Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.7 - какво ще се случи...

Добави коментар

Сейран разкрива истината за брака си с Ферит на Суна. Сейран отхвърля Юсуф и го моли да се върне в Антеп. Ферит е разгневен от срещата на Сейран с Юсуф. Вижте какво ще се случи в еп. 7 на турския сериал "Златно момче”.

Ферит и Сейран пътуват към Суна. Сейран е решена да се изправи срещу Суна. Тя разкрива, че Юсуф е дошъл в дома им заради Суна. Тя признава, че е обещала на Юсуф да поговорят отново и възнамерява да се срещне с него, след като обсъди всичко със Суна. Ферит рязко спира колата. Той поставя под въпрос решението ѝ, твърдейки, че не може да се среща с бившето си гадже, след като двамата са се оженили. Сейран провокира Ферит, като посочва неговата връзка с Пелин, намеквайки за двоен стандарт в отношенията им.

Сейран влиза в стаята на сестра си. Суна, видимо разстроена, пита Сейран защо е там и я обвинява, че я е измамила. Сейран се защитава, като заявява разочарованието си, че Суна не ѝ е имала достатъчно доверие, за да я помоли за обяснение. Суна разкрива, че е поръчала на Юсуф да провери нещата. Сейран се защитава срещу обвиненията на Суна. Суна ѝ разказва как тя е страдала и се е обвинявала за ситуацията. Тя упреква сестра си, защото тя не ѝ е казала защо Ферит я е избрал за своя съпруга. Сейран обаче твърди, че разкриването на тези детайли не би променило резултата.

Сейран разказва на Суна как се е запознала с Ферит. Суна ѝ отговаря със сарказъм. Тя поздравява иронично Сейран за това, че води щастлив живот със съпруга си. Обзета от емоции, Сейран разкрива истината пред Суна. Тя разказва на сестра си как Ферит я е запознал с гаджето си в брачната им нощ. По-нататък тя обяснява, че Ферит също е бил принуден да се ожени, също като нея, и че продължава да се вижда с приятелката си. Въпреки че живее в лукс, Сейран се чувства затворена в златна клетка, подчертавайки, че тя и Ферит така и не са станали истински съпруг и съпруга. Суна я пита защо е приела това. Сейран казва, че ситуацията я устройва. Суна поставя под съмнение правото на семейство Корхан да се държи така с тях и изразява разочарованието си, Сейран не ѝ е разказала всичко по-рано.

Сейран я пита защо е отишла при Юсуф зад гърба ѝ. Суна предлага да се справи със ситуацията, като му се обади. Ако това не проработи, тя предлага Сейран да се срещне с Юсуф за последен път, за да решат проблемите. Сейран обаче изразява притеснение, че Ферит няма да ѝ позволи да се срещне с Юсуф. Суна се опитва да я успокои, като уверява Сейран, че има план.

Междувременно, въпреки възраженията на Ифакат, Гюлгюн отправя покана към семейството на Сейран да гостува на в дома им. Жените спорят помежду си, което кара Халис да се намеси и да възстанови реда.

Ферит кара Сейран и Суна в едно кафене и се отправя към апартамента на Пелин. Докато е с нея, Ферит си спомня за целувката със съпругата си. Той се свързва с Абидин и го инструктира да държи под око Сейран и Суна.

Юсуф пристига в кафенето. Суна го оставя насаме със Сейран. Юсуф се приближава към нея и я нарича “моята Сейран". Сейран обаче веднага му се кара за действията му по-рано през деня и изразява разочарованието си от него. Юсуф изразява любовта си към нея. Сейран му казва, че всичко между тях е приключило, когато той е решил да не избяга с нея. Юсуф защитава действията си, като обяснява, че се е страхувал. Той се опитва да прехвърли вината, като изтъква, че Сейран доброволно се е омъжила за Ферит. Юсуф оспорва автентичността на брака ѝ, но Сейран настоява, че той е от значение за нейното семейство и това на Ферит. Тя го призовава да се върне в Антеп и да не внася повече хаос в и без това сложния ѝ живот.

Абидин пристига в кафенето, откарва Сейран и сестра ѝ и оставя разгневения Юсуф да стиска юмруци от гняв. На Сейран не ѝ харесва, че Ферит е накарала някого да я следи. Абидин откарва Суна вкъщи, а когато двамата със Сейран пристигат в резиденцията, Сейран го моли да не съобщава на Ферит за срещата ѝ с Юсуф. Става ясно обаче, че Ферит вече знае. Сейран, поглеждайки часовника, си спомня травмиращи събития от детството си.

Късно вечерта Ферит се прибира у дома и между него и Сейран избухва яростен спор. Султан, която става свидетел на разгорещената караница, стои на вратата и изглежда щастлива да слуша крясъците им. Ферит предупреждава Сейран, че срещата ѝ с Юсуф е последна. Сейран го предизвиква, като го пита дали смята да прибегне до насилие или лишаване от свобода. Тя твърди, че и преди се е сблъсквала с подобно отношение и не се страхува от него. Ферит, необезпокояван, заплашва, че ако дядо му разбере за срещата, ще я изпрати обратно при баща ѝ. Сейран повдига въпроса за връзката на Ферит с Пелин, питайки как биха реагирали баща му и дядо му, ако разберат за нея.

Ферит изведнъж си спомня, че трябва да са на вечеря. Ферит и Сейран влизат в трапезарията, където Халис вече е седнала. Халис, разгневен от закъснението им, го възприема като голяма обида. Удряйки с юмрук по масата, той се кара на Ферит за проявеното неуважение. Халис упреква Сейран за това, че според него тя не познава обичаите и реда в къщата. Той порицава Ифакат и Гюлгун, че не са я научили на правилата на къщата. Ифакат се извинява. Халис я прекъсва. Той става от масата, а останалите членове на семейството го последват. Насочва разочарованието си към Орхан, като обвинява него и съпругата му за ситуацията. Поставя неясен ултиматум и след това бързо излиза от стаята.

След вечеря Сейран получава заплашително съобщение от Юсуф, в което се съдържа тяхна снимка.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 158 и 159 - Сейран в опасност!

„Златно момче“, еп. 156 и 157 - Сейран крие страшна тайна от Ферит!

„Златно момче“, еп. 154 и 155 - Сейран в болница!

„Златно момче“, еп. 152 и 153 - Ще успее ли Ферит да спаси Сейран?

„Златно момче“, еп. 150 и 151 - Сейран е отвлечена!