Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.13 - какво ще се случи...

Добави коментар

Суна е принудена да се ожени за по-възрастен мъж. Ферит и Сейран отвличат Суна, за да я спасят от нежелания брак. Вижте какво ще се случи в еп. 13 на турския сериал "Златно момче”.

Майката и сестрата на Суна се опитват да я успокоят, като ѝ казват, че баща ѝ няма да се съгласи да я омъжи за човек, който е много по-възрастен от нея и има дете. Ферит шофира пиян и е спрян от полицията. Колата му е откарана в полицейския участък. Гюлгюн се опитва да се обади на Ферит, но не може да се свърже с него, затова се обажда на Сейран. Сейран знае къде е Ферит и го прикрива пред майка му. Сейран изпраща текстово съобщение на съпруга си Ферит, в което го информира, че майка му се е обадила и мисли, че той е при нея. Тя му казва, че е нарушил споразумението им.

На следващия ден Ифакат и Гюлгюн посещават болната Есма. Ферит трябва бързо да се възстанови и да отиде в апартамента си, преди майка му да открие, че не е прекарал нощта там. Суна подозира, че сестра ѝ знае истината за целувката ѝ с Ферит. Между сестрите се стига до конфронтация.

Суна признава на сестра си, че тя е била тази, която е целунала Ферит. Суна обяснява, че е била пияна и не си спомня как се е случило всичко. Сейран е съсипана и не може да разбере как сестра ѝ е могла да направи това. Кязим подслушва разговора на дъщерите си. Сейран е ядосана на Суна. Тя казва на Суна, че знае, че Суна има чувства към Ферит, по каква друга причина някой напълно пиян би целунал мъжа на сестра си. Вбесен, Кязим се втурва в стаята. Той стиска ръцете си около врата на Сейран, а след това хвърля Суна на пода. След това решава да ожени Сейран за вдовеца.

Сейран и Ферит пристигат в имението и Ферит пита Сейран защо му е още по-ядосана, отколкото преди. Сейран казва на Ферит, че баща ѝ е чул спора ѝ със Сума и е бил бесен. Той повлякъл Суна по пода, а след това решил да я ожени за по-стар мъж. Освен това заключил Суна в стаята ѝ. Ферит казва на Сейран, че е трябвало веднага да му каже за ситуацията. Сейран обвинява Ферит, че е егоцентричен и себичен. Ферит казва на Сейран да внимава как му говори, но на нея не ѝ пука.

Суна се обажда на Сейран и ѝ съобщава, че утре ще се омъжи. Суна се страхува и не иска да се омъжва. Сейран се опитва да я успокои и обещава да намери решение. Суна моли сестра си да помоли Ферит за помощ. Суна затваря телефона.

Уплашена Сейран моли Ферит за помощ, но той отказва да направи каквото и да било. Обвинява я, че се грижи само за собствените си интереси, а след това я пита защо сега го моли за помощ, когато преди малко го е обиждала. Сейран, която отчаяно иска да спаси сестра си, се извинява и обещава да направи всичко, което Ферит поиска. Той изважда от чекмеджето една нощница и я подава на съпругата си. Нарежда ѝ да я облече. Потресена, Сейран изпълнява молбата му и отива в банята.


Облечена в нощницата, Сейран излиза от банята и ляга на леглото. Тя е уплашена и обзета от срам. Ферит поставя под въпрос представата ѝ за него. Тя изразява объркване и търси обяснение за действията на Ферит. Ферит признава, че е искал да я изпита. Сейран се изправя пред Ферит за емоционалните последици от действията му, той се извинява и обещава да помогне на сестра ѝ. Сейран обаче го обвинява, че е манипулирал ситуацията, като я е накарал да се извини и да се почувства виновна. Ферит отклонява вината и уверява Сейран, че ще помогне на сестра ѝ, като твърди, че тя би трябвало да го познава по-добре. Размяната на реплики се разгорещява, тъй като Сейран обвинява Ферит, че я е поставил в унизителна ситуация, а Ферит твърди, че той също се чувства манипулиран. Сейран отказва да спи в леглото, описвайки го като ужасно мръсно.

Ферит се събужда и открива, че Сейран го чака, напомняйки му за обещанието си да спаси Суна. Ферит разкрива нетрадиционния си план да отвлече Суна, за да предотврати нежелания ѝ брак в Газиантеп. Сейран реагира с недоверие и нарича плана луд, като се пита как могат да осъществят успешно подобна идея. Необезпокояван, Ферит твърди, че отвличането е най-доброто решение, за да попречи на Суна да отиде в Газиантеп и по този начин да избегне нежелания брак. Сейран саркастично аплодира плана му, а Ферит гордо заявява, че той е хитър. Сейран обаче изтъква непрактичността и предизвикателствата пред това да се отвлече човек, който е уплашен и е малко вероятно да избяга доброволно.

Въпреки първоначалната съпротива на Сейран, двойката се отправя към апартамента на Суна. Сейран се опитва да убеди сестра си да избяга с тях, но се сблъсква с нежеланието на Суна. В крайна сметка, с убеждаването на майка си и Ферит, Суна се съгласява с плана. Тя се измъква от къщата и се присъединява към тях в колата на Абидин. Когато Хатук забелязва изчезването ѝ, тя веднага съобщава на Кязим.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 158 и 159 - Сейран в опасност!

„Златно момче“, еп. 156 и 157 - Сейран крие страшна тайна от Ферит!

„Златно момче“, еп. 154 и 155 - Сейран в болница!

„Златно момче“, еп. 152 и 153 - Ще успее ли Ферит да спаси Сейран?

„Златно момче“, еп. 150 и 151 - Сейран е отвлечена!