Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 21

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 21 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Майката на Анупама отбелязва, че вижда щастие на лицето на дъщеря си след дълго време. Лила шеговито отвръща, че навремето са биели Анупама, което разсмива всички. Междувременно Ванрадж е погълнат от мисли за Кавия и съжалява за невъзможността си да се свърже с нея. От друга страна, Кавия си припомня моментите с Ванрадж и се разчувства, осъзнавайки, че Ванрадж само е хвалел Анупама. Рахи с нетърпение очаква драмата.

Лила и семейството на Анупама решават да извършат ритуал за Анупама. Анируд се опитва да информира Нандини за ситуацията, но Нандини не отговаря на обаждането му. Лила хвали Анупама, а Кавия си спомня за подигравката на Анируд. Анируд ѝ съобщава, че Ванрадж ще се ожени повторно за Анупама. Върнала се в реалността, Кавия върви ядосана по пътя.

По-късно Нандини научава от Анируд, че Кавия се отправя към дома на Ванрадж. Нандини е притеснена и се доверява на Паритош. Паритош я съветва да не се притеснява, тъй като Кавия не би посмяла да развали момента. Рахи забелязва, че Паритош и Нандини разговарят тайно, но се преструва, че не е чула нищо. Самар пита Нандини дали крие нещо от него. Нандини отрича и си тръгва.

Кавия пристига в къщата. Анупама се моли за семейно щастие, а духовникът нарежда на Анупама и Ванрадж да завършат сватбените обиколки. Ванрадж стои зашеметен, като вижда Кавия, която му показва мангалсутрата. Ванрадж обаче не е в състояние да отговори. Лила насърчава Ванрадж да продължи сватбените обиколки. Ванрадж остава втренчен в Кавя, а Паритош се чуди какво е привлякло вниманието на баща му. Кавия се опитва да се скрие, а Ванрадж и Анупама завършват сватбените си обиколки.

Кавия най-накрая влиза и съобщава на Анупама, че не е могла да пристигне навреме за сватбата ѝ, защото и тя току-що е щяла да се омъжи. Анупама е изненадана и пита за кого ще се омъжи. Паритош, Нандини и Ванрадж изглеждат неспокойни. Кавия разкрива, че е щяла да се омъжи за същия човек, който току-що се е оженил за Анупама. Това разкритие шокира Анупама и всички останали.

Кавия обяснява, че се е забавила, защото е чакала някого. Тя дава Синдур на Ванрадж и го инструктира да го нанесе върху линията на косата на Анупама. Тя му се подиграва, че е оставил булката да чака.

Ванрадж изпълнява указанията ѝ, докато Кавия му подава мангалсутрата, която да постави на врата на Анупама.Той завързва мангалсутрата, докато Кавия продължава с глупостите си. Паритош предупреждава Кавия да не създава разногласия между родителите му. Анупама благодари на Ванрадж и на всички за щастието в живота ѝ и подчертава, че вярва на Ванрадж повече от всеки друг в семейството.

Кавия предлага на Анупама бидай, за да се увери, че тя пролива сълзи. Кавия започва да танцува, а Ванрадж става все по-нервен, особено когато слуша текста на песента. Емоционалният завършек на песента трогва Анупама, която споделя емоционален момент с майка си. Ванрадж обаче е ужасен от намеренията на Кавия.

Анупама вярва, че мечтите ѝ най-накрая се сбъдват. Лила предлага да се извършат ритуалите "Грах Правеш" за Анупама и Вадраж. Анупама е готова да влезе в къщата, когато Кавия развързва сватбения възел между Анупама и Ванрадж.

Анупама влиза в къщата, но е шокирана да открие развързания възел. Всички останали са също толкова зашеметени, докато Кавия триумфално заявява, че сега Ванрадж ще бъде обвързан само с нея.

Анупама стои в шок, гледайки развързания възел. Хасмух утешава Анупама, като ѝ подсказва, че развързаният възел символизира прехода ѝ от следването на Ванрадж през последните 25 години към воденето на собствен живот. Анупама и останалите са трогнати от думите на Хасмух. Анупама се съгласява, държи ръката на Ванрадж и потвърждава, че възелът може да бъде развързан, но тя никога повече няма да пусне ръката му. Тя влиза в къщата. Кавия също държи ръката на Ванрадж и влиза в къщата.

Паритош предлага да изпълняват следсватбени функции, но Ванрадж заявява, че е уморен и иска да си почине. Лила го насърчава да го направи. Ванрадж се оттегля в стаята си и открива Кавия там. Той затваря вратата.

Междувременно Анупама моли Дипика да я придружи до стаята на Ванрадж, тъй като той има главоболие и тя ще се погрижи за него. Рахи пристига и поздравява Анупама. Тя допълва, че сега Ванрадж трябва да се съсредоточи върху Анупама, а не върху Кавия. Дипика се чуди защо Рахи споменава името на Кавия. Анупама пояснява, че ако Ванадж и Кавия са имали връзка, той не би се оженил за нея отново. Дипика признава нейното мнение. Анупама моли Дипика да дойде с нея в стаята на Ванрадж.

Нандини и Паритош търсят Кавия. Междувременно Кавия се изправя срещу Ванрадж за предателството му и изисква от него публично да държи ръката ѝ, тъй като иска да стане негова законна съпруга. Ванрадж някак си успява да успокои Кавия. Тя се извинява на Ванрадж и го прегръща.

Анупама се отправя към стаята на Ванрадж, чувствайки се щастлива, че го има в живота си. Когато обаче отваря вратата, светът ѝ се разбива. Тя вижда Ванрадж и Кавия в компрометиращо положение. Ванрадж целува Кавия и се приближава към нея. Анупама стои шокирана пред вратата и накрая припада.

Ванрадж и Кавия се втурват към Анупама и се опитват да я събудят. Ванрадж настоява Кавия да напусне къщата, преди някой да я е видял, но Кавия е загрижена за Анупама. Ванрадж нарежда на Кавия да си тръгне и я уверява, че ще се погрижи за съпругата си. Кавия бързо излиза от стаята.

Междувременно Лила чака Анупама и Ванадж. Братът на Анупама шеговито предполага, че може би имат романтичен момент. Ванрадж се опитва да събуди Анупама. Когато Кавия се опитва да излезе от къщата, тя се сблъсква с Рахи. Рахи я разпитва защо бърза, намеквайки, че може да е направила нещо нередно. Кавия бързо напуска къщата.

В същото време една от приятелките на Анупама намира Анупама да лежи на пода и разпитва Ванрадж какво е направил с нея. Тя извиква семейство Шах, за да ги информира за състоянието на Анупама. Нандини забелязва, че Кавия се опитва да избяга, и я пита защо бяга и се крие. Кавия я игнорира и продължава да бяга. Рахи споменава, че с нетърпение очаква драмата, която ще се разиграе, за да може да отмени годежа на Кинджал с Паритош.

Всички започват да се притесняват за благополучието на Анупама. Ванрадж моли Паритош да му помогне да пренесе Анупама. Семейство Шах разпитва какво се е случило. Самар, Паритош и другите се притесняват. Те разпитват Ванрадж за състоянието на Анупама, а Лила предполага, че Анупама може просто да е уморена.

Ванрадж обаче лъже всички, твърдейки, че е бил в тоалетната и след като се е върнал, е намерил Анупама да лежи на пода. Приятелката на Анупама намира обяснението му за подозрително. Суити и Мину са загрижени за Анупама и се молят за нея. Междувременно лекар преглежда Анупама и съобщава на семейството, че тя е припаднала вследствие на силен шок. Лекарят поставя инжекция на Анупама и съветва всички да я оставят да си почине. Доли предлага останалите членове на семейството да си тръгнат, а тя ще остане с Анупама. Самар отказва да остави Анупама, но Доли настоява.

Кавия се разплаква, докато размишлява върху последните събития. По-късно Доли си спомня моментите с Анупама и се разчувства. Междувременно Хасмук и останалите се молят за Анупама. Доли открива обицата на Кавя в спалнята на Анупама и става подозрителна. Анупама идва частично в съзнание и се пита какво се е случило. Доли я насърчава да говори.

Ванрадж си мие лицето и се измъчва от мисълта, че Анупама знае за неговото предателство. Той е стресиран, представяйки си как Анупама го пита защо я е предал, след като тя го е смятала за свой бог. В друга част на къщата Самар гледа снимка на Анупама, а Нандини го утешава, като го насърчава да бъде силен и да не плаче заради Анупама.

Междувременно Паритош носи мляко на Ванрадж и го съветва да го изпие, тъй като не е ял, откакто Анупама е припаднала. Той предлага да го изслуша, ако Ванрадж иска да говори. Нандини отива при Кавия и се опитва да я разпита за случилото се в дома на Анупама. Ванрадж измисля история, когато Паритош го моли да обясни какво се е случило с Анупама. Ванрадж казва на Паритош, че когато е отхвърлил предложението на Кавия, тя е решила да му отмъсти. Той допълва, че Кавия го е хванала за дрехите и двамата случайно са паднали на леглото. В този момент Анупама влиза в стаята и разбира погрешно ситуацията. Ванрадж подсказва на Паритош, че знае, че той няма да му повярва. Паритош подкрепя Ванрадж и Ванрадж не вдига на Кавия. Той решава да види Анупама.

Ванрадж отива в стаята на Анупама, където Девика го разпитва какво се е случило с Анупама. В същото време Анупама идва в съзнание. Тя си спомня за момента, в който е видяла Ванрадж и Кавия заедно, и отваря очи. Ванураж пита Анупама дали е добре и се опитва да ѝ помогне, но Анупама го отблъсква и се опитва да напусне къщата. Самар, Суити и Паритош я спират. Лила съветва Самар и Паритош да отведат Анупама в стаята ѝ. Анупама обаче отказва да влезе в стаята си и се тревожи. В крайна сметка тя се съгласява с молбата на Суити да отиде в стаята си.

Суити си припомня моментите с Анупама и тя, Паритош и Самарт пеят приспивна песен, за да помогнат на Анупама да заспи. Анупама е уплашена, но с подкрепата на семейството си постепенно заспива, а останалите членове на семейство Шах се присъединяват към пеенето, за да я успокоят.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 38

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 37

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 36

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 35

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 34