Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 19

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 19 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Лила закачливо дразни Кавия, че отново посещава дома ѝ. Кавия, спомняйки си за предишния им спор, се приближава до Лила, за да поиска благословията ѝ. Тя искрено се извинява на Лила за предишното им несъгласие, разбирайки гледната точка на Лила, и също така поднася извиненията си на Самар. Кавия изразява разкаянието си за всяка болка, която може да е причинила, особено на Анупама, като подчертава, че е просто човек. Лила прощава на Кавия, следвайки молбата на Анупама, и я насърчава да се наслади на сватбените ритуали. Кавия с вълнение приема, сякаш е нейната собствена сватба.

Нандини разбира скритото послание на Кавия и смята, че Кавия се извинява не защото е сбъркала, а защото иска да се нагоди към семейството. Анупама, забелязвайки мрачното поведение на Нандини, я разпитва. Нандини обаче избягва темата, като споменава за скъсаната блуза. Самар изпитва съчувствие, но е закачливо подразнен от Пахи и Паритош. Кинджал се присъединява към тях и пита за шегата, което кара Самар да попита дали Паритош я е включил в екипа си. Кинджал уточнява, че не е част от никакъв екип, но е забелязала химията между Самар и Нандини, което кара Самар да се смути.

Ванрадж получава предупредително съобщение от Девика, което го кара да осъзнае, че мълчанието ѝ зависи от щастието на Анупама. Той размишлява, че в името на щастието на семейството му Анупама трябва да остане щастлива.

Самар се опитва да повдигне духа на Нандини, докато тя върви пред него, уверявайки я, че може да замени скъсаната си блуза, и я насърчава да се съсредоточи върху игрите. Лила мами в играта, което води до нейната дисквалификация.

Кавия с гордост доверява на Ванрадж за успешното си сдобряване с Лила, намеквайки, че понякога нарушаването на няколко правила е необходимо, за да се постигнат победи. Тя уверява Ванрадж, че се стреми само към малко място в живота му и ще внимава за действията си. Лила, която се чувства уморена, се извинява, за да си вземе сок. Самар обявява почивка, по време на която забелязва, че Нандини се разхожда сама, и я проследява.

Самар съветва Нандини да не се привързва прекалено към материалните блага, но Нандини, мислейки за дълбоката любов на Самар към Анупама, се колебае дали да му разкрие това, което знае. Преди да успее да го направи, Анупама вика Самар. Братът на Лила обявява края на почивката и играта продължава. Самар излиза от играта, като предпочита да коментира.

Нандини стратегически излиза от играта, за да позволи на Анупама да заеме мястото ѝ, с което си спечелва похвала от Самар. Анупама печели играта, като всички се радват, с изключение на Кавия. Дори Ванрадж аплодира Анупама, а Нандини се разчувства, когато става свидетел на нейната победа. Анупама и Ванрадж позират за снимка, което много ядосва Кавия. Нандини предсказва, че Анупама ще продължи да побеждава не само в играта, но и в живота.

Лила, която страда от болки в краката, е масажирана от Анупама, която разбира, че краката на Лила са възпалени от предишната игра. Анупама закачливо признава, че може би не е най-добрата снаха, но размишлява върху 25-годишния им съвместен живот, като изразява желанието си да спечели място в сърцето на Лила. Тя пита Лила дали сега я харесва като булка на Ванрадж. Лила по свой начин предава, че не не харесва Анупама, което предизвиква усмивка на лицето на Анупама.

Кавия, правейки се на срамежлива, се извинява на Лила, защото иска да спечели обичта ѝ. Ванрадж изразява облекчението си от извинението на Кавия. Кавия го уверява, че няма да разкрие статута си на негова любовница, тъй като има традиционни мечти въпреки модерните си възгледи. Тя настоява той да ѝ купи обикновена брачна верижка, следвайки обичайната практика, според която семейството на младоженеца трябва да я осигури. Ванрадж се съгласява и отива да я купи.

Пахи напомня на Кавия за мехндито на Анупама и я инструктира да отиде навреме. Кавия намира за глупаво как семейството на Ванрадж се отнася към тази сватба, сякаш е за първи път. Кавия казва на Ванрадж, че иска да сложи мехнди с името му, тъй като и тя е булка, и го прегръща.

Анупама благодари на Лила за подкрепата и за прекрасния подарък, който ѝ е направила. Лила, объркана, пита за подаръка. Анупама срамежливо нарича Ванрадж "подаръка" и получава благословията на Лила за съвместното им щастие. Лила напомня на Анупама за предстоящото й мехнди и я съветва да си почине. Джейеш и братът на Лила подслушват разговора и споделят радостта на Анупама.


На следващия ден Лила започва ритуала мехнди. Пахи се среща с Кавия, докато Самар търси Нандини. Паритош забелязва това и пита Кавия къде е племенцита ѝ. Кавия му съобщава, че Нандини ще се присъедини към тях по-късно, което радва Самар. Кинджал съобщава на Паритош, че скоро ще се състои и тяхната мехнди церемония, а Паритош изразява вълнението си, че ще види името си в мехнди на Кинджал.

Лила се интересува от отсъствието на Рахи, а Кинджал обяснява, че Рахи е ангажирана със среща, но ще се присъедини по-късно. Ванрадж съобщава на Кавия, че е купил брачната верижка и тя може да я види в колата му. Кавия изразява своята благодарност. Започва церемонията по мехнди за Анупама. Кавия деликатно поставя ръката си върху мехндито. Тя показва на Нандини, която току-що е пристигнала, своя дизайн на мехнди.

Празникът включва танцово изпълнение. Кавия си представя, че ще танцува с Ванрадж, а Самар, обзета от емоции, благодари на Ванрадж, че е донесъл щастие на Анупама. Ванрадж на свой ред подчертава, че щастието на Анупама е и негово щастие. Рахи привлича вниманието на всички, като разкрива мехнди на ръцете на Анупама и Кавия, с името на Ванарадж, изписано на ръката на Кавия, оставяйки всички в шок.

Анупама е изненадана, когато вижда името на Ванрадж върху ръката на Кавя по време на церемонията по мехнди. Рахи шеговито отбелязва, че е присъствала на много мехнди церемонии, но никога не е била свидетел на подобна. Анупама разпитва Кавия за наличието на името на Ванрадж на ръката ѝ. Кавия твърди, че това е грешка на художничката на мехнди, но Нандини настоява, че става дума за значителна грешка. Кавия, която се разстройва, обвинява художничката на мехнди за грешката. Рахи я разпитва защо все още не го е махнала. Кавия обяснява, че е щяла да го изтрие, преди някой да го забележи.

Анупама признава, че това е било грешка, но подчертава, че само тя има право да носи името на Ванрадж на ръката си. Лила инструктира Кавия да изтрие името, вместо да стои бездейно. Самар, опитвайки се да разреши неловката ситуация, се извинява на Кавия и избърсва ръката ѝ със салфетка. Кавия е шокирана да види съсипаното си мехнди.

Нандини успокоява Самар, заявявайки, че той е постъпил правилно. Анупама съветва Кавия да не го приема присърце. Лила пита защо Кавя ще се чувства зле, когато Анупама е булката и подкрепя Самар. Тя отвежда Анупама, като обяснява, че трябва да завършат дизайна на мехнди.

Самар разведрява настроението. Рахи се извинява на Кавия, а Нандини казва на Кавия, че този инцидент може да е знак от вселената, който я предупреждава за действията ѝ. Кавия, разстроена от съсипаното си мехнди, се втренчва в Анупама.

Анупама отива да направи чай за Ванрадж, който се бори с главоболие. Джилмил предлага да направи чая, но Анупама отказва. Кавия се преструва, че се спъва, и по този начин умишлено размазва мехндито на Анупама, докато държи ръката ѝ. Анупама плаче над ръката си, оплаквайки се от злополучния развой на събитията. Доли помага на Кавия да си върне равновесието, а Кавия смята, че не може да позволи мехндито на Анупама да стане по-тъмно, когато нейното избледнява. Тя се извинява на Анупама, а Лила порицава Кавия. Кавия се защитава, като твърди, че става дума за злополука. Рахи настоява, че действията на Кавия са помрачили щастието на Анупама.

По-късно Ванрадж се опитва да утеши Анупама, която реагира твърде силно на инцидента с мехнди. На следващия ден Анупама споделя опасенията си, че може да се случат нещастия като предишния ден. Ванрадж случайно къса брачната верижка на Анупама, което предизвиква паника у Анупама. Ванрадж отхвърля притесненията ѝ, което кара Анупама да смята, че той не приема тревогите ѝ сериозно.

Джейеш съветва Самар да използва колата на Ванрадж, за да донесе някои неща. Ванрадж открива, че Самар е взел колата му, където е брачната верижка за Кавия. Джаеш казва, че в този брак той представлява страната на булката. Анупама става емоционална, след като чува това. Ванрадж съобщава на Кавия, че ще ѝ покаже брачната верижка по-късно, а в същото време Лила забелязва, че Анупама носи новата брачна верижка.

Лила порицава Анупама за небрежността ѝ, но Джаеш я защитава, като обяснява, че брачните верижки не са много издръжливи. Лила твърди, че от години се справя безпроблемно с брачната си верижка, и настоява, че всяко нещастие по време на подготовката на сватбата е лошо предзнаменование. Ванрадж се намесва, като настоява Лила да не споменава за добри и лоши предзнаменования. Той приписва скъсаната верижка на собствените си невнимателни действия, предпазвайки Анупама от обвиненията. Лила го сравнява с Паритош, който също поема вината, за да предпази Анупама. Джейеш моли Лила да остави темата, тъй като обсъждането ѝ няма да промени нищо и само ще развали атмосферата.

Ванрадж съветва Анупама да не приема думите на Лила присърце, но Анупама се съгласява с Лила, което го дразни. Той я насърчава да продължи напред и да забрави за скъсаната брачна верига. Анупама му показва ръката си, на която е изписано неговото име, и заявява, че никой не може да й го отнеме.

В деня на церемонията халди Анупама изразява желанието си да избегне всякакви злополуки като предишния ден.

Междувременно Кавия неохотно се съгласява да нанесе халди, въпреки че това не ѝ приляга, тъй като тя е булката. Нандини се дразни от поведението на Кавя и си тръгва след подигравка.

По време на церемонията по халди Анупама получава благословия от Джаеш, а Кавия се опитва да й нанесе халди. Нандини се намесва и взема Кавия да танцува с тях. Анупама разговаря с Девика и защитава щастието си, въпреки продължаващите съмнения на Девика. Доли се подиграва на Ванрадж, че се взира в Анупама, докато той всъщност наблюдава Девика. Паритош нанася халди на Ванрадж, а Кинжал нанася халди на Анупама, споделяйки топъл момент с нея. Нандини нанася халди на Анупама, борейки се с вътрешния си конфликт, а Самар заснема снимката им.

Кавия, която нанася халди на Анупама, е смаяна да види името на Ванрадж на ръката ѝ и го покрива, докато нанася халди. Тя изисква от Ванрадж да се срещне с нея в стаята на Пахи. В стаята на Пахи Кавия чака Ванрадж и той пристига, след като се извинява на Лила. Кавия напомня на Ванрадж за брачната верижка и той обещава да ѝ я покаже по-късно, като обяснява, че тя е в колата. Кавия с нетърпение очаква предстоящия си брак с Ванрадж.

Ванрадж и Анупама танцуват заедно по време на церемонията халди.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 38

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 37

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 36

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 35

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 34