Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 22

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 22 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Девика се кара на Ванрадж за поведението му с Кавия, като отбелязва, че е намерила обицата на Кавия, и го обвинява, че има връзка с нея. Въпреки опитите на Ванрадж да се защити, Девика го предупреждава за потенциални проблеми.

По-късно тя посещава Кавя и изразява неодобрението си от влошаващото се състояние на Анупама. Девика притиска Кавия за подробности относно връзката ѝ с Ванрадж, което кара Кавия със сълзи на очи да признае момент на слабост с него. Девика и Нандини са шокирани от това разкритие и Девика предупреждава Кавия, че ще замеси властите, ако нещо се случи с Анупама.

Междувременно Паритош разговаря с лекаря, докато Анупама продължава да не реагира. Самар се опитва да предизвика реакция от страна на Анупама, като ѝ пее. Паритош разкрива, че Анупама може да се нуждае от хоспитализация, ако състоянието ѝ не се подобри, което дълбоко разстройва дядо му, а семейството не е сигурно за подходящото лечение.

Кавия се обажда на Ванрадж и признава, че е разкрила истината пред Девика под натиск. Ванрадж се ядосва. Девика пристига и го заплашва.

На членовете на семейството им липсва Анупама и моментите, които са споделяли с нея. Ванрадж вика името на Анупама и тя се събужда рязко, като се мъчи да диша. Анупама размишлява за времето, прекарано с Ванадж, включително за неговото предателство. Тя се приближава до олтара, запалва лампа и сваля сватбената си огърлица. Девика пристига, за да я подкрепи, и я насърчава да диша.

Кавия обмисля предупреждението на Девика и си спомня последствията от действията си. За кратко обмисля да посети къщата на Шах, но в крайна сметка се въздържа. Междувременно Ванрадж обмисля да попречи на Анупама да разкрие тайната му пред семейството. Девика отвежда Анупама на уединено място, където насърчава Анупама да изрази чувствата си, без да я осъжда.

Анупама си спомня за предателството на Ванадж и изказва разочарованието си, като накрая губи самообладание. Девика я удря, за да я върне към реалността, и се извинява за постъпката си.

Анупама се доверява на Девика, като ѝ обяснява, че през последните 25 години се е жертвала за семейството си, без да осъзнава, че домът ѝ се е разпаднал. Тя се оплаква, че мечтите ѝ са били разбити след брака, и разкрива, че ритането на купата с ориз по време на сватбата не е било ритуал, а символ на разбитите ѝ мечти. Анупама казва, че някога се е борила дори с Кришна за Ванрадж, само за да бъде предадена от него. Тя изразява гнева си, че сляпо се е доверила на Ванрадж, и се извинява на Девика, че е пренебрегнала предупрежденията ѝ. Анупама изпитва дълбоко чувство на отвращение.

Анупама се доверява на Девика, като изразява мнение, че винаги е живяла за другите, но сега е решена да живее за себе си. Девика я окуражава и Анупама забелязва татуировката "Аз съм достатъчна" на ръката на Девика, което я вдъхновява да приеме същото мото. Девика изписва "Аз съм достатъчно" на ръката на Анупама, подчертавайки значението на самоутвърждаването.

Анупама изкрещява името си, а ехото ѝ напомня, че макар нощта да е дълга, утрото винаги идва. Девика споделя, че богинята Дурга подкрепя новото ѝ пътуване, като показва на Анупама свещен идол. Анупама се приближава до идола и се моли, търсейки сила за предстоящите предизвикателства.

Връщайки се у дома, Анупама е посрещната от празнична украса. Тя стиска мангалсутрата си и затваря очи. Хасмук я забелязва в кухнята и я разпитва за предишната вечер, но Анупама избягва разговора. Хасмух й предлага да сготви и я насърчава да си вземе почивка.

По-късно Анупама размишлява, че не може да накаже всичките заради действията на съпруга си, затова отделя време да потърси отговори. Кавия е притеснена, когато вижда Анупама, а Нандини се подиграва на Кавия, намеквайки, че тя и Ванрадж ще понесат последствия.

Хасмух носи чай за Анупама и ѝ пее песен. Членовете на семейството изразяват любовта си чрез прегръдки и танци. Нандини наблюдава това и се чувства доволна, докато Кавия изглежда отчаяна.

Анупама решава да се изправи срещу Ванрадж, а децата ѝ предлагат да я придружат. Суити съобщава на Ванрадж, че Анупама е дошла в съзнание и идва да говори с него, придружена от Паритош и Самар. Ванрадж е смаян от новината.

Анупама влиза в стаята и след като децата ѝ си тръгват, тя се изправя срещу Ванрадж за предателството му. Първоначално Ванурадж се обръща към нея с "Ану", но Анупама настоява да я нарича с истинското ѝ име. Той се опитва да оправдае действията си, твърдейки, че действията на Кавия са били недоразумение, но Анупама остава скептична. Ванрадж признава, че Кавия е била притеснена емоционално и е работила в неговия офис, което е предизвикало привързаността им, но настоява, че Анупама не е чула цялата истина. Анупама го прекъсва, като го призовава да спре да си измисля истории.

Анупама поставя под съмнение автентичността на цялата им връзка, а Ванрадж я пита дали възнамерява да се разведе с него. Анупама потвърждава, че тя ще вземе това решение и заявява намерението си да докаже своята стойност. Тя заявява, че го е отстранила от живота си, и напуска стаята.

По-късно Анупама се интересува от местонахождението на Паритош и среща майка си и Бхавеш, които я питат за здравето ѝ. Анупама обяснява, че липсващата мангалсутра е резултат от това, че току-що се е изкъпала. Тя размишлява за това как майка ѝ е управлявала семейството след смъртта на баща ѝ, а майка ѝ разкрива, че това е било в името на децата. Анупама се моли за бъдещето, като се опитва да разбере как да съобщи на майка си, че връзката ѝ с Ванрадж е приключила.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 38

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 37

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 36

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 35

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 34