Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 32

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 32 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 30 ноември 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Рано сутринта в дома на семейство Вадхера Индер излиза от къщата. Вирен го пита къде отива толкова рано. Той отговаря, че иска да отиде рано в съда, за да може да успокои нервите си. Вирен и Вират подкрепят чичо си и отиват с него в съда. Джевика му приготвя закуска, а Кадамбари го храни със специално ястие за късмет.

​Маанви открива как да спре Индер да заеква.

В Ришикеш Маанви разказва на всичките си приятели как е помогнала на Индер. Децата са шокирани, че той е успял да произнесе реч съвсем уверено пред картонената изрезка на баща си. Това я кара да осъзнае нещо и тя веднага се обажда на Вират.

Вират, Вирен и Индер пътуват към съда. Телефонът на Вират е включен в тих режим, така че той пропуска обаждането на Маанви. Индер преглежда бележките си. Вират го моли да изпее песен, а Вирен го моли да разкаже виц. Индер ги игнорира. Те пристигат и слизат от колата. Вират осъзнава, че е забравил телефона си в колата. Адвокатът на опозицията се подиграва на Индер. Вират проверява телефона си и открива седем пропуснати обаждания от Маанви. Той ѝ се обажда обратно и тя му казва, че знае защо чичо му е заеквал миналия път. Вират влиза в съдебната зала и споделя идеята на Манви с Вирен. Той излиза от съдебната зала.

Жените от семейство Вадхера и Маанви се молят за успеха на Индер.

Вирен се прибира вкъщи, за да изпълни плана на Маанви. Планът е да доведе дядо си в съдебната зала. Съдебното дело започва и Вирен успява да убеди дядо си да дойде. Индер твърди, че г-н Бхансал е постъпил в разрез с клауза, като е продал компанията. Адвокатът на опозицията казва, че клаузата е била изменена, което опровергава аргумента на Индер. Точно преди съдията да обяви решението в полза на г-н Бхансал, Индер излиза с друг аргумент. Той казва, че изменението не е могло да бъде подписано от клиента му, тъй като по това време той е бил в Лондон. Баща му, Вирен и Вират изглеждат горди от него.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 63

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 62

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 61

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 60

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 59