казва, че ще донесе чай за Вирен и Маанви. Маанви я спира и ѝ казва, че тя ще направи чай, за да може сестра ѝ да остане със съпруга си.

Маанви се връща и съобщава, че тя и дядото на Вирен са стигнали до идеята да оженят Вират. Свамини подслушва. Маанви казва, че това е бил нейният план, за да може да се омъжи за него. Свамини, Вирен и Джевика са шокирани. Като гледа лицата им, Маанви се смее и им казва, че се е шегувала. Всички се обръщат и виждат Свамини.

Свамини дочува как баща ѝ казва на Ваншика, че Маанви има план да помогне на Вират. Той хвали Маанви. Ваншика е щастлива от идеята! Свамини се ядосва на Маанви.

Цялото семейство играе на игра. Кадамбари започва да се оплаква от съпруга си, когато Маанви започва да се чувства замаяна. Тя излиза от стаята. Никой не забелязва това, докато Вират не казва: "Къде е Маанви?" Дживика отива да я потърси.

Маанви отива в банята, поти се и все още се чувства много замаяна. Дживика я търси. Маанви чува как Джевика да я вика и отчаяно се опитва да изглежда добре. Дживика отваря вратата на банята и вижда усмихната Маанви, която казва, че е трябвало да отиде до тоалетната. Дживика обаче все още е подозрителна. Маанви въздъхва с облекчение. Те се връщат към играта. Всички играят. Вират получава обаждане от Мая, но го игнорира. Мая се обажда в къщата. Вират е ядосан. Свамини слуша разговора им. Вират ѝ казва да не му се обажда повече. Той се връща при семейството си и Маанви веднага го разпитва. Той я лъже.

В Ришикеш бабата на Маанви мисли за разходите по лечението на Маанви и смята, че трябва да продаде бижутата си. Тя слага всичките си бижута в една чанта. Синът ѝ влиза и казва, че ще я заведе, където иска. Тя отново се държи странно и си тръгва. Той иска да разбере какво я притеснява. Мадан споделя с Джевика тревогата си от странното поведение на майка си.

Маанви и Джевика разговарят с баба си, за да разберат какво не е наред. Тя пренебрегва загрижеността им и казва на Манви да се върне, само когато й омръзне в Чандигарх, и да не се притеснява за нея, тъй като тя е напълно здрава.

Дядото на Вират казва на Свамини да потърси булка за Вират.

Бабата влиза в магазин за бижута, собственикът я поздравява и я пита дали Манви ще се жени. Биджи казва не и му показва златните си бижута и го пита каква сума ще получи, ако ги продаде всичките.

Свамини се среща с Мая и ѝ предлага шанс да се върне в живота на Вират. Мая я уверява, че няма да повтори грешките от миналото, но Вират още и е ядоса. Свамини ѝ казва да не се притеснява за Вират тя ще се справи с него. Свамини разказва на Маанви за Мая и ѝ благодари, че е измислила плана да омъжи Вират.

Собственикът на магазина за бижута среща Мадан и му казва, че сега не е време да продават златото. Ще получат повече пари ако продадат бижутата следващия месец. Мадан е шокиран да чуе, че майка му продава бижутата си. Мадан се кара на майка си, иска да си продава бижутата. Тя му разкрива, че парите са за лечението на рака на Маанви.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 105

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 102

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 101

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 100

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 99

В програмата:

02:40 15.08.2022
Тв програма Boomerang
16:30 17.08.2022
Тв програма Diema Family
07:40 18.08.2022
Тв програма Diema Family
16:30 18.08.2022
Тв програма Diema Family
07:40 19.08.2022
Тв програма Diema Family