Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 33

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 33 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 1 декември 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Дживика и Манви се прегръщат. Дживика целува сестра си по челото и ѝ казва да спре да плаче. Тя ѝ казва, че Индер и дядото на Вирен са дошли да видят Манви. Тя казва на Дживика да спре да плаче и те влизат в хола.

​Дядото на Вирен се извинява на Манви.

В хола дядото отива при Манви и ѝ казва, че тя е променила мисленето му. Той казва, че е искал Индер да стане успешен, но заекването му го е накарало да се откаже от сина си. Манви обаче е дошла и е променила всичко. Той ѝ благодари и се извинява. Тя го спира да се извини и казва, че старите хора не трябва да се извиняват на младите.

Манви им казва, че благодарение на упоритата работа Индер е спечелил. Той я прекъсва и казва, че само благодарение на доверието и увереността, които Манви е имала в него, е могъл да спечели. Той ѝ благодари. Дядото я моли да дойде в Чандигарх, за да може семейството му да компенсира за това, което са ѝ причинили. Манви му казва, че никой не е виновен и тя не може да се натресе. Дядото ѝ казва, че не иска да слуша никакви оправдания и тя ще дойде с Вирен и Дживика. Индер и дядото си тръгват.

Вирен се извинява на Манви. Тя се извинява на Вирен и Дживика, че е развалила първите им планове за Свети Валентин. Вирен ѝ казва, че ако не на деня на Свети Валентин, могат да се насладят на ноща на Свети Валентин. Манви дразни Дживика, а след това я прегръща.

Вирен отива при дядото на Дживика и пита за здравето на Манви. Тя му казва, че за щастие всичко е наред. Тя казва на Вирен, че трябва да останат за през нощта. Той се съгласява, но не е щастлив, тъй като ще трябва да отмени резервацията за ресторанта.

В дома на семейство Вадхера Вират е замислен и си спомня как е прекарал Деня на влюбените с Мая. Телефонът му звъни и е негов приятел, който го кани на клуб. Отначало Вират отказва, но накрая приятелят го убеждава да отиде.

Вирен наблюдава Дживика и Манви, които седят на люлката и си говорят. Той е недоволен, че няма да има никакво време със съпругата си на Свети Валентин. Дабу се оплаква на прабаба си, защото не му позволява да гледа крикет. Той отива до телевизора, за да смени канала, когато тя започва да крещи. Баба му идва и му се скарва. Бабата вижда Вирен и му казва, че вечерята ще бъде готова след няколко минути. Телефонът му звъни и той казва на някого да отмени резервацията. Вирен си мисли как не може да заведе Дживика на ресторант, но може да планира изненада в къщата.

​Вират среща Мая.

Вират е на партито. Той казва на приятеля си, че не е в настроение и че ще си тръгне, щом приятелят му предложи брак на приятелката си. Приятелят казва на Вират да продължи напред и че ще си намери друга жена. Той е на бара, когато усеща аромат, който му напомня за Мая. Сервитьорът му носи питие. То е точно, както Вират харесва. Той е подозрителен и пита сервитьора кой го е поръчал. Сервитьорът му казва, че не знае.

Вират си мисли, че това не може да е съвпадение. Приятелят на Вират Вики предлага брак на приятелката си Пуджа. Вират се връща към момента, в който е предложил брак на Мая. Всички започват да поздравяват Вики и Пуджа. Вират казва на приятеля си, че си тръгва. Той е на път да си тръгне, когато започва музика. Вират се обръща и се опитва да види кой пее. Мая е. Вират не може да я разпознае в тъмното. Накрая я разпознава и си спомня времето когато е пял същата песен. Мая се приближава до Вират и танцува. Вират гледа Мая невярващо.

​Д-р Манан е объркал резултатите на Манви.

В клиниката на Манан идва служителката и му казва, че има двама Манви и той е прочел грешните тестове. Манан си спомня, че ѝ е казал, че всичко е наред с внучката ѝ. Той се ядосва на служителката си и ѝ казва да донесе правилните резултати.

Мая и Вират се изправят един срещу друг. Мая иска да подновят връзката си, но Вират категорично отказва и си тръгва.

Д-р Манан се обажда на експерта и го моли да провери резултатите на Манви Чаудри и да му ги изпрати бързо.

Вират се прибира вкъщи, а Свамини започва да му се кара. Тя иска да знае защо се прибира у дома толкова късно. Вират ѝ отговаря, че е бил навън с приятели. Свамини го критикува, че се е върнал към стария си начин на живот. Вират се ядосва и казва на леля си да го остави на мира.

Свамини се качва по стълбите и чува как баща ѝ диктува на Индер. Тя им казва, че е късно, и ги пита за пътуването до Ришикеш. Баща ѝ казва, че е поканил Манви да дойде в Чандигарх. Това не се харесва на Свамини. Той се опитва да смекчи Свамини, като казва, че бабата на Манви може да е казала някои нелицеприятни думи, но и те са били виновни. Свамини казва на баща си, че не изпитва неприязън към семейство на Дживика. Тя отново настоява баща ѝ да си почине, но той ѝ казва, че има работа. Свамини предлага да привлече Вират към адвокатския бизнес. Индер обещава да поговори за това с Вират.

Вират си спомня за раздялата с Мая. Тя предпочита кариерата си пред него. Той се чуди защо миналото му го застига, особено когато се е опитал да го забрави.

​Вирен има изненада за Дживика.

Вирен изненадва Дживика с вечеря на свещи. Вирен пожелава на Дживика щастлив ден на Свети Валентин. Той я повежда към масата, издърпва стола и ѝ казва, че ще дойде след 2 минути. Вирен запалва свещите и се преструва на сервитьор. Дживика се преструва, че чете менюто и поръчва най-доброто ястие. Вирен - "сервитьорът" си тръгва Вирен - "съпругът на Дживика" се връща. Дживика хвали сервитьора. Вирен ѝ се кара. Той забелязва, че няма нищо за пиене, и отива да донесе нещо. Вирен носи храната. Дживика казва на Вирен, който е в ролята на сервитьора, че ако съпругът ѝ не се върне скоро, тя ще избяга с него.

Вирен, Дживика и Манви заминават за Чандигарх, когато виждат д-р Манан на прага на къщата. Бабата на Манви е озадачена и го пита защо е там. Напрегнатият Манан иска да говори с нея насаме. Доктор Манан информира бабата за размяната на медицинските досиета. Той казва на нея и на Вирен за аномалиите в кръвта на Манви. Манви отказва да се подложи на нов кръвен тест. Дживика се преструва, че е болна. Вирен и Манан лъжат Манви, че Джевика има нужда от кръв. Маанви загърбва страха си от инжекциите и се подлага на кръвен тест, за да дари кръв за Джевика. Тя се ядосва, когато научава, че трима са я измамили за да си направи теста.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 63

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 62

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 61

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 60

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 59