Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 27

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 27 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 23 ноември 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Свамини и баща ѝ обсъждат нов случай. Чудят се на кого да го предадат в отсъствието на Вирен. Манви моли за разрешение да говори и предлага Индер. Свамини се кара на Манви, че ги прекъсва, и ѝ казва, че това е бизнес разговор и тя няма право на мнение. Манви се опитва да се защити. Дядото казва на Манви да яде и да не спори.

Манви иска да помогне на Индер.

Манви и Шлок разговарят. Тя научава, че Шлок не уважава баща си и смята за важен дядо си. Разтревожена от ниското му мнение за Индер, Манви търси Вират. Опитва се да го привлече на помощ. Спокойният Вират, който е слушал тихо, накрая става от стола и ѝ казва да се вслуша в думите му. Вират ѝ казва, че не бива да се намесва. Той добавя, че нещата не могат да се променят, а ако можеха да се променят, тогава той би могъл да ги промени, когато почти… Вират се спира и отново съветва Манви да не се намесва, особено когато сестра ѝ не е тук и вече е създала толкова много проблеми.

Кадамбари се опитва да убеди Шлок да пие мляко. Тя му казва, че ще порасне като супергерой, ако го пие. Влиза Манви и казва на Кадамбари, че Шлок току-що е написал есе за своя герой. Кадъмбари казва, че неговият дядо е неговият герой. Манви ѝ казва, че Шлок е писал за баща си. Кадъмбари е щастлива да чуе това и хвали Шлок. Той казва, че е писал за това, което иска да бъде баща му. И двете жени са натъжени да научат това. Манви иска да помогне на Индер, но знае, че нейната намеса няма да бъде приета добре и може да създаде още проблеми за сестра ѝ. Манви си обещава, че няма да се намесва, а само ще се моли за Индер.

Дживика ревнува.

Вирен и Дживика се наслаждават на медения си месец. Те са в един клуб, когато Дживика забелязва, че Вирен наблюдава някакви танцьорки. Тя се разстройва и го удря с менюто по ръката, но Вирен не ѝ обръща внимание и продължава да гледа танца. Танцьорката забелязва Вирен и го виква на сцената. Вирен започва да танцува . Дживика не може да го гледа как танцува с танцьорката на фламенко. Дживика излиза от ресторанта и плаче.

Вирен се връща на масата след танца и забелязва празния стол на Дживика. Той излиза да я потърси и я вижда да седи сама и да плаче. Вирен си мисли, че й липсва домът им. Той сяда до нея и я пита какво не ѝ харесва там. Дживика отвръща, че всичко и харесва. Вирен е объркан. Дживика признава, че се дразни, че Вирен е танцувал с друго момиче. Вирен уверява Дживика, че тя е единствената за него. Това я успокоява и те решават да отидат в стаята си.

Вирен забелязва, че е оставил якето си в клуба. Той казва на Дживика, че трябва да отидат и да го вземат. Те започват да вървят към клуба, когато Дживика вижда танцьорката да влиза вътре. Тя веднага спира и казва на бодигарда да донесе якето. Обърканият Вирен се обръща и вижда танцьорката и се усмихва. Той се подиграва на Дживика, че никога не е знаел, че съпругите са толкова ревниви. Дживика му отговаря, че не знае за другите, но тя е такава.

Индер прочита есето на Шлок.

Индер и Шлок са в спалнята на Шлок. Шлок се приготвя за сън, когато изведнъж го пита дали са избрали адвокат за новото дело. Индер отговаря, че не. Индер отива да изгаси светлината, когато забелязва есето. Той го прочита и осъзнава, че семейството му се срамува от него. Индер търси извинение от Кадамбари, която бързо и със сълзи на очи уверява Индер, че го обича. На сутринта по време на закуска Индер казва, че иска да се заеме с делото. Всички са изненадани.

Манви осъзнава, че е закъсняла за закуска. Бързо се сеща, че Вират сигурно има храна в стаята си. Намира храната и започва да яде. Вират я наблюдва. Манви забелязва погледа му и остро казва, че тя просто яде и че семейството му сигурно е закусвало спокойно без нея. Вират язвително отвръща, че заради нея плахият му чичо е поискал да поеме делото. Манви е изненадана и се защитава, че не тя е била подстрекателката. Вират не ѝ вярва.

Бащата на Индер го моли да не поема делото.

Манви води Вират в стаята на Индер и го моли да му каже, че тя наистина го е накарала да поеме делото. Индер се кани да отговори, когато вижда баща си да стои до вратата. Той влиза вътре и казва на Индер да не взима делото. Тъй като ще го загуби и ще опозори семейството, Индер моли баща си да му даде шанс. Той остро отбелязва, че Индер дори не може да говори без заекване. Индер отговаря, че няма да загуби делото. Баща му заявява, че той няма да спечели и ще бъде победен, а след като загуби, винаги може да отиде и да остане при човека, който го е подтикнал да го взме. Индер бързо го уверява, че Манви няма нищо общо с решението му. Той го прави заради семейството и сина си. Той иска те да се чувстват горди от него.

Вират излиза напред и изказва подкрепата си за чичо си. Дядо му казва, че само един неудачник ще подкрепи друг неудачник. Вират рязко отговаря, че поне един неудачник е по-добър от човек, който винаги сломява решимостта на човека и го демотивира. Дядото продължава деморализиращата си реч. Шлок пристъпва напред и застава до баща си. Следва го Кадамбари и скоро цялото семейство се събира около Индер.

Дживика и Вирен планират да отидат на дискотека.

Свамини и баща ѝ разговарят. Той е учуден, че кроткият му син се е изправил срещу него. Свамини е убедена, че зад всичко стои Манви. Заедно решават, че бунтът трябва да бъде потушен още преди да е започнал.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 36

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 35

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 34

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 33

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 32