Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.5 - какво ще се случи...

Добави коментар

Вижте още какво ще се случи в еп. 5 на турския сериал "Златно момче", който може да гледате на 15 декември 2023 по bTV Story от 20:00 часа.

Семейството закусва заедно. Халис съобщава на Ферит, че ще отиде в ателието да чиракува. Той призовава внука си да се държи добре, защото в противен случай последствията няма да са приятни. Ферит изпълнява молбата на дядо си и не възразява дори когато майсторът му казва да измете пространството пред входа на ателието.

Сейран най-накрая успява да се обади на сестра си. Суна бързо подава телефона на майка си. Никоя от жените не иска да тревожи Сейран, затова не ѝ казват за побоя и слуховете. И двете я уверяват, че всичко е наред. Кязим мисли да се премести в Истанбул, което не се харесва на съпругата му. Междувременно Фуат и съпругата му са разочаровани, когато поредният тест ясно определя, че няма да могат да имат деца.

Късно вечерта Сейран получава SMS от Юсуф, в който той изразява безпокойство за ситуацията със сестра ѝ. Без да може да се свърже със сестра си, Сейран е видимо притеснена. Когато Ферит се интересува от проблема, Сейран му се нахвърля, обвинявайки го за хаоса в живота им. Спорът им се изостря, като Сейран разкрива въздействието на действията на Ферит върху семейството ѝ. В един разгорещен момент Ферит насила принуждава Сейран да замълчи със страстна целувка.

Сейран отблъсква съпруга си и го удря. След това му казва да се махне от стаята и хвърля чаша по него, която се разбива във вратата, зад която мъжът е успял да се скрие в последния момент. Ферит търси утеха на беседката, където Султан му предлага кафе и му задава въпроси относно брак му. Слугинята изразява чувствата си към него.

На следващия ден Сейран най-накрая се свързва със сестра си Суна, която разкрива плановете си да отиде в Истанбул с родителите и леля си. Сейран е въодушевена от перспективата да се събере отново с близките си. Опитвайки се да повдигне въпроса за слуховете, споменати от Юсуф, Сейран задава въпроси на Суна, но сестра ѝ омаловажава сериозността на въпроса и внезапно прекратява разговора, като се позовава на необходимостта да се подготви за пътуването.

В Газиантеп Суна се сблъсква с Юсуф на улицата, като го предупреждава да не изпраща съобщения за нея на Сейран. Юсуф, който твърди, че е бил пиян предната вечер, се извинява и обяснява, че Сейран го е блокирала след инцидента. Суна пита какво е писал, а Юсуф настоява, че това са били просто клюки. Разочарована, Суна го упреква, че не е имал смелостта да избяга със Сейран и че е позволил клюките да се разпространят. Тя подчертава, че Юсуф не бива да говори повече със Сейран за нея.

Ферит напуска ателието, преди да приключи работата си, за да се срещне тайно с Пелин. Той ѝ подарява ръчно изработена гривна. Тя я отказва и казва, че изглежда ужасно. При завръщането му в ателието майсторът му отказва да го пусне. Вкъщи Халис се кара на Ферит, че е напуснал самоволно ателието, но хвали впечатляващите му скици. Ферит се чувства горд и използва похвалата на дядо си, за да дразни съпругата си.

Ифакт разговаря с Асуман и ѝ казва, че въпреки безплодието си трябва да позволи на Фуат да стане баща. Тази идея се появява по време на разговора с Орхан, където Ифакат споменава възможността сина му да има дете от друга жена, подобно на предишните действия на Халис. Орхан възпира обсъждането на миналото и подчертава, че последната им надежда за внук сега е на Ферит.

Ферит подарява на Сейран гривната, отхвърлена от Пелин. Тя оценява подаръка и известно време го дразни. Двамата се озовават на леглото, обърнати един към друг, а устните им почти се докосват. Преди евентуалната втора целувка обаче ги прекъсва почукване на вратата на терасата. Ферит се надига и пуска Пелин вътре. Той не е изненадан от нейното пристигане.

Сейран поставя под въпрос нетрадиционното влизане на Пелин, като пита дали се е качила по стената. Пелин обяснява, че е можела да използва вратата, но е предпочела да не им създава неудобства. Ферит, без да се притеснява, предлага да гледат филм, за да повдигнат настроението си. Пелин предлага да си поръчат пица. Сейран изразява недоумението си от спокойствието на Пелин и Ферит. След това Ферит кани Сейран да се присъедини към тях на леглото, за да гледат филм. Сейран излиза от стаята.

Сейран слиза долу. През открехнатата врата на една от стаите тя вижда Ифакат и Орхан да се целуват. Смаяна, тя покрива устата си с ръка и се отдръпва, за да не я види никой. Връща се в спалнята на горния етаж. Въпреки това не казва на съпруга си какво е видяла.

На следващата сутрин Сейран влиза в стаята на Ифакат и изразява желание да види родителите си. Ифакат я пита дали е наложително, но Сейран настоява, че просто иска да ги види. Ифакат предлага скоро да поканят родителите на Сейран на гости, но Сейран се чуди дали е грешно да иска да се срещне с тях. Ифакат я съветва да не създава впечатление, че ѝ липсват родителите ѝ, толкова скоро след като се е омъжила. Сейран се съгласява неохотно и си тръгва.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 158 и 159 - Сейран в опасност!

„Златно момче“, еп. 156 и 157 - Сейран крие страшна тайна от Ферит!

„Златно момче“, еп. 154 и 155 - Сейран в болница!

„Златно момче“, еп. 152 и 153 - Ще успее ли Ферит да спаси Сейран?

„Златно момче“, еп. 150 и 151 - Сейран е отвлечена!