Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 34

Добави коментар

Манви е болна от левкемия. Вижте какво ще се случи в епизод 34 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 2 декември 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Бабата на Дживика е стресирана и изпуска нервите си върху прабабата. Тя разбира защо е разстроена и предлага да запалят Акханд Джиоти и да я държат постоянно запалена. Бабата се успокоява, запалва лампата и застава да се моли пред богинята. Влиза Манви и се оплаква, че Вирен и Дживика са я измамили. Баба ѝ се усмихва. Манви осъзнава, че цялото семейство е знаело и се дразни.

Вирен получава обаждане от дядо си, който се интересува кога ще се върнат. Вирен разказва за последните събития, свързани с Манви. Дядо му нарежда да вземе Манви със себе си, за да я заведат при по-добър лекар. Вирен обещава. Дядото отново кани Манви. Свамини е озадачена от внезапната топлота на баща ѝ към Манви.

Дживика, Манви и Вирен пристигат в имението. Всички поздравяват Манви. Свамини се притеснява, че Манви може отново да създаде проблеми.

В Ришикеш внезапно се разразява буря и всички прозорци и врати започват да дрънчат. Бабата вика Дабу да затвори всички прозорци и врати. Дабу обезопасява вратата, докато бабата обгръща с ръце лампата и не ѝ позволява да изгасне.

В болницата д-р Манан чака резултатите от изследванията. Той ги получава и е шокиран. Той търси второ мнение и се свързва с колега. Колегата му казва, че не може да дойде в клиниката, но обещава да помогне на д-р Манан на следващия ден. Д-р Манан не може да чака и отива в кабинета му.

В дома на Манви отново се отваря прозорец, който застрашава пламъка на лампата. Бабата се опитва да я предпази и моли Дабу да затвори прозореца, но Дабу го няма. Тя разбира, че трябва да затвори прозореца. Тя тръгва да затваря прозореца много бавно, като през цялото време гледа ужасено към светещата лампа. Точно когато се кани да затвори прозореца, се разразява силен порив на вятъра и изгася запалената лампа. Тя е покрусена, когато вижда тази лоша поличба.

Д-р Манан получава потвърждение, че Манви страда от левкемия. Д-р Манан разговаря с друг лекар, който потвърждава, че Манви има левкемия. Той изглежда притеснен. Другият лекар му напомня, че той трябва да каже истината пациентите си.

Дабу идва и вижда баба си разстроена и разплакана и я пита какво се е случило. Той се обръща и вижда угасената лампа и също се притеснява. Той казва, че лампата е угаснала и това е лошо. Прабаба му го упреква, че е суеверен, и казва, че е нормално вятърът да угаси лампата. Бабата го гледа със сълзи на очи. Прабабата ѝ казва да спре да се занимава с това и да я запали отново.

Манан се разхожда в бурята и си мисли, че това, че Манви има този ужасен рак, е несправедливо и той трябва да каже на семейството ѝ. Той не знае на кого да каже. Решава, че не може да каже на Дживика, защото тя ще бъде съсипана.

В къщата на семейство Вадхера Манви седи навън и говори по телефона с приятелите си. Дживика идва и ѝ казва, че стаята ѝ е готова. Преди Манви да влезе вътре, баба ѝ се обажда и я пита как се чувства. Манви казва, че е добре и е изключително щастлива да бъде със сестра си. Баба й пита дали са се отнесли добре с Манви, когато е пристигнала. Манви я успокоява. Баба й пита за реакцията на Свамини. Манви казва, че е мисли, че е добре. Баба се чувства зле, че е говорила грубо със Свамини. Манви я подкрепя в решението ѝ да се извини на Свамини.

Вирен и Дживика са в спалнята си. Дживика му благодари, че е застанал до нея. Той хвали актьорските ѝ умения да накара Манви да си направи кръвен тест и ѝ казва, че би била страхотна актриса. Тя казва, че е щастлива да бъде просто негова съпруга. Добавя, че се е научила на актьорско майсторство от Манви. Дживика се извинява, че го е накарала да излъже, за да накара Манви да даде кръв, а той казва, че я подкрепя и ще продължи да го прави завинаги.

Бабата се обажда на Свамини, за да ѝ се извини. Свамини приема извинението и казва, че вече не е разстроена. Тя добавя, че в началото е била наранена и разстроена.

Манви идва в стаята на Дживика. Дживика дразни сестра си, че е заета да говори с всички останали и няма време за нея. Манви се чувства виновна и се извинява. Дживика започва да се шегува. Манви казва на сестра си, че каквото и да се случи в бъдеще, тя никога не трябва да ѝ се извинява. Двете сестри сключват пакт. След това Манви пита Дживика дали ѝ е донесла нещо от Гоа. Дживика и дава подаръците ѝ - розова шапка и фигурка на Дева Мария. Тя моли Манви винаги да държи статуетката със себе си за защита. Манви я пита за медения й месец. Дживика ѝ казва да спре да задава глупави въпроси. Тогава Манви я пита дали има снимки от медения месец. Дживика отговаря, че все още не ги е проявила. Манви прозира лъжата ѝ, отваря чекмеджето на нощното шкафче и изважда албума. Дживика гони Манви из стаята, опитвайки се да си върне албума. Накрая се озовава на леглото и я гъделичка.

На следващата сутрин бабата пита Пинки дали някой се е обаждал. Тя казва, че не. Бабата се притеснява защо д-р Манан все още не се е обадил. Пинки казва, че няма как да има нещо лошо, тъй като Манви е толкова здраво младо момиче. Бабата все още е загрижена и казва, че ще отиде при д-р Манан. Пинки ѝ напомня, че трябва да ходи на молитва. Бабата казва, че ще отиде, след като се срещне с лекаря.

В имението на Вадхера телефонът на Вират звъни, а той го игнорира. Манви идва при него и го дразни. Тя му казва да вдигне, но Вират я игнорира. Тя казва, че някое е момиче и той се ядосва. Тя го дразни още малко. Вират губи компютърната игра, която играе, и обвинява за това Манви. След това тя вижда снимките му като бебе и се развълнува. Тя взема компютъра, а Вират се опитва да си го върне, защото не иска тя да вижда снимките. Той започва да я гони из стаята си. Притиска я до бюрото и се опитва да изтръгне компютъра от ръцете ѝ. Докато двамата са в това компрометиращо положение, Свамини идва и ги вижда. Тя вика. Той се отдръпва малко назад. Вират и Манви се вглеждат притеснено един в друг, а след това в Свамини.

Свамини е шокирана да види Вират и Манви в такова провокативно положение. Тя пита какво става Манви и тя чистосърдечно обяснява какво се е случило. Свамини ѝ казва да отиде в стаята си. Манви отива да сложи лаптопа на леглото на Вират. Тя стъпва върху пирон и кракът ѝ започва да кърви. Манви се кара на Вират и той набързо донася аптечка, за да превърже крака ѝ. Свамини пита Манви дали е добре. Тя казва, че е добре, и благодари на Вират. Свамини вижда как Вират и Манви се усмихват един на друг и не се изнервя. Тя казва на Манви да си почине в нейната стая. Свамини обяснява на Вират, че Манви е млада жена и да бъде толкова близо до нея не е добре. Тя му казва да се държи на разстояние от Манви. Свамини казва, че той няма фокус в живота, и го пита дали е решил с какво иска да се занимава. Вират я моли засега да остави темата на мира. Свамини е притеснена.

Д-р Манан, върви по улицата, когато Дживика му се обажда и го пита за резултатите на Манви. Манан лъже Дживика, че резултатите все още не са излезли. Тя го моли да ѝ съобщи веднага щом излязат. Той се чуди как да съобщи лошата новина на баба на Манви.

Манви седи с мъжете и пие чай. Тя казва колко е хубаво, че дори Шлок иска да стане адвокат, но да учиш право сигурно е трудно. Дядото на Вирен и Индер я питат какви са плановете ѝ за бъдещето. Манви казва, че иска да се занимава с нещо, което не е свързано с тежък труд. Вират се шегува. Манви се шегува в отговор. Свамини, която седи зад всички тях на масата, се дразни. Тя си мисли, че откакто е пристигнала, Манви постоянно държи цялото внимание върху себе си.

Вирен казва на Манви, че ако обича да говори, трябва да стане адвокат. Индер казва, че тя е много убедителна и може да се занимава с маркетинг и продажби. Манви отказва и двете идеи. Дядото я пита за математическите ѝ умения и я пита дали иска да се занимава със счетоводство. Манви отговаря, че ѝ е достатъчно, че управлява сметките на къщата и не би могла да работи с числа и в офис.

Свамини казва, че всеки, в даден момент от живота си, трябва да работи. Манви отговаря, че тя работи. Свамини казва, че никога не я е виждала да работи. Манви казва, че в днешния забързан живот хората забравят да живеят. Това, което тя прави, е да живее живота си. Вместо да тича след парите, тя тича след живота. Тя иска да изживее живота си пълноценно и вярва, че това е работа. Всички са трогнати от думите ѝ, с изключение на Свамини, която извърта очи.

Бабата на Манви отива в клиниката и сяда в кабинета на Манан. Тя е загрижена за резултатите от теста. Вижда, че на масата лежи досие с името "Манви Чаудхари". Понечва да посегне към него, но не може да се насили да го направи.

Пинки отваря вратата и вижда д-р Манан. Той пита за баба. Пинки му казва, че е отишла в клиниката му, за да се срещне с него. Пинки пита дали всичко е наред и Манан отговаря, че да, всичко е наред. Манан не знае как да им съобщи лошата новината.

Мая казва, че Вират ѝ е ядосан и няма да ѝ прости лесно. Тя се чуди какво да прави и се обажда на Вират, но той ѝ затваря. Мая казва, че трябва да намери друг начин да се свърже с него. Тя се обажда в къщата и пита за Свамини. Прислужникът казва, че Свамини е излязла. Мая казва, че ще се обади отново.

Бабата се кани да вземе досието с резултата на Манви, но идва една медицинска сестра и ѝ казва, че Манан вероятно ще се върне утре и че трябва да затворят кабината. Тя казва на медицинската сестра да уведоми Манан за посещението ѝ. Точно когато тя си тръгва, Манан се обажда и казва на медицинската сестра да ѝ каже да го изчака. Медицинската сестра се опитва да я спре, но тя вече си е тръгнала.

Вирен и Вират играят шах. Вирен казва, че се радва да види Дживика и Манви да си говорят отново. Той казва, че мъжете не се обвързват по този начин. Вирен казва, че се надява Манви и Дживика да са винаги щастливи. Вират казва, че докато Манви е там, трябва да я държат далеч от Свамини. Той казва, че на леля им не ѝ харесва тя да е наоколо. Вирен не се съгласява и казва, че Свамини е особена, но не вижда причина, поради която тя да има някаква причина да не иска Манви в къщата. Вират изоставя темата и казва на Вирен, че Мая се е върнала.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 63

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 62

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 61

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 60

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 59