Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 29

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 29 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 25 ноември 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Индер се упражнява да говори без заекване пред копие на баща си. Влиза баща му. Манви бързо скрива копието. Индер започва да заеква, а баща му го поглежда студено. Манви се опитва да развесели и окуражи Индер.

Манви и Вират казват на Индер, че трябва да премине един последен тест. Той се подготвя за него. Индер излиза и вижда копията на баща си. Индер се справя с първото. Кадъмбари е щастлива. Индер се справя успешно с всички копия. Той благодари на Манви, Вират и семейството си за подкрепата. Манви казва на Индер, че има едно последно изпитание, което той трябва да премине. Точно тогава на вратата се звъни. Индер отива уверено, отваря вратата и се сблъсква с баща си. Всички са шокирани. Той влиза и вижда копията. Манви бързо овладява ситуацията, като казва, че Индер го смята за свой гуру и той е упражнявал речта си пред него. Той отговаря, че е дошъл за телефона си и си тръгва без никакви коментари.

Дядото е в кабинета си и си мисли, че трябва да предаде делото на друга фирма. Свамини казва на баща си, че Индер иска да се занимава със случая и ако го прехвърли на друга фирма, това ще сломи духа му. Тя го моли да подкрепи Индер и да му предаде делото. Той не желае да го направи.

На следващия ден, когато Индер се подготвя за съда, Кадамбари се моли. Индър призовава Бог и иска неговата благословия. Кадамбари му пожелава късмет. Шлок му подарява рисунка с надпис "Баща ми е супергерой ". Индер получава благословията на Ваншика. Той се приближава до Свамини и ѝ казва, че знае, че тя иска той да успее и няма да я разочарова. Баща му слиза от стаята си и стои настрана. Индер иска неговата благословия.

Дживика опакова куфара си. Тя се обажда на баба си и научава, че Манви не е с нея. Дживика скрива шока си и се преструва, че е знаела къде е Манви. Влиза Вирен, тя пита Вирен защо е скрил тази информация от нея.

Междувременно Индер взема благословията на баща си и заминава за съда. Веднага щом стига до съда, опозицията му се подиграва. Манви поставя тормозещия адвокат на мястото му. Делото започва Индер започва обещаващо, но скоро започва да заеква. Съдията започва да се дразни.

Дживика и Вирен се връщат от Гоа. Свамини ги посреща и изразява съжалението си, че не е организирала посрещане. Вирен забелязва, че нещо не е наред, проучва, но преди Свамини да успее да отговори, дядо му вика Вирен в стаята си. Вирен и Дживика се качват в стаята му. Дядото му разказва за Индер. Вирен бързо казва, че ще замине за съда и ще помогне. Дядо му го спира да тръгне и казва, че това е битката на Индер. Той признава, че е разочарован, че Индер е направил това под чуждо влияние. Дживика иска да знае кой му е повлиял. Той отговаря, че Манви е тази, която е накарала Индер да се заеме с делото. Дживика е шокирана да чуе това. Свамини добавя, че Манви е нарушила е разрушила щастието в къщата. Дживика затваря очи от мъка.

Индер се проваля в съга, постоянно си спомня всички подигравки и закачки. Той не е в състояние да се справи с делото Раздразненият съдия прекратява заседанието за деня и нарежда на клиента да си намери добър адвокат.

Манви и Вират влизат в имението с разочаровани лица, а зад тях са Индер и Кадамбари. Всички членове очакват с нетърпение да научат какво е станало в съда. Манви се усмихва на Дживика, но Дживика отвръща поглед. Преди някой да успее да реагира, Шлок притичва и пита баща си дали е спечелил делото. Без да има смелост да го погледне в очите, Индер поглежда надолу и си тръгва с насълзени очи. Шлок и Кадамбари следват Индер до стаята му, но той затръшва вратата, оставяйки ги отвън.

Дядото се приближава до Манви и Вират и ги пита дали са щастливи. Той също така им казва, че точно от това се е страхувал. Той си тръгва. Манви обяснява на останалите, включително и на Свамини, че Индер е бил доста добър по време на тренировката, но не е било възможно да спечели от първия път, но с течение на времето тя е сигурна, че Индер ще преодолее заекването! Свамини отвръща поглед, а Дживика дърпа Манви към нея и ядосано я пита кой е искал тя да говори и защо говори. Манви е шокирана.

Свамини казва, че никога няма да прости на този човек, този, който е разрушил мира в къщата им. Тя поглежда Манви и си тръгва. Ваншика си тръгва, без да каже нищо. Вирен и Дживика гледат към Вират и Манви. Дживика поглежда със сълзи на очи Манви, която е изплашена, след като вижда гнева в очите на сестра си.

Индер е потиснат от загубата си, но започва да се упражнява, сякаш е в съда и говори пред съдията. Отначало се справя добре, а после започва да заеква. Индер е безнадежден, със сълзи на очи, но продължава да говори.

Вирен прекъсва царящата в коридора тишина и казва на Вират, че е създал много проблеми за семейството им, докато го е нямало! Той не е очаквал Вират да направи такова нещо. Той поглежда настрани с разочарование. Дживика казва, че заради Манви семейството ѝ е трябвало да се сблъска с всички тези проблеми и всеки, който нарушава спокойствието в дома ѝ, тя няма да го пощади! Така че по-добре Манви да си събере багажа и да се махне от къщата ѝ незабавно! Манви вика сестра си и плаче, а Дживика си тръгва ядосана.

Свамини идва в кабинета, за да търси баща си. Той ѝ казва, че не е искал Индер да отиде в съда, защото е знаел, че това ще го сломи. Свамини го утешава, но добавя, че Манви е причината за всичките им проблеми. Тя го пита защо изобщо я е приел. Ваншика чува целия разговор отвън и е разочарована.

Пред стаята на Индер Кадъмбари моли Вирен да се опита да разбие вратата, тъй като тя се притеснява за Индер. Вирен се залавя за работа, докато Шлок най-накрая казва, че баща му е неговият супергерой и иска само баща му да е добре. Вирен успява да отвори вратата; той влиза вътре и разговаря с Индер. Индер се успокоява и разказва на Вирен как не е могъл да се докаже като достоен син, съпруг, баща или адвокат. Винаги е мислел, че може да стане добър адвокат, но днес е разбрал, че не всички мечти се сбъдват и той се е провалил. Вирен казва на Индер, че не трябва да губи надежда и че ще дойде ден, в който семейството ще се гордее с него

Навън Вирен среща Манви, но ѝ казва да не влиза вътре и да си тръгва. Манви е много тъжна, тъй като Вирен също е сърдит.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 36

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 35

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 34

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 33

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 32