Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 3

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 3 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате от на 20 октомври 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Вирен и Джeвика са на брега на река Ганг, а Манант ги гледа отдалеч натъжен. Вирен пита за приликата на Джевика с майка ѝ. Джeвика казва, че наистина прилича на майка си. Вирен казва, че го е разбрал, защото е усетил одобрение към него в усмивката ѝ. Джевика се усмихва. Вирен ѝ казва, че му се иска Манви да го харесва. Джeвика казва, че Манви просто е тъжна, че Джeвика ще я напусне, тъй като са си обещали като деца, винаги да са заедно. Вирен се усмихва и ѝ казва, че те са наистина близки и на Манви наистина ще ѝ е трудно, когато се разделят.

Джeвика казва, че тя също ще ѝ липсва. Вирен пита дали Манви ще ги придружи до Мосори. Ако, Манви дойде с тях, това ще е от полза, тъй като той ще прекара време с нея и ще я опознае по-добре. Джeвика казва, че не знае, но е започнала да го разбира. Двамата се поглеждат плахо. Тя изразява благодарността си за търпението му и казва, че той има брат, което обяснява защо я разбира. Вирен твърди, че с братята е различно. Вирен казва на Джевика, че изглежда страхотно, когато се усмихва, и че трябва да го прави през цялото време. Джeвика е смутена, но продължава да се усмихва. Манант е с разбито сърце, докато ги гледа как си тръгват.

Бабата разбира за номера с чая

Бабата пита дали Манви е добавила лют червен пипер в чая на Вират, но Вират защитава Манви, като споменава за някакъв турски чай, който е поискал Манви да направи. Манви казва на Вират да си гледа работата. В този момент към тях се присъединяват Вирен и Джевика. Манви казва на Вирен, че не може да го нарече зет, тъй като не създава връзки преди потвърждение. Вирен се съгласява и моли Манви да го нарича Вирен. Вират казва, че може да го нарича Вират, на което Манви отговаря, че не го е питала. Вират твърди, че говори със снаха си. Чичото забелязва, че четиримата разговарят, и казва на бабата, че това е неуместно.

Манви съобщава на Джевика за инцидента с чая, а Джевика казва на Манви, че Вират я е спасил от баба им. Манви се подиграва на Джевика, като ѝ казва, че той все още не е неин зет и че тя трябва да спре да го подкрепя. Бабата пристига и съобщава на двете, че ще заминат за Мосури. Бабата добавя: "Разбира се, никога няма да мога да ви разделя", когато Джевика пита дали Манви ще дойде с тях. Бабата казва на Джевика, че Вирен не е трябвало да идва да я посреща в училище и че срещите преди сватбата не са позволени в тяхното семейство. Манви се съгласява и казва на баба си да отмени сватбата.

Бабата казва, че не е искала мнението ѝ. Баба им казва, че семействата трябва да се разбират помежду си и че трябва да помнят. Джевика се съгласява. Бабата предупреждава Манви да не губи уважението ѝ, защото ако го направи, тя ще отмени годежа. Манви е във възторг, когато чува това. Джeвика стои сама и не е сигурна какво трябва да направи. Тя е наясно, че Вирен е приятен и че баба им е доволна, но е объркана. Манви взема решение да предизвика скандал.

Джевика и семейството ѝ пътуват за дома на Вирен

Всички са в автобуса. Вират и чичото на Джевика обсъждат цената на автобуса. Манви вярва, че е измислила схема, с която да разгневи баба си, но въпросът сега е как да я осъществи. Вирен се премества при Джевика, като пита дали може да седне при нея, което чичо ѝ оспорва. Бабата е малко напрегната, когато вижда това. Манви усеща яростта на баба си и замисля стратегия. Тя се приближава до Вират и му нарежда да попее малко, защото пътуването става досадно. Вирен и Джевика са срамежливи и само си разменят погледи. Накрая Вирен се навежда близо до Джевика и я пита дали някога е посещавала Мосури.

Джeвика казва, че не, а Вирен казва, че Мосури е наистина романтичен. Той се стеснява и казва, че има предвид, че е красиво място. Бабата става все по-разтревожена. Вирен продължава да говори за Мосури. Манви чува това и повтаря на Вират информацията, която е чула от Вирен, само за да може да говори с него и да ядоса баба си. Вират недоумява защо Манви говори с него. Вират става и разказва фактите за Мосури на Вирен. На друго място Манант седи, мисли за Джевика и се чувства доста тъжен.

Манви иска да играят на антакшари (игра, при която участникът пее първия куплет на песен, която започва с хиндустанската съгласна, на която е завършил изборът на песен на предишния участник). Вират казва, че не пее. Манви го принуждава да пее. Вирен се намесва и казва на Манви, че Вират наистина не пее. Той изглежда неспокоен. Играта започва. Всички се забавляват. Вирен и Джeвика се гледат един друг. Накрая идва ред на Вирен и всички го молят да пее. Вирен отказва. Тогава Джевика го моли да пее. Вирен се съгласява и пее много кокетно, което вбесява бабата. Джeвика се притеснява. Манви се радва, че годежът ще се развали.

Идва ред на Джевика и тя запява. Останалите не могат да довършат играта, когато бабата започва да пее. Тя нежно придърпва Манви към себе си и извива ушите ѝ под претекст, че я гали, но очите на бабата предупреждават Манви да внимава. Когато Джeвика вижда как наказват сестра ѝ, тя се чувства ужасно, но не може да се намеси, докато Вират се наслаждава на зрелището. Манви се оттегля.

Д-р Манан се опитва да сподели чувствата си на Джевика

Д-р Манан е в Ришикеш и не знае какво да прави. Той отива при Пандита, който го подтиква да каже на Джевика за чувствата си. Манан се притеснява да се обърне към Джевика сега, когато тя е сгодена, но Пандитът го съветва, че човек никога не трябва да крие чувствата си и трябва да признае любовта си честно, без да се страхува от последствия. Манан приема този съвет и набира телефонния номер на Джевика.

Автобусът, в който пътува семейството, спира. Има техническа повреда. Всички слизат. Манви е твърдо решена да прекъсне годежа. С тази мисъл Манви наема камион и заминава с Вират, за да намери механик. Междувременно телефонът на Джевика звъни непрекъснато в автобуса. Бабата го чува, качва се в автобуса, за да проучи източника на шума, и открива кой се обажда на внучката ѝ. Бабата моли Джевика да дойде в автобуса. Джевика, която се наслаждава на пейзажа с Вирен, се качва в автобуса и е посрещната с обвинения и разпити. Джевика твърди, че е невинна и се заклева да не прави нищо, което да застраши честта на семейството.

Бабата не може да бъде успокоена; тя също така изтъква скандалното поведение на Манви, повдигайки въпроса защо тя уронва престижа на семейството. Бабата се успокоява от уверенията на Джевика, че тя ще говори с Манви. Джeвика успява да я успокои още веднъж. Междувременно Манан посещава Джевика в дома ѝ, за да поговори с нея. Дабу гони Манан, но не и преди да му съобщи, че Джевика и останалите са заминали за Мусори.

Автобусът е поправен. Качват се в автобуса. Чехлите на бабата се изхлузват, докато се качва, и Вирен ѝ ги връща. Джeвика е изненадана. Манви решава да замълчи и да опита отново плана си в къщата на семейство Вадхера. Манан звъни още веднъж, което кара Джевика и баба ѝ да се почувстват неудобно. Вирен небрежно пита кой се обажда. Джeвика заявява, че е една от нейните приятелки.

Вирен споделя спомени с Джевика, която внимателно слуша. Вирен казва, че цялото семейство прекарва лятната си ваканция в Мусори. Джeвика недоумява защо дядо му не е със тях. Вирен отговаря, че той ще лети направо от Чандигарх до Мусори, за да се присъедини към тях. Той прави жест към една постройка и добавя: "Това е моята къща". Обширността на къщата впечатлява Пинки.

Джевика и Манви се запознават с дядото на Вират и Вирен

Те стигат до къщата, когато изведнъж се разнася силен, дълбок глас. Манви вдига поглед и вижда строг мъж със строго лице, който ги гледа отгоре. Манви го поглежда, очите ѝ стават умозрителни и в тях се появява блясък, когато разбира, че е получила своя шанс.

Дядото слиза и се среща с Джевика и останалите. Дядото се интересува дали Вират се е държал добре и ако не, дали трябва да му се прости. Дядото ги кани да влязат и им казва, че вечерята ще бъде сервирана точно в 8 часа, намеквайки, че ако закъснеят дори със секунда, той ще бъде много ядосан.

Когато семейството влиза в къщата, те са поразени от нейното великолепие. Лелята напомня на семейството, че трябва да са на масата за хранене до 20:00 ч. и оставя семейството на Джевика да се оправя само. Когато Джeвика изпуска телефона си, Вирен и Джeвика коленичат, за да го вдигнат. Двамата си разменят усмивки и погледи. Всички отиват в определените им стаи.

Джевика седи отвън и се чуди дали ще успее да се приспособи към семейството на Виран. Манви пристига, за да търси Джевика, тя започва да обижда дядото, сравнявайки го с Хитлер. Джевика се вбесява и се кара на Манви, че е груба. Манви прави физиономия и съобщава на сестра си, че знае какво мисли и че Джевика ще бъде нещастна тук. Джевика се вбесява още повече. Тя отвръща, че е щастлива с всяко решение, което бабата вземе, и казва на Манви, че трябва да спре да се държи като дете.

Манви е обидена, Джевика се приближава към нея и ѝ казва, че знае, че тя опитва всичко възможно, за да прекрати годежа и ѝ нарежда да спре, иначе няма да говори с нея. Манви ѝ отговаря, че така или иначе няма да говорят, защото ще се омъжва. Джевика е натъжена от това и уверява Манви, че бракът ѝ няма да е краят на това да са сестри. Манви я отблъсква и ѝ казва, че това е краят на света. Джевика си тръгва. Манви вярва, че сестра ѝ е нещастна и че е безсилна да предотврати този брак. Манви моли Бог да развали този брак по някакъв начин.

Д-р Манан пристига в Мусори

Манан пристига в Мусори и се интересува от местоположението на къщата на семейство Вадхера. Междувременно семейството се е събрало в къщата и чака дядото да започне вечерята. Манви влиза и заема мястото, запазено за дядото. Савамини нарежда на Манви да заеме другото място. Дядото сяда на стола си. Следва сцена, която подчертава класовото неравенство между семействата.

Семейството е събрано около огъня и разговаря, когато Пинки повдига темата за брака. Пинки се интересува от изискванията за зестра и разходите. Шокирания дядо отвръща, че те са семейство на адвокати и никога не биха помислили да искат зестра, и се чуди как Пинки може да си помисли за такова нещо. Чичото на Джевика се извинява от името на Пинки. Дядото се успокоява и добавя, че те искат само дъщеря им. Вирен се усмихва на това.

Джевика се приближава до Манви, извинява се, че ѝ е крещяла по-рано, и си тръгва. Манви прегръща сестра си, заявявайки, че никога не може да се разсърди на Джевика, поглежда към небето горе, триумфално заявява, че сестра ѝ е нещастна, и моли Бог да направи нещо, за да направи сестра ѝ щастлива в рамките на 24 часа.

Манан е в хотелската си стая и си мисли, че е закъснял да се изрази първия път, но сега ще разкрие всичките си чуства и двамата с Джевика ще бъдат заедно завинаги.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 36

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 35

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 34

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 33

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 32