Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 31

Добави коментар

Манви припада. Вижте какво ще се случи в епизод 31 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 29 ноември 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Дживика разговаря с родителите си в стаята си. Тя обяснява колко ѝ е трудно да поддържа баланса между старото и новото си семейство. Гледа подаръците си от Манви и си спомня за времето, което са прекарали заедно. Тя е тъжна и отчаяно иска да поговори със сестра си, но не иска да разочарова свекърите си. Дживика решава да се обади на Дабу и да завоалирано за Манви. Дабу ѝ казва, че Манви е по-тиха и меланхолична. Развълнуван Дабу казва на Дживика, че ще ѝ даде да поговори с Манви, но тя си измисля извинение и затваря. Баба им чува всичко и е сериозно разтревожена.

Свамини се опитва да убеди Кадамбари и Индер да зарежат делото.

Свамини се опитва да убеди Кадамбари да настоява пред Индер да се оттегли от делото. Шлок се намесва и казва на Свамини, че героите не се оттеглят от битка и че баща му е герой. Той критикува леля си, че е обезкуражава баща му.

Дживика научава, че Индер не се е отказал от делото. Вирен потвърждава това и с тъга казва, че Манви е запалила огън в чичо му. Обажда се бабата на Дживика. Дживика ѝ казва, че ще говори с нея по-късно, и затваря. Вирен наблюдава това с недоумение.

Бабата е разтревожена от това развитие на нещата. Тя изразява опасенията си пред Пинки и си мисли, че в Чандигарх се е случило нещо страшно. Дабу подслушва.

Индер се упражнява пред огледалото. Влиза Свамини и се опитва да го разубеди да се занимава със случая. Тя говори за честта и престижа, които семейството ще загуби, ако Индер загуби делото. Ядосан Индер напомня на сестра си, че преди 20 години тя си е тръгнала от къщата, без да се интересува от престижа, честта, статута на семейството заради мъж. Очите на Свамини се насълзяват. Тя си тръгва тихо.

Манви губи съзнание.

Дабу разказва на Манви какво е чул. Той я подтиква да поговори с Дживика. Държи ръката ѝ и разбира, че тя отново има температура. Той иска да се обади на Дживика и да накара Манви да говори с нея. Манви казва, че Дживика никога няма да иска да говори с нея. Дабу иска обяснение и отказва да си тръгне. Манви го хваща и го изкарва от стаята. Тя започва да кашля. Разтревожен Дабу отива при братовчедка си и ѝ казва, че трябва да отиде на лекар. Манви го избутва и затваря вратата. Тя продължава да кашля и изпада в безсъзнание.

Дабу вика баба си и ѝ разказва какво се е случило с Манви. Страхувайки се от най-лошото, тя отива в стаята на Манви и ѝ казва да отвори вратата. Никой не отговаря. Разтревожени, Дабу и баба му се втурват към прозореца и са шокирани да видят Манви в безсъзнание.

Дживика се чуди защо мисли за Манви. Тя решава да ѝ се обади, но възпира импулса си. В Ришикеш Манви е откарана в болница. Д-р Манан идва да я лекува. Свамини и бабата имат разногласия.

Свамини и бабата на Дживика спорят.

Свамини е ядосана на бабата на Дживика. Тя пита как смее тя да ѝ говори така. Как смее да я учи как да се държи с гостите. Всички знаят, че тя е най-добрата домакиня в цял Чандигарх. Вират не обръща внимание на преувеличението ѝ, но Вирен се извинява от името на бабата на Дживика. Свамини не го приема и казва, че извинението на Вирен няма никакво значение. Вирен остава без думи. Свамини пита Дживика дали е казала на баба си какво е направила Манви. Тя няма да забрави колко безсрамно е говорила баба ѝ с нея. Вират я прекъсва и казва, че бабата на Дживика е стресирана, тъй като Манви внезапно се е разболяла. Леля му не бива да го приема присърце. Свамини не е в настроение да прощава и си тръгва ядосана.

Дживика е в стаята си, разхожда се и си спомня думите на Свамини за баба ѝ. Тя взема телефона си и ѝ се обажда. Първо пита как е Манви. Баба ѝ казва да не се притеснява, че Манви е добре. След това Дживика пита какво се е случило със Свамини. Баба ѝ казва, че винаги е била на страната на Свамини, защото Манви е допускала грешки, но сега Манви е права и тя ще я подкрепи. Манви е нейната внучка и тя няма да търпи някой да казва нещо обидно срещу нея. Тя добавя, че разбира защо Дживика не казва нищо и няма да се оплаква, защото знае, че Дживика изпълнява задълженията си на снаха. Тя обаче трябва да изпълнява задълженията си като баба и защитник на Манви. Тя казва на Дживика да се грижи за себе си и да не се тревожи за Манви. Дживика се разплаква.

Вирен казва на Дживика да говори със сестра си.

Вирен казва на Дживика, че иска да подкрепи Индер на утрешното изслушване по делото. Дживика мисли за други неща. Вирен ѝ обяснява, че разбира, че тя се притеснява за Манви, но не е нужно да е. Д-р Манан лекува Манви и няма да позволи нищо да ѝ се случи. Освен това той казва на Дживика, че е по-добре, да наруши обещанието си да не говори с Манви, отколкото да е нещастна. Той добавя, че разговор с Дживика ще накарат Манви да се почувства по-добре.

Манви полага глава в скута на баба си и плаче. Баба ѝ я пита защо е била навън, като трябва да си почива. Манви казва, че иска да ѝ каже нещо. Тя казва, че винаги е мислела, че баба си за злобна, но днес Манви е разбрала, че зад строгата ѝ фасада баба ѝ я обича. И двете плачат.

Тогава Манви казва, че това, че я обича, не е по вина на баба ѝ. Манви е просто твърде мила и всички биха я обичали. След това Манви отива при прабаба си. Тя ѝ казва, че щом толкова много обича Манви, трябва да ѝ даде златните си гривни. Прабабата се ядосва и ѝ казва да не хвърля око на гривните ѝ. Те се смеят и се прегръщат. Няколко деца от квартала идват да питат за здравето на Манви. Тя казва, че е добре и не иска да говори за болестта си. Тогава децата я питат за престоя ѝ в Чандигарх и Манви се натъжава.

Дживика е дълбоко замислена, когато Вирен я пита дали е говорила с Манви. Тя не отговаря. Той казва, че е говорил с леля ѝ и тя му е казала, че Манви е добре и д-р Манан я е помолил да отиде на преглед утре. Дживика се радва да чуе това. Тя благодари на Вирен, че винаги е бил до нея, и двамата се прегръщат.

Манви се моли за Индер.

Манви е в стаята си, когато си спомня за Индер и неговата решителност по отношение на случая. Тя веднага се моли на Ганга Майя да запази високото самочувствие на Индер и той да спечели делото си.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 63

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 62

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 61

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 60

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 59