Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.3 - какво ще се случи...

Добави коментар

Вижте още какво ще се случи в еп. 3 на турския сериал "Златно момче", който може да гледате на 13 декември 2023 по bTV Story от 20:00 часа.

Ферит пристига да вземе Сейран и двамата отиват да вечерят с родителите му. По време на вечерята има момент, в който Гюлгун, майката на Ферит, и Сейран остават сами на масата. Гюлгюн споделя гледната си точка за сина си, като признава особеното му поведение, но добавя, че дълбоко в себе си той е добро момче. Сейран споделя, че за нея е предизвикателство да разпознае кога Ферит се шегува и кога говори сериозно. Сейран също така отбелязва, че засега й прави впечатление, че те са напълно различни един от друг.

Гюлгун е съпричастна към Сейран, като споделя собствените си ранни трудности в брака. Тя описва първоначалните предизвикателства, свързани с навлизането в такава семейна динамика, където решенията се взимат от някой друг и как можеш да се почувстваш като малка част в една по-голяма машина. С течение на времето, обяснява тя, нещата си идват на мястото и тя ще намери своята собствена роля и място в семейството.

След като Ферит се връща на масата, той иска Сейран да го хване за ръка. Сейран неохотно се съгласява и двамата излизат на разходка по кея. По време на разходката Сейран откровено изразява пред годеника си, че не иска да се омъжи за него.Ферит не може да повярва, че Сейран не иска да се омъжи за него, и казва, че тя ще получи много от брака си с него. Той, от друга страна, няма да получи нищо.

Сейран поставя под въпрос решението на Ферит, като го пита защо не се ожени за някоя друга и защо се е отказал от сестра ѝ само защото е разляла кафето. Ферит отрича, че инцидентът с кафето има нещо общо с решението му, което оставя Сейран объркана относно мотивите му. Сейран научава, че сватбата ѝ с Ферит ще се състои на следващия ден.

Обзета от емоции, Сейран сяда на една пейка и скрива разплаканото си лице в ръцете си. Абидин, телохранителят на Ферит, се приближава до нея и я пита дали е добре. Ферит разкрива, че датата на сватбата е определена и тя ще се състои на следващия ден.

По-късно, когато Сейран се прибира у дома, тя получава пари и огърлица от леля си. Тя разкрива, че е получила огърлицата от Халис преди много години, когато е била младо момиче. Суна дава на сестра си сватбената рокля на майка им, която самата тя е трябвало да облече на сватбата.

Сейран и Ферит се женят.Сейран се страхува, че се е омъжила за мъж, когото не познава, и е на път да прекара нощта с него. След сватбената церемония Сейран отива в хотела със семейството на съпруга си. Пелин вече чака в стаята на младоженците. Сейран бавно осъзнава какво се случва. Ферит казва на Сейран, че той също не е искал брака, но никой от тях не е имал право на глас по този въпрос. Той предлага, че предвид обстоятелствата, в които се намират, трябва да се опитат да се споразумеят и да не се лъжат един друг. Сейран, разярена, го удря и се заключва в банята. Разстроена, тя сваля бижутата и воала си, влиза във ваната и заспива. Пелин и Ферит пият и се забавляват цяла нощ.

След като се събужда, Сейран открива съпруга си в безсъзнание на пода. Пелин е заспал на леглото. Паникьосана, Сейран не знае какво да прави. Тя се обажда на Абидин. Той обяснява, че Ферит е диабетик и че трябва да му се даде нещо сладко. Тя поставя кубче захар в устата му и вика линейка. Пелин все още спи под въздействието на алкохола и не разбира нищо. Ферит е откаран в болницата.

Ферит идва в съзнание в болницата и намира родителите си и Абидин до леглото си. Абидин му съобщава, че Сейран е спасил живота му, а той се е погрижил Орхан и Гюлгюн да не разберат за присъствието на Пелин в хотела. Гюлгюн изказва благодарност на снаха си за това, че е спасила Ферит.

Ферит благодари на Сейран, размишлявайки върху сватбените обети за това, че ще бъде до заедно "в здраве и в болест". Сейран невярващо коментира способността на Ферит да се шегува дори в сегашното си състояние. Ферит я уверява, че това няма да се повтори, като олекотява ситуацията, споменавайки колко рядко се случва един мъж да се жени многократно. Сейран го предупреждава, че трябва да се притеснява, тъй като следващия път тя може да не му помогне.

Ферит изразява благодарност за това, че Сейран не е разкрила присъствието на Пелин. Сейран отговаря, че не вижда причина да казва на когото и да било, подчертавайки, че е наясно, че бракът е фиктивен и че сегашната ситуация е изгодна за нея, предвид първоначалното ѝ нежелание да се омъжи за Ферит. Ферит пита Сейран дали наистина е толкова ужасно да е омъжена за него. Сейран му напомня, че само преди няколко часа той е признал, че също не е искал този брак.

На следващия ден двойката се връща в хотела. Кязим пристига, за да провери какво става със зет му. Абидин осведомява Пелин за последните събития и тя изпитва угризения, че не се е погрижила по-добре за любимия си през предишната нощ. В крайна сметка двойката се връща в Истанбул. Сейран е възхитен от големия град.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 158 и 159 - Сейран в опасност!

„Златно момче“, еп. 156 и 157 - Сейран крие страшна тайна от Ферит!

„Златно момче“, еп. 154 и 155 - Сейран в болница!

„Златно момче“, еп. 152 и 153 - Ще успее ли Ферит да спаси Сейран?

„Златно момче“, еп. 150 и 151 - Сейран е отвлечена!