Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 23

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 23 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Ванрадж се кара на Кавия, че му се е обадила въпреки молбата му да не го прави. Кавия обяснява, че е стресирана от това, че Анупама е дошла в съзнание, и настоява Ванрадж да се срещне с нея. Ванрадж отказва, съветвайки Кавия да се справи със стреса си сама, както той прави. Той изразява недоволството си от това, че Кавия е разкрила истината пред Девика, и когато Кавия го пита дали планира да се дистанцира от нея, той прекратява разговора.

Междувременно Анупама провежда видеоразговор с Девика, която пита дали е контактувала с Ванрадж. Анупама все още не го е направила и Девика я съветва да не се поддава на лъжите на Ванрадж. На сцената се появява Суити и Девика прекратява разговора. Анупама пита Суити дали може да си поделят стаята, като твърди, че иска промяна.

Хасмук и Лила разпитват Ванрадж за това, което Анупама е открила, преди да припадне. Суити пита защо Анупама е решила да дели една стая с нея. Ванрадж измисля история, обяснявайки, че лекарят е предложил промяна за Анупама, което я е накарало да се премести при Суити.

Нандини подвежда Самар, за да научи, че Анупама е добре, но крие истината от него. Анупама се приближава до Паритош и го пита защо не ѝ е казал за Кавия и Ванрадж по-рано. Паритош разкрива, че е научил за това от Нандини и Санджай, а Ванрадж му е казал, че всичко между него и Кавия е приключило. Анупама е шокирана.

Кинжал се среща с Анупама и я моли да се види с Паритош. Лила забелязва липсващата мангалсутра на Анупама и моли Ванрадж да ѝ я сложи обратно. Ванрадж се усмихва на безпомощността на Анупама, но тя твърдо държи на решението си да не наказва други връзки заради съпруга си.

Паритош разказва на Кинджал за аферата на Ванрадж и Кавия. Кинджал посочва, че Кавия може да е натопила Ванрадж. Самар чува разговора им и бяга. Паритош споменава, че Самар е твърде емоционален, за да се справи с подобно разкритие, и отива да го намери.

Нандини поставя под въпрос заминаването на Кавия, а Ванрадж съветва Кавия, че ще му е по-лесно да се срещне с нея, след като се върне в собствения си дом. Кавия изразява объркване относно действията на Ванрадж.

Паритош търси Самар, който се изправя срещу Ванрадж, обвинявайки го, че е предал Анупама, и се заклева да го накаже за това. Самар решава да не се обръща към него с "баща" и използва името на Ванрадж, което го шокира.

Паритош се разплаква, осъзнавайки степента на страданието на Анупама, и решава да поеме отговорността като нейн син. Междувременно Лила става подозрителна. Анупама се опитва да даде хамбургер на Самар, но не го намира в стаята му. Самар пуска песен за Анупама, като ѝ показва изображение от проектор, което я разплаква. Ванрадж си припомня последните събития, крещи от неудовлетвореност и решава да поправи нещата, преди да е станало твърде късно.

Самар съветва Анупама да продължи напред след последните събития, но Анупама обяснява, че не може да го направи, без да нарани Хасмух и Лила, като разкрие истината за Ванрадж. Тя смята, че Ванрадж трябва да си признае сам. Самар ѝ предлага да се съсредоточи върху себе си, а не върху другите. Анупама разкрива, че Паритош, Нандини и Санджай са наясно с истината за Ванрадж.

Самар се изправя срещу Нандини за това, че го е излъгала, и изразява гнева си към нея, че е скрила истината за Ванрадж и Кавия. Той я моли да стои далеч от къщата и заявява, че не я харесва.

Девика казва на Анупама и Лила, че трябва да си тръгне за известно време. Хасмук иска тя да се върне, но Самар предлага Анупама да отиде с Девика за разнообразие. Първоначално Анупама отказва, но натискът от страна на Хасмух и Суити я кара да се съгласи.

Ванрадж се подиграва на Девика, че е разведена, твърдейки, че тя не може да понася ничие щастие. Девика отвръща, че тя и Кавия не са много различни. Пристига Анупама и когато Ванрадж разпитва за плановете ѝ, тя заявява, че той е изгубил правото да се интересува от нейните решения.

Анупама се прибира у дома, след като е прекарала известно време с Девика. Ванрадж, опитвайки се да я сплаши, затваря вратата в лицето ѝ, но Анупама спокойно му съобщава, че по този начин само ще се подиграе със себе си. Когато се появяват Лила и Хасмук, той отново отваря вратата и Анупама влиза.

Ванрадж се среща с Кавия, която е щастлива да го види. Тя разпитва за настроението му, но Ванрадж е зает с промененото поведение на Анупама, което му се струва непознато.

Лила разпитва Анупама за това, че е играла игра с Ванадж, предполагайки, че той си е тръгнал при пристигането ѝ. Хасмух предполага, че Ванрадж може да е в офиса. Лила моли Анупама да сервира храна, когато Ванрадж се върне.

Междувременно Кавия спекулира, че преместването на Анупама ще е от полза, тъй като ще ѝ позволи да се омъжи за Ванрадж и ще улесни Анупама да му даде развод. Ванрадж е изненадан.

Анупама научава от Нандини, че Ванрадж и Кавия са планирали да се оженят в същия ден, в който се е състояла нейната сватба. Тя се отдръпва в шок, а Самар я подкрепя. Анупама си спомня думите на Ванадж и си тръгва.

Нандини се извинява на Самар, който ѝ прощава. Той обяснява, че това, че тя е по-възрастна, не го прави дете и че разбира нуждата ѝ да защити Анупама, тъй като той също крие истината от семейството им.

Анупама пристига при Кавя, която предлага на Ванрадж да се разведе с нея. Ванрадж открива Анупама в сградата на Кавия и изпада в паника, като се скрива в дома на Кавия. Анупама моли Кавия да отвори вратата.

Суити разпитва Паритош защо Анупама се е преместила в нейната стая, но той отказва да разкрие истината за извънбрачната връзка на Ванрадж. Самар се опитва да ѝ обясни, но Паритош го прекъсва. Самар насърчава Суити да изрази позицията си, когато научи истината, и тя става подозрителна.

Кавия казва на Анупама, че Ванрадж вече не я обича, което води до конфронтация, в която Анупама се кара на Кавия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

“Свободна да избира" еп. 186 - Анупама на кръстопът!

“Свободна да избира" еп. 185 - Ще се промени ли Пахи?

“Свободна да избира" еп. 183 и 184- Пахи и Адхик на кръстопът!

“Свободна да избира" еп. 181 и 182 - Анупама се бори за справедливост!

“Свободна да избира" еп. 180 - Изборът на Анупама предизвиква разногласия!