Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.8 - какво ще се случи...

Добави коментар

Ферит напада Юсуф, когато го вижда с Сейран.Халис научава за Юсуф. Вижте какво ще се случи в еп. 8 на турския сериал "Златно момче”.

Орхан е внезапно събуден от телефонно обаждане, в което му обясняват, че Кязим, бащата на Сейран, който живее в апартамент, e собственост на Орхан, пуска силна музика, която смущава съседите. На следващата сутрин Ферит нарежда на охраната да следи внимателно действията на съпругата му и да го уведоми незабавно, ако тя напусне къщата или ако някой я посети.

Юсуф се обажда на Сейран и отрича да я е заплашвал. Той иска да говори с нея. Скептично настроената Сейран го обвинява, че й е създал достатъчно проблеми, и поставя под въпрос здравия му разум. Юсуф предполага, че Сейран говори от страх, намеквайки, че я е сплашил. Сейран категорично отрича това и твърди, че Юсуф е този, който я е заплашил. Юсуф предупреждава, че ако Сейран го изостави заради новия си съпруг, ще сподели снимките им в интернет. Юсуф иска да се срещнат насаме в парк близо до новия ѝ дом.

Майката, сестрата и лелята на Сейран пристигат в имението. Халис влиза в стаята, двамата с Хатук споделят продължителен, емоционален поглед. Хатук и Халис разговарят. Сейран отвежда сестра си Суна в спалнята си и разкрива заплашителното съобщение на Юсуф от предишния ден. Суна, възмутена, предлага да се разправи с Юсуф, но Сейран я предупреждава да не го прави, опасявайки се, че ситуацията може да ескалира още повече. Сейран обяснява, че Юсуф изглежда е загубил разсъдъка си и е готов да изпълни заплахите си, ако не се срещнат до вечерта. Суна се притеснява от потенциалните последствия и се извинява, че е създала неприятности на Сейран. Суна, опитвайки се да успокои Сейран, предполага, че Юсуф може би блъфира, но Сейран не е сигурна. Суна уверява Сейран, че ще намерят решение.

Суна разговаря с Фуат. Той прави комплимент за усмивката ѝ. Когато семейството си тръгва от имението, Халис гледа през прозореца и следи с очи отдалечаващата се Хатук.

Сейран решава да се срещне с Юсуф, като съобщава на Гюлгюн, че иска да се разходи. Тя уведомява охранителите на портата, един от които незабавно информира Абидин. Сейран се изправя срещу бившето си гадже, като изисква от него да изтрие компрометиращите снимки. Сейран изразява огорчението си от трудната ситуация, която той ѝ е създал. Юсуф се извинява, но твърди, че не е имал избор. Докато конфликтът се изостря, на сцената неочаквано пристига Ферит. Той напада Юсуф. Сейран се мъчи да откъсне разярения си съпруг от бившия си приятел. В имението Латиф съобщава на Халис, че Юсуф е посетил Сейран предишния ден и е нейно бивше гадже.

Сейран помага на пребития Юсуф. Тя му казва да си отиде вкъщи и да забрави за нея. Тя си тръгва. Абидин отваря вратата на колата и Сейран пита за Ферит. Абидин я съветва да остави Ферит да се успокои, преди да се срещне с него, и Сейран се съгласява, като се качва в колата.

Сейран се опитва да обясни какво се е случило. Ферит не иска да я изслуша. Той иска да знае защо Сейран е решила да се срещне с Юсуф и изразява разочарованието си от това, че не е бил информиран за ситуацията, въпреки че я е помолил да го държи в течение, ако нещо се случи. Сейран настоява, че това е било последният път, в който те се срещат, и се опитва да успокои Ферит. Ферит обаче, чувствайки се предаден, се пита дали може да ѝ се довери и дали винаги ще трябва да я държи под око. Той ѝ напомня, че сега тя е Сейран Корхан, а не в къщата на баща си или в Газиантеп. Сейран си припомня спомени от детството, докато стои парализирана. Почукване на вратата прекъсва този емоционален момент и Латиф наднича в стаята, за да съобщи на двойката, че Халис иска да ги види.

Без да се бавят, Сейран и Ферит се отправят към неговата стая. Халис разпитва Ферит за Юсуф. Ферит се опитва да обясни. Халис разкрива, че знае, че той е бившето гадже на Сейран. Сейран е видимо уплашена. Ферит, като хваща Сейран за ръка, казва, че посетителят всъщност е приятел на Сейран от гимназията, който е дошъл в Истанбул, за да ги поздрави за сватбата. Той казва на дядо си, че и той е бил подозрителен и е наранил Сейран, но по-късно всичко между тях се е изяснило. Сейран потвърждава разказа на Ферит, като изразява съжаление за ситуацията и се извинява за причиненото притеснение. Съпрузите излизат от стаята, а в коридора Ферит веднага пуска ръката на Сейран. По-късно Ферит се преструва, че има ниска кръвна захар и се прави, че припада, за да изплаши и да отмъсти на Сейран за срещата ѝ с Юсуф.

Междувременно Халис вика Латиф. Латиф защитава решението си, заявявайки, че е споделил това, което е чул, защото е смятал, че Халис трябва да бъде информирана. Халис оценява действията на Латиф, като потвърждава, че той е постъпил правилно. Той инструктира Латиф, че ако някой отново се опита да оклевети снаха му, трябва да предприеме необходимите действия и след това да докладва на Халис.

Султан предупреждава Ферит, че дядо му има хора, които го следят. Ифакат смята, че Сейран не бива да мисли за по-нататъшно следване. Гюлгюн иска да подкрепи снаха си.

Ферит излиза на балкона и се обажда на любовницата си Пелин. Ферит изразява недоволството си от задълженията си, включително от това да довърши скицата за дядо си. Той разпитва Пелин за това какво прави, като усеща нещо необичайно в гласа ѝ. Пелин, която седи в кола с друг мъж, настоява, че си е вкъщи и гледа нещо.

След като Ферит чува клаксони на коли на заден план, той става подозрителен и поставя под съмнение твърдението на Пелин, че си е у дома. Въпреки уверенията ѝ Ферит решава да прекъсне разговора, позовавайки се на събуждането на Сейран. Решен да потвърди местонахождението на Пелин, Ферит дискретно напуска къщата, взема такси и отива в апартамента на Пелин. След като пристига, той проверява всички стаи и открива, че вратата на банята е заключена. След известно време вратата на банята се отваря и се вижда мъжът, с когото Пелин преди това е в колата. Ферит го разпознава и се успокоява.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 158 и 159 - Сейран в опасност!

„Златно момче“, еп. 156 и 157 - Сейран крие страшна тайна от Ферит!

„Златно момче“, еп. 154 и 155 - Сейран в болница!

„Златно момче“, еп. 152 и 153 - Ще успее ли Ферит да спаси Сейран?

„Златно момче“, еп. 150 и 151 - Сейран е отвлечена!