Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 24

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 24 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Анупама уверява Кавия, че няма нищо против тя да се омъжи за Ванрадж. Тя обаче поставя едно условие - Ванрадж трябва да признае истината пред Хасмук и Лила. Анупама не можеше да понесе вината да разкрие аферата им. Тя е вече освободила Ванрадж от себе си.

След като Анупама си тръгва, Ванрадж се ядосва на Кавия за това, че е обсъждала с нея сватбените им планове. Кавѝя го пита дали ще се разведе с Анупама и Ванрадж се оправдава и си тръгва.

Суити се разплака, а Паритош не позволява на Самар да ѝ разкрие истината за Ванрадж. По-късно Паритош се кара на Самар, че не уважава Ванрадж като баща. Самар предрича, че един ден доверието на Паритош, подобно на това на Анупама, ще бъде унищожено. Междувременно Рахи решава да разкрие истината за Ванрадж пред Лила, но Анупама се намесва и успява да я спре.

Лила разпитва за спора на Анупама с Ванрадж, но Анупама заявява, че това е въпрос между съпруг и съпруга. Кинжал с изненада научава, че Рахи е отишла в къщата на Шах. Рахи разкрива, че е знаела за аферата на Ванрадж и Кавия, но не е имала доказателства. Кинжал попита какво ще направи Рахи, ако се сдобие с доказателства, и Рахи реши да унищожи Ванрадж, като го разкрие.

Ванрадж се конфронтира с Анупама и я обвинява, че се преструва. Той я призовава да спре да протаква, заявявайки, че Кавия се опитва да го хване в капан и че най-много се грижи за нея и семейството си. Анупама обаче разкрива, че е знаела, че той е бил при Кавия, когато тя е отишла там. Тя прекъсва всички връзки с Ванрадж и го оставя с въпроса как би реагирал той, ако тя имаше извънбрачна връзка. Ванрадж е шокиран.

На следващата сутрин Анупама наблюдава как Самар води онлайн курс по танци и се разчувства. Самар изразява желанието си да бъде добър и отговорен син към нея, и Анупама го прегръща.

Анупама съветва Самар да направи първите си стъпки в кариерата си. Самар насърчава Анупама да преподава индийски танци на учениците му, но тя отказва и му предлага да потърси помощта на Нандини. Самар се колебае, когато чува името на Нандини, но Анупама му казва да не се сърди на Нандини, тъй като тя е подкрепила нея вместо Кавия. Тя окуражава Самар да цени приятелството на Нандини и да продължава да се усмихва.

Ванрадж прекарва време с Паритош, който го призовава да даде на Анупама малко време. Ванрадж решава да даде урок на Анупама. Междувременно Анупама осъзнава, че не е сервирала чай на Хасмух и намира Лила в кухнята, твърдейки, че Ванадж я е помолил да му сготви. Анупама разпитва за Джилмил, която не се е прибрала вкъщи, защото Ванрадж я е помолил да не го прави. Анупама усеща, че Ванрадж играе поредната игра, и моли Лила да излезе от кухнята.

Ванурадж казва на Анупама, че нейното място е в кухнята. Анупама решава да му докаже, че греши, като заработи пари. В офиса Ванрадж изразява разочарованието си пред Кавия. Тя смята, че Анупама ще му даде лесен развод, но Ванрадж избягва темата. Когато отваря кутията си за храна, той е шокиран да открие бележка вместо храна.

Ванрадж прочита писмото на Анупама, в което пише, че в продължение на 25 години тя е опаковала обяда му, но сега, както и сърцето ѝ, той остава празен. Анупама моли Вадраж да спре да използва евтини трикове, за да я унижава, и да престане да притеснява семейството ѝ. Това писмо вбесява Ванрадж.

Междувременно Самър и Бхавеш хранят Хасмух с рулца със сметана с надеждата, че той ще убеди Анупама да започне да посещава уроци по танци. Когато Анупама пристига, Хасмух я моли да обмисли идеята. Кинджал се присъединява към Самар, Хасмух и останалите, за да подкрепят Анупама, но Лила се намесва, намеквайки, че Анупама е просто домакиня, която трябва да се съсредоточи върху семейството. Самар се опитва да защити майка си от Лила, но Анупама го спира.

Кинжал предлага да помага на Анупама в кухнята и да се научи да готви от нея. Тя насърчава Анупама да помисли за себе си и да направи първата крачка, като започне уроци по танци. Паритош подслушва разговора им, разстройва се и излиза. Анупама обмисля думите на Кинджал и Самар, Тя получава обаждане от Ванрадж, игнорира го. Това още повече го вбесява.

Паритош се кара на Кинджал, че насърчава Анупама да започне кариера, твърдейки, че Анупама се е провалила, когато се е опитала да го направи преди. Кинджал съветва Паритош да разбере Анупама, вместо сляпо да подкрепя Ванрадж, което води до остър спор между двамата.

По-късно Ванрадж се връща у дома и разпитва Анупама за празната кутия за обяд. Анупама заявява, че е знаела, че той не е гладен, а Ванадж признава, че Кавия му е поръчала храна. Анупама е решена да не се занимава повече с него. Когато Ванрадж провокативно споменава за предстоящата си сватба с Кавия, тя отвръща хладно, оставяйки Ванрадж смаян.

По време на вечерята Самар насърчава Анупама да се присъедини към тях. Лила е единствената, която не подкрепя идеята. Хасмух се застъпва за Анупама и я храни, което много дразни Ванрадж. Лила настоява Анупама да сервира вечеря и на Ванрадж, но Анупама казва на Ванрадж да си сервира сам, тъй като е обядвал добре по-рано. Това оставя Ванрадж без думи. Анупама заявява, че е готова да стане учителка по танци и уверява Лила, че домакинската работа ще бъде свършена.

Анупама се моли на Бог. Тя си спомня за минал инцидент, при който директорът на училището ѝ се е скарал, че е закъсняла. Самар ѝ подарява звънчета за глезена и споделя с нея спомени от детството си. Той я насърчава да започне деня си с танц.

Ванрадж се мъчи да намери чорапите си и когато Кавия го вика за среща, по погрешка обува различни чорапи. Анупама танцува, докато Самар я снима. Когато Ванадж я прекъсва, Анупама заявява, че танците са като молитва за нея и отказва да бъде спряна от него. Ванрадж твърди, че неин дълг е да се грижи за него, но Анупама отстоява позицията си, като се заклева да изпълнява задълженията си, но да не изпълнява заповедите му. В пристъп на гняв Ванарадж счупва звънчетата на гривната на Анупама, оставяйки нея и Самар в шок.

Самар ободрява Анупама, напомняйки ѝ, че Ванадж може да е счупил звънчетата, но не може да сломи духа ѝ. Анупама показва счупената гривна на Самар, който ѝ казва, че тя танцува, а не гривната ѝ, и продължава да я мотивира. По-късно Анупама се чувства притеснена, докато преподава онлайн, и учениците си тръгват. Самар я успокоява, като изразява вярата си в нейните способности и я нарича рокзвезда. Той я насърчава да упорства и да вярва в себе си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 32

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 31

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 30

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 29

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 28